Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Mesaj de dan _city_center »

andrei vladeanu scrie:
dan _city_center scrie: Petre I.
legal nu poate exista sponsorizare fara acte.
pana si tarusii au acte .
cu siguranta si clubul tau are un contract de sponsorizare cu apcrul de la acea vreme.
il poti prezenta?....sa fie in el vreo 700e si ceva maruntisuri.
apcrul poate?.... :D
e combinatie?.... sau hotie?......
da, apcr-ul poate sa prezinte acte absolut legale.
insa ce sa faci tu cu ele?
sa le pui in butoi si sa le dai foc urland MOARTE APCR?!?
mai ușor ca-ți iei viteza si-mi bagi iar vorbe'n gura care nu-mi apartin ,pe care nu le-ai auzit si nici nu le-ai văzut scrise de mine.

pune actele de sponsorizare pentru cluburi la vedere .

e ceva de ascuns?.....
BARICADA CARP CLUB

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

gabi scrie:@ Zarguzon

venim Adrian...da tu mai vi?

da ce NEXGEN trebuie sa plateasca o alta taxa ?
Zarguzon Adi scrie:[
Au succes oricum si fara se le urezi tu . Sper sa participi si anul acesta la CN 2012 pentru ati demonstra valoarea si in calitate de competitor obisnuit ( fara sa fii organizator si sa schimbi baltile dupa bunul plac, fara sa te arbitreze colegi de liceu cu managerul propriului lot si cel mai important achitand taxa de inscriere la fel ca ceilalti).
Daca sunt sanatos o sa dau o mana de ajutor la organizare . Postarea era adresata lui Andrei Vladeanu care a introdus campionatul national la casa de pariuri si managerului Valpangica aparut peste noapte, coleg de clasa cu seful arbitrilor din finala de la Tancabesti
ps la acest campionat toata lumea va pleca cu sanse egale

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:Iulian, cred ca vorbesti in plus..... :oops: Nu este adevarat ce afirmi. Cluburile Apcr au platit doar 400 de euro, restul de 700 fiind pusi la dispozitie de Apcr din fonduri proprii.
--------------------
petre iulian scrie:
Ca sa terminam odata cu "hotiile" din capul tau te anunt ca cluburile din APCR care au mers la calificari, au fost sponsorizate din contul APCR cu diferenta pana la 1100 euro . Vladut a fost la sedinta si poate sa confirme ca asa a fost !
========

Ce nu este adevarat ca amandoi sustinem acelas lucru ?
Multumesc pt. aprecieri :oops: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Zarguzon Adi scrie:

venim Adrian...da tu mai vi?

da ce NEXGEN trebuie sa plateasca o alta taxa ?
Zarguzon Adi scrie:[
Au succes oricum si fara se le urezi tu . Sper sa participi si anul acesta la CN 2012 pentru ati demonstra valoarea si in calitate de competitor obisnuit ( fara sa fii organizator si sa schimbi baltile dupa bunul plac, fara sa te arbitreze colegi de liceu cu managerul propriului lot si cel mai important achitand taxa de inscriere la fel ca ceilalti).
Daca sunt sanatos o sa dau o mana de ajutor la organizare . Postarea era adresata lui Andrei Vladeanu care a introdus campionatul national la casa de pariuri si managerului Valpangica aparut peste noapte, coleg de clasa cu seful arbitrilor din finala de la Tancabesti
ps la acest campionat toata lumea va pleca cu sanse egale
Bai Cap de Zmeu - imi cer scuze pentru ca acum 24 ani , am fost coleg de clasa cu seful arbitrilor de la Tincabesti .....Ati ajuns la asa cacaturi.... incit pe mine unul ma doare capul . Te asigur ca prin clasa a 12- a , in 1987 , vorbeam de finala 2011 si din aceasta cauza nici nu am fost la banchetul final ... Ma gandeam cum sa te fure pe tine , legal.......si fu..t ... si cum mai vreti voi sa scrieti . Culmea este ca voi ma acuzati pe mine ca scriu beat , voi pesemne ca scrieti treji , dar scrieti in asa fel incit nici macar nu va pot acorda prezumtia de bautura .... este pur si simplu PROSTIE , JEG , SUBCULTURA si multa FOAME !!!! . Cineva zdravan la cap nu scrie asa ceva ... Mai ramine sa afli , tu sau Centru , cine m-a si botezat ca atunci iese iures la crap ....
Saracu bunicul - ministru agjunct la silvilcultura - mi-a spus si el pepatul de moarte ....ai grija de Zarguzon in 2011 .. D-zeu sa-l ierte . La tine cata capul si cit de putina minte ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Revin inca o data JEG , MIZERIE , SUBCULTURA , TRASEISM , FARISEI , FALSI CORIFEI , MANIPULARI cu si fara perdea , PIROMANISM , URMARIRI , interventii pe conturi de Forum , INCALCAREA VIETII PRIVATE , SANTAJ si INTERESE DIVERSE FINANCIARE si de orice fel ............................m-a scos din minti boul asta care ma acuza ca uite asa a dus viata ca un fost coleg de liceu de acum 24 ani , sa fie in corpul de arbitrii de la finala de la Tincabesti ...........................Repet - un mare BOU !

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Val te așteaptă Madadi sa-i dai un semn
dacă nu-l suni nu mă avanseaza :D
lăsa piromanii ca nici nu știi cite 10 "scule "din apcr au stins focul :lol:
la iarna se va difuza întreg filmul :!:
mergi la sala ! in primavara sa fi apt de concursuri tari :wink:
BARICADA CARP CLUB

Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ Zarguzon

iti doresc sanatate... implica-te...fa, drege dar revino-ti.

nu mai continua in tampenie...nu ti-e suficient ca te-ai pisat pe un om care ti-a fost in "spate", si alaturi ani de zile...nu-i dau numele din respect fata de el. ca sa intelegi pina unde ai mers iti readuc aminte ca omul era in lot cu tine si tu l-ai acuzat ca "v-a furat" pe voi ca sa avantajeze NexGen
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Val scrie:Revin inca o data JEG , MIZERIE , SUBCULTURA , TRASEISM , FARISEI , FALSI CORIFEI , MANIPULARI cu si fara perdea , PIROMANISM , URMARIRI , interventii pe conturi de Forum , INCALCAREA VIETII PRIVATE , SANTAJ si INTERESE DIVERSE FINANCIARE si de orice fel ............................m-a scos din minti boul asta care ma acuza ca uite asa a dus viata ca un fost coleg de liceu de acum 24 ani , sa fie in corpul de arbitrii de la finala de la Tincabesti ...........................Repet - un mare BOU !
HOTULE de pesti!! cine te crezi sa vorbesti asa cu mine ,prin 2005 Vladeanu nu te scotea din prost acum te-a pus manager ,te-ai mai intalnit cu seful arbitrilor de la tancabesti dupa terminarea liceului ai si negociat pretul pentru arbitraj intre APCR si APS.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

iti doresc sanatate... implica-te...fa, drege dar revino-ti.

nu mai continua in tampenie...nu ti-e suficient ca te-ai pisat pe un om care ti-a fost in "spate", si alaturi ani de zile...nu-i dau numele din respect fata de el. ca sa intelegi pina unde ai mers iti readuc aminte ca omul era in lot cu tine si tu l-ai acuzat ca "v-a furat" pe voi ca sa avantajeze NexGen
Ce legatura are sula cu prefectura?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Zarguzon Adi scrie:
Val scrie:Revin inca o data JEG , MIZERIE , SUBCULTURA , TRASEISM , FARISEI , FALSI CORIFEI , MANIPULARI cu si fara perdea , PIROMANISM , URMARIRI , interventii pe conturi de Forum , INCALCAREA VIETII PRIVATE , SANTAJ si INTERESE DIVERSE FINANCIARE si de orice fel ............................m-a scos din minti boul asta care ma acuza ca uite asa a dus viata ca un fost coleg de liceu de acum 24 ani , sa fie in corpul de arbitrii de la finala de la Tincabesti ...........................Repet - un mare BOU !
HOTULE de pesti!! cine te crezi sa vorbesti asa cu mine ,prin 2005 Vladeanu nu te scotea din prost acum te-a pus manager ,te-ai mai intalnit cu seful arbitrilor de la tancabesti dupa terminarea liceului ai si negociat pretul pentru arbitraj intre APCR si APS.
BAI BOULE , cum p..a mea crezi tu ca ma vad eu dupa 24 ANI !!!!!! cu un fost coleg de liceu si ma apuc cu el sa fur CE ? Locul 1-1-1 la finala pe Tincabesti............... Numai de astia paranoici ca tine pot crede asa ceva . Intr-o tara civilizata , in mod normal nu iti este frica sa iti saluti colegul , sa stai cu eu el de vorba - deh amintiri din liceu , nu te-ai vazut cu el de 24 ani ..... Doamne iarta-ma si fereste-ma de lumea proasta ................
Nu o mai da pe Vladeanu si pe altii - asumat-ti timpenia din cap..............si mai du-te bai baiatule pe un pshiholog ......Nu iti mai raspund ca ma umplii de nervi . Du-te......
Gata ca mi-am propus sa nu mai scriu .... scrie tu ce p...a mea mai vrei , consultat-te si cu City .... si gata . Scrieti bai ce vreti ca ma doare fix in inima p...ii . Sa ne vedem sanatosi ... , dar pentru asta mai treceti si voi pe la un medic .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”