Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Prezentare Corbu, locatia aleasa ptr CM 2012

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie: ps cand faceam eu standuri pt concursuri de crap tu umblai in picioare pe sub masa, ca veni vorba...
:D se poate......
dar de cand umblam in picioare pe sub masa bateam baltile... :wink:
nu te lega de asta. am facut si eu o gluma pt ca prea insisti cu avand zeci de concursuri la activ...

dezvolta estentialul.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Popescu Stefan scrie:Nu este cazul. Dacă tot este balta ca un teren de fotbal, trebuie să cumpere mingi. Să aibă cu juca în timp ce alții vor pescui. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS Ăia care bat țăruși se numesc trepăduși, nu organizatori.

In timpul CM intentionam sa organizam si un mini CM de fotbal pe terenul sintetic din Corbu. Proiectul va fi cuprins in programa CM.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Andrei, topicul acesta este destinat prezentarii baltii Corbu.
Despre alte lucruri (de care intrebi tu) discutam daca vrei la forumul Apcr.

Pana atunci, te rog sa lasi trecutul si sa vi alaturi de noi in organizarea CN si CM. Sunt oameni in Apcr care pot face multe, cu tine in frunte. Trebuie doar putina vointa.
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

pai exact la topicul asta uite ce ai postat tu
Vladut Mateianu scrie:Iulian, cred ca vorbesti in plus..... :oops: Nu este adevarat ce afirmi. Cluburile Apcr au platit doar 400 de euro, restul de 700 fiind pusi la dispozitie de Apcr din fonduri proprii. Adica din taxele ptr CN 2010 platite de restul pescarilor care nu fac parte din Apcr. Te cred ca esti multumit ca clubul tau plateste mai putin, dar asta nu inseamna ca s-a si procedat corect..... ( apropo, cam cum ar fi sa stabilim taxa ptr CN 2012 la 2000 euro/ lot, iar ptr cluburile care sustin proiectul 300 euro ? - bineinteles, pe foaie or sa apara tot 2000 euro ).

Iar la deconturi nu te baga dacanu intelegi. Vrei sa postez facturi valabile, cu costuri tarusi, banda , etc cum vreau eu ? :oops: Ce dracu' mai Iulica , te credeam baiat destept.....

PS In curand am sa postez bugetul ptr CN si CM 2012 (daca o sa primesc acceptul de la AGVPS) si o sa vezi costurile reale..... si crede-ma, stiu ce vorbesc...am zeci de concursuri la care am facut asta ! :mrgreen:
acum nu mai discutam despre asta?
sau discutam numai ce stabilesti tu si ce-ti convine tie?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie: Sunt oameni in Apcr care pot face multe, cu tine in frunte.
si o sa faca. vei vedea.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:pai exact la topicul asta uite ce ai postat tu
Vladut Mateianu scrie:Iulian, cred ca vorbesti in plus..... :oops: Nu este adevarat ce afirmi. Cluburile Apcr au platit doar 400 de euro, restul de 700 fiind pusi la dispozitie de Apcr din fonduri proprii. Adica din taxele ptr CN 2010 platite de restul pescarilor care nu fac parte din Apcr. Te cred ca esti multumit ca clubul tau plateste mai putin, dar asta nu inseamna ca s-a si procedat corect..... ( apropo, cam cum ar fi sa stabilim taxa ptr CN 2012 la 2000 euro/ lot, iar ptr cluburile care sustin proiectul 300 euro ? - bineinteles, pe foaie or sa apara tot 2000 euro ).

Iar la deconturi nu te baga dacanu intelegi. Vrei sa postez facturi valabile, cu costuri tarusi, banda , etc cum vreau eu ? :oops: Ce dracu' mai Iulica , te credeam baiat destept.....

PS In curand am sa postez bugetul ptr CN si CM 2012 (daca o sa primesc acceptul de la AGVPS) si o sa vezi costurile reale..... si crede-ma, stiu ce vorbesc...am zeci de concursuri la care am facut asta ! :mrgreen:
acum nu mai discutam despre asta?
sau discutam numai ce stabilesti tu si ce-ti convine tie?

nu la topicul asta. ti-am spus, fa un topic unde vrei tu si o sa-ti raspund...... dar diseara, nu am timpul tau liber...
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

eu nu am nevoie de topicuri sau de raspunsurile tale.
iulian ti-a zis ceva si tu ai replicat cum se vede in citatul de mai sus.
la topicul asta, nu la altul.

iar discutia este foarte la obiect. ai afirmat ca vei face taxa 300 pt prieteni si 2000 pt ceilalti, dupa modelul apcr.
asa e?
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: Sunt oameni in Apcr care pot face multe, cu tine in frunte.
si o sa faca. vei vedea.

De amenintari si de rautati sunt satul. Imi pare rau ca nici in ceasul al 12-lea nu reusesti sa intelegi esenta problemei. Chiar nu inteleg de ce atata inversunare sa organizezi tu singur CN .....

ps citeste cu atentie ce am scris mai sus si nu imi mai pune vorbe in gura dupa modelul tau. mai sus era o intrebare, inceputa cu : ce s-ar intampla daca...... si nici eu nu am nevoie de replicile tale, da-le celor care inca mai cred in mos craciun si in prietenia ta.

pa.
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

citesc ce ai scris mai sus.
iata.
sunt vorbele tale sau nu?
intr-adevar, ai emis o supozitie dar sunt curios cum faci sa apara pe foaie tot 2000 euro?
exemplul are vreo legatura cu taxele platite de cluburile apcr?
ele au platit diferenta pe foaie??
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Se mai găsesc cotizanți? Încă nu se știe lotul? Cine se ocupă de pregătirea lui? Recomand antrenamentul cu mingi de cârpă. Sunt excelente pe gazonul sintetic de la Constanța. Cât despre lotul de pescuit la crap, amănunte în curând.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”