Moderator: gor965
GlorieVladut Mateianu scrie:Ati luat ceva ?
Cine dezinformeaza? raspunde la ce am spus eu: a fost coleg de clasa in liceu cu valpangica? sau revazut la intalnirea de 20 de ani de la teminarea liceului?a restabilit legatura intre APCR si APS?Sionut scrie:Adi Zarguzon,Zarguzon Adi scrie: .eu am spus doar ca ai fost coleg de liceu cu seful arbitrilor (cu care te-ai vazut la "20 ani dupa terminarea liceului" si cu care ai negociat tariful arbitrajului pentru CN);
Val Pangica nu a negociat nimic . La intalnirea in care s-a negociat arbitrajul nu a fost prezent nici Val nici Gabi. Am fost
eu cu un coleg din APS cu Andrei si cu Costel Stanila. De ce dezinformezi ? Si apropo, sa stii ca Gabi Calota este cel mai corect om din cati am cunoscut eu si daca concurentii ar fi la fel ca el, s-ar face CN-ul cu 2 arbitri.
P.S Am raspuns acum deoarece am fost cu Gabi in delta la stiuca.
Vladut Mateianu scrie:Vali, ceea ce a depins de mine s-a rezolvat. Am facut un program complet care cuprinde in cele mai mici detalii CN si CM, urmeaza ca Agvps-ul sa-si dea acordul si sa desemneze oameni care sa se ocupe..... am invitat la dialog si la colaborare absolut toate cluburile si asociatile din carpfishing !
Tu dezinformezi spunand ca nu s-a negociat contractul intre APS si APCR ci intre Val si Gabi.Zarguzon Adi scrie: Cine dezinformeaza? raspunde la ce am spus eu: a fost coleg de clasa in liceu cu valpangica? sau revazut la intalnirea de 20 de ani de la teminarea liceului?a restabilit legatura intre APCR si APS?
P.S. apropos: tu de ce nu ai mai arbitrat finala? oare din cauza pariurilor?! nu trebuie sa raspunzi pt ca oricum nu conteaza
Nu sunt arbitru de pescuit sportiv !Popescu Stefan scrie:sionut,
Tu ești arbitru de pescuit sportiv? Cine te-a autorizat? Vă atrag atenția că ce faceți voi este ilegal și faptul că vă ascundeți activitatea sub niște contracte de asistență tehnică nu vă absolvă de faptul că faceți activități ilicite. Grijă mare că se coboară milităria din pod. Vorba unui clasic în viață: ciocul mic.