persoana cu experienta, livrez la domiciliu brazi de craciun, curcani in viu si icre negre, la pachet 3 in 1 !!! comenzi pe privat.

Moderator: gor965
cred ca ma confunzi ... eu nu vorbesc peste totCristi Matei scrie:discutiile sunt @in grafic@ . nu-l pot restrictiona pe popescu sau x-ulescu doar pe motiv ca vb peste tot. se dezbate. sunt persoane cu experienta
le dau de la mineCristi Y scrie:brazi si curcanii no problem dar cu icrele e mai nasol ca trebuie sa dai la federatie uiumu'![]()
asta ca sa pastram registrul![]()
x-ulescu scrie:cred ca ma confunzi ... eu nu vorbesc peste totCristi Matei scrie:discutiile sunt @in grafic@ . nu-l pot restrictiona pe popescu sau x-ulescu doar pe motiv ca vb peste tot. se dezbate. sunt persoane cu experienta
sportiv.Cristi Y scrie:brazi si curcanii no problem dar cu icrele e mai nasol ca trebuie sa dai la federatie uiumu'![]()
asta ca sa pastram registrul![]()
Popescu Stefan scrie:Vladut Mateianu scrie:Vali, ceea ce a depins de mine s-a rezolvat. Am facut un program complet care cuprinde in cele mai mici detalii CN si CM, urmeaza ca Agvps-ul sa-si dea acordul si sa desemneze oameni care sa se ocupe..... am invitat la dialog si la colaborare absolut toate cluburile si asociatile din carpfishing !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Atrag atenția cluburilor sportive care sunt încă păcălite de anumiți domni că riscă să fie revocate ca structuri sportive și să rămână fără obiectul muncii. Ia priviți ce scrie legea:
Art. 48
(1) Revocarea recunoasterii functionarii oricarei structuri sportive este de competenta Agentiei Nationale pentru Sport si se va produce in urmatoarele cazuri:
........................................................................
c) deciziile adunarii generale sunt luate cu incalcarea dispozitiilor statutare, actelor constitutive si ale legii;
......................................................................
(2) Revocarea recunoasterii functionarii unei structuri sportive se face prin ordin al ministrului tineretului si sportului, pe baza constatarilor rezultate din supravegherea si controlul organelor enuntate la art. 46 si are ca efect, dupa caz, suspendarea temporara a Certificatului de identitate sportiva sau radierea din Registrul sportiv a structurii sportive respective.
Ori, din câte am văzut eu prin statutele cluburilor, ele au aprobat să se supună și să respecte statutele și regulamentele federației sportive.
Cât privește încălcarea legii, fac referire doar la un singur articol din Legea sportului, pe care sunt obligate să o respecte:
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Faptul că din ignoranță sau din anumite interese, anumiți președinți consimt să încalce legea, nu le exonerează de la nerespectarea ei.
Vă asigur de faptul că AGVPSR nu va organiza niciun fel de competiție de pescuit sportiv internă și internațională pe teritoriul României și de faptul că acele cluburi care acceptă să participe la competiții organizate de o structură neautorizată nu vor putea să fie admise în federație.
Să nu zică cineva că nu a știut.