Probleme Victor Oana

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Probleme Victor Oana

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

oanavictor scrie:
Val scrie:@Victor Oana

un singur lucru vreau sa va spun , daca se va dovedi ca Oana a dat la Cetariu cuiva 100-200000 EUR , rezultatul mansei nu se schimba , iar fapta d-lui Oana va fi judecata sportiv - prin Comisia CN , iar daca are valente penale , va fi inaintata catre Parchet . ( Doamne fereste - ca asta ne mai trebuie ....! ) . Nu cred ca este cazul si am amplificat exemplul oferit de Dvs ....

Rezultatul final - hotarit de Arbitrul Sef , pe garla - nu se schimba !! Masuri drastice impotriva vinovatilor ( arbitrii , organizatori ) se pot lua .
Asa este peste tot in lume - nici TAS-ul nu schimba rezultatul din teren ... , decit pe considerente gen - lipsa de drept de joc ( ceea ce nu este cazul in speta noastra ). Cadem intr-o capcana , prevazuta de multa vreme de unii mai destepti ca noi - si ma refer la International Board - care au hotarit ca rezultatul final nu se schimba , pentru a nu cadea in patima discutiilor inutile , gen daca ii elimina atunci la momentul X sau Y , jucam si eu mai cu spor , erau 2 capete de stand si poate faceam mai bine ...samd . Acest POATE , DACA , samd - nu se iau in calcul . Joci cum spune arbitrul si faci cit poti de bine si te pricepi , astfel incit valoarea ta sa iasa la suprafata , in orice conditii , indiferent de arbitraj ......
arbitru sef : george iorga
decizie : avertisment pentru nadire dupa ora limita
decizie manageri : anulare avertisment , pe motive optice ( unanimitate )
concluzie : pe cine nu la-si sa moara , nu te lasa sa traiesti

Pentru domnul care se face ca nu intelege ,desii este destul de clar conform postarilor dumnealui .

1 DACA ACEASTA COMISIE NU ARE NICI UN DREPT DE A SCHIMBA O DECIZIE A ARBITRULUI SEF ,ATUNCI CE A JUDECAT ACEASTA COMISIE ESTE NETEMEINIC SI NELEGAL,DECI ACEASTA DECIZIE ESTE NULA DE DREPT SI DE FAPT .
2 CARE A FOST DECIZIA ARBITRULUI SEF? SI DACA A FOST CONFORM REGULAMENTULUI CIPS-FIPS !
3 va rog sa aduceti la cunostinta competitorilor cine a fost arbitrul sef si ce decizie a luat acesta :!:
<°))))))><
><((((((°>

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:1 Care a fost decizia lui Mata [Baros]????????????
2 Mata [Baros] a propus penalizarea cu 50 kg in loc de ce scrie in regulament ??????????
3 De ce sa intrunit comisia daca nu are drept de a da sanctiuni ???????????
4 De ce a dat sanctiuni daca nu are dreptul ??????????????

ACESTE RASPUNSURI LE ASTEPT .
VA ROG RESPECTUOS CAT MAI SCURT .
Aveti confuzii majore intre comisi si comisii . Va rog sa asteptati intilnirea Comisiei CN de saptamina viitoare din care faceti parte , ca echipa inscrisa si platitoare , ( cred ca este un bun prilej de tragere la sorti a mansei nr 2 ) si pesemne ca va veti lamuri despre ce este vorba . Acum va inteleg demersurile , sincer am crezut ca v-ati revenit ....in dialog . Vad ca nu este cazul . Va reamintesc ca si Pelicanul si Clujul si Timisoara si Buzaul si Piatra Neamt si Constanta si ....si...... au 1 singur vot , la fel ca si Dvs . Greu de crezut ca la acest nivel de dialog or sa aiba rabdarea necesara sa va dezvoltati ideile astea ... , dar cine stie ??? Va urez succes la Comisie si Fir Intins lotului Dvs in mansa 2 .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dan Badarcea scrie:@madalin
Cu siguranta echipele de pe standurile vecine Pelicanilor, au observat ca noi am nadit cu cobra destul de mult, (in kg - un nr. din doua cifre)
:lol: :lol: :lol: era sa uit asta madalin 0,1kg
e din doua cifre nu? :lol: :lol: :lol:

Dane ,ai gresit topicul !
Aici eu sunt stapan :lol: :lol:
Rog pe Mateianu sa ia masurile cuvenite :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

oanavictor scrie:
Cu siguranta echipele de pe standurile vecine Pelicanilor, au observat ca noi am nadit cu cobra destul de mult, (in kg - un nr. din doua cifre)

Domnule oana ce este atat de grav in ceea ce s-a intamplat la Floreasca?
Noi cei cu pampersi nu voiam sa eliminam echipe pe baza regulamentului, si in intrecere corecta , de aceea am si fost de acord cu primirea altor cluburi in CN.
Am fost de acord si cu focul deschis, cu ce-ati vrut voi.
Va asigur ca nu facem jocul nimanui si vrem doar sa pescuim, si mai am o singura rugaminte la dumneavoastra, respectati pescarii noi.
Nu recunoasteti munca unor baieti care au venit in aceasta competitie curati si dornici de intrecere,
pacat de baietii care ii aveti in club, peste doi trei ani cred c-or sa vina la noi daca nu-si fac propriul club.
Balta Puiesti

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

oanavictor scrie:

scuze nea victore!
acum scriu pe dirvari.ro :lol: :lol:
Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

CLAUDIU COZMA scrie:
Claudiu ,daca erai atent realizai ca asta am spus si eu .
Si la Floreasca trebuiau ascultate partile ,si daca vina era minora nu trebuia luata nici o decizie ,concurentul trebuia iertat .
Dar daca sa luat o decizie ,aceasta sa luat netinand cont de regulament si sa inventat o pedeapsa de penalizare de 50 kg ,care nu este prevazuta in cips-fips.
PE CE BAZA SA DAT ACEASTA PEDEAPSA :!:
ETAPA VIITOARE TE TREZESTI CA PENTRU PESCUIT CU BOMBA VINOVATUL ESTE PEDEPSIT PENTRU ILUMINARE PE TIMPUL NOPTII IAR PEDEAPSA ESTE DE A-L OBLIGA PE VINOVAT SA PRINDA IN LOC DE CRAP SCRUMBIE :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Toate aceste rautati au aparut cand au vazut ca nu suntem chiar pescari de internet si este putina concurenta din parte anoastra.
Balta Puiesti

LCD

Mesaj de LCD »

oana victor, de ce te agiti atat ? este problema ta daca se califica sau nu buzaul ? in locul lui pangica nici nu te-as baga in seama, mai ales ca nu faci parte din apcr si te stie lumea ce poama esti :!:
mai vezi pe cineva sa scrie atat si cu atatea acuzatii :?:

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

oanavictor scrie:
CLAUDIU COZMA scrie:
Claudiu ,daca erai atent realizai ca asta am spus si eu .
Si la Floreasca trebuiau ascultate partile ,si daca vina era minora nu trebuia luata nici o decizie ,concurentul trebuia iertat .
Dar daca sa luat o decizie ,aceasta sa luat netinand cont de regulament si sa inventat o pedeapsa de penalizare de 50 kg ,care nu este prevazuta in cips-fips.
PE CE BAZA SA DAT ACEASTA PEDEAPSA :!:
ETAPA VIITOARE TE TREZESTI CA PENTRU PESCUIT CU BOMBA VINOVATUL ESTE PEDEPSIT PENTRU ILUMINARE PE TIMPUL NOPTII IAR PEDEAPSA ESTE DE A-L OBLIGA PE VINOVAT SA PRINDA IN LOC DE CRAP SCRUMBIE :lol: :lol:

probabil ca aveti dreptate , eu sunt prea bulversat acum , si nu stiu daca judec corect , oricum nu regret decizia luata la Cetariu , cred ca a fost decizia corecta .
<°))))))><
><((((((°>

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: Dom'presedinte
Exercitiu de memorie .........CAMPIONATUL MONDIAL SERBIA ..........ECHIPA ROMANIEI CUMPARA NADA IN TIMPUL CONCURSULUI DE LA BOBAN CU AJUTORUL LUI ZVONKO .
ACEASTA NADA ESTE INTRODUSA IN STANDURILE UNDE PESCUIAU CRISTY MITREA SI BOGDAN GUGUIANU SI NU IN TIMPUL REGULAMENTAR PENTRU APROVIZIONARE .
CAPITANUL ECHIPEI ROMANIEI .......ANDREI VLADEANU ........CEL CU BARBATIA ACTUALA FOARTE MARE ......... MARE :!: :!:

Ps .Nu incerca sa negi aceasta fapta ''de barbatie ''pentru ca exista probe irefutabile si de necontestat .
1. eu nu eram capitan, ci doar pescar. locul 3 din 17 final pe sector B

2. zvonko era managerul nostru, iar boban nu avea NICIO LEGATURA cu echipa serbiei aflata in concurs. era un producator local de nada care a zis sarumana pt 250 e.

eu nu am acuzat faptul ca ati cumparat nada de la un cetatean din sf gheorghe, ci ca ati luat de la nitu, adversar in concurs.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”