oanavictor scrie:arbitru sef : george iorgaVal scrie:@Victor Oana
un singur lucru vreau sa va spun , daca se va dovedi ca Oana a dat la Cetariu cuiva 100-200000 EUR , rezultatul mansei nu se schimba , iar fapta d-lui Oana va fi judecata sportiv - prin Comisia CN , iar daca are valente penale , va fi inaintata catre Parchet . ( Doamne fereste - ca asta ne mai trebuie ....! ) . Nu cred ca este cazul si am amplificat exemplul oferit de Dvs ....
Rezultatul final - hotarit de Arbitrul Sef , pe garla - nu se schimba !! Masuri drastice impotriva vinovatilor ( arbitrii , organizatori ) se pot lua .
Asa este peste tot in lume - nici TAS-ul nu schimba rezultatul din teren ... , decit pe considerente gen - lipsa de drept de joc ( ceea ce nu este cazul in speta noastra ). Cadem intr-o capcana , prevazuta de multa vreme de unii mai destepti ca noi - si ma refer la International Board - care au hotarit ca rezultatul final nu se schimba , pentru a nu cadea in patima discutiilor inutile , gen daca ii elimina atunci la momentul X sau Y , jucam si eu mai cu spor , erau 2 capete de stand si poate faceam mai bine ...samd . Acest POATE , DACA , samd - nu se iau in calcul . Joci cum spune arbitrul si faci cit poti de bine si te pricepi , astfel incit valoarea ta sa iasa la suprafata , in orice conditii , indiferent de arbitraj ......
decizie : avertisment pentru nadire dupa ora limita
decizie manageri : anulare avertisment , pe motive optice ( unanimitate )
concluzie : pe cine nu la-si sa moara , nu te lasa sa traiesti
Pentru domnul care se face ca nu intelege ,desii este destul de clar conform postarilor dumnealui .
1 DACA ACEASTA COMISIE NU ARE NICI UN DREPT DE A SCHIMBA O DECIZIE A ARBITRULUI SEF ,ATUNCI CE A JUDECAT ACEASTA COMISIE ESTE NETEMEINIC SI NELEGAL,DECI ACEASTA DECIZIE ESTE NULA DE DREPT SI DE FAPT .
2 CARE A FOST DECIZIA ARBITRULUI SEF? SI DACA A FOST CONFORM REGULAMENTULUI CIPS-FIPS !
3 va rog sa aduceti la cunostinta competitorilor cine a fost arbitrul sef si ce decizie a luat acesta