Moderator: gor965
Domnul Genes .DrHook scrie: Domnule oana ce este atat de grav in ceea ce s-a intamplat la Floreasca?
Noi cei cu pampersi nu voiam sa eliminam echipe pe baza regulamentului, si in intrecere corecta , de aceea am si fost de acord cu primirea altor cluburi in CN.
Am fost de acord si cu focul deschis, cu ce-ati vrut voi.
Va asigur ca nu facem jocul nimanui si vrem doar sa pescuim, si mai am o singura rugaminte la dumneavoastra, respectati pescarii noi.
Nu recunoasteti munca unor baieti care au venit in aceasta competitie curati si dornici de intrecere,
pacat de baietii care ii aveti in club, peste doi trei ani cred c-or sa vina la noi daca nu-si fac propriul club.
Recunosc, sunt ...oanavictor scrie:Domnul Genes .DrHook scrie: Domnule oana ce este atat de grav in ceea ce s-a intamplat la Floreasca?
Noi cei cu pampersi nu voiam sa eliminam echipe pe baza regulamentului, si in intrecere corecta , de aceea am si fost de acord cu primirea altor cluburi in CN.
Am fost de acord si cu focul deschis, cu ce-ati vrut voi.
Va asigur ca nu facem jocul nimanui si vrem doar sa pescuim, si mai am o singura rugaminte la dumneavoastra, respectati pescarii noi.
Nu recunoasteti munca unor baieti care au venit in aceasta competitie curati si dornici de intrecere,
pacat de baietii care ii aveti in club, peste doi trei ani cred c-or sa vina la noi daca nu-si fac propriul club.
Va felicit pentru rezultat si va asigur ca aveti tot respectul meu .
Trebuie sa intelegeti ca nu clubul dumneavoastra este problema in cazul de fata .
Am spus si o repet de cate ori doriti ...NU TREBUIA SA PRIMITI NICI O PEDEAPSA PENTRU FAPTA COMISA DECAT DACA ARBITRUL RESPECTIV A AVUT CEVA PERSONAL CU ECHIPA .
Am participat la 5 campionate mondiale ,3 cupe mondiale ,6 world carp classic si nu am auzit niciodata ca un concurent sa fie eliminat pentru aceasta fapta .
Vine arbitrul i-ti spune ca nu e bine ,o scoti afara de cate ori vrea el ,pana cadeti de acord ,el pleaca si tu pescuiesti tot unde vrei tu .Mai vine odata ,faci pe fraierul ,te faci ca o scoti ,spui ca ti-a alunecat degetul pe fir ,e noapte nu ai vazut ...............etc dar vorbesti si te justifici intr-un fel pastrand calmul .
Problema ca e HOOK ,GENES ,are mai putina importanta .
Daca arbitrul care a luat decizia de a aplica regulamentul din motive numai de el stiute [si de cel penalizat ]atunci in mod clar trebuia respectat regulamentul care este foarte clar ''CARTONAS ROSU SI ELIMINARE ''
COMISIA TREBUIA SA IA ACT DE DE CELE INTAMPLATE SI SA CAUTE SA MEDIEZE INTRE PARTI .
NU PUTEA FI LUATA DECAT UNA DIN DOUA MASURI .
1 IERTARE PENTRU CIRCUMSTANTE ATENUANTE
2 PENALIZARE CONFORM CIPS FIPS -CARTONAS ROSU SI ELIMINARE .
PROBLEMA MEA ESTE DE UNDE AU APARUT KG DE PENALIZARE ,CARE A FOST GRAVITATEA FAPTEI PENTRU 50 KG ,CE TREBUIE SA FACI CA SA PRIMESTI 10,SAU 20 KG DE PENALIZARE SAU CE TREBUIE SA FACI SAU SA NU FACI CA SA PRIMESTI 100 KG DE PENALIZARE![]()
DACA FAPTA SE PETRECEA LA INCEPUTUL CONCURSULUI SI NU AVEA-TI PRINSE CELE 50 KG DE PENALIZARE SI NICI NU LE PRINDEATI PANA LA SFARSIT ,CUM SE APLICA PEDEAPSA -------IN MANSA VIITOAREPE DATORIE
![]()
PLECATI CU HANDICAP LA ANUL DACA RATATI CALIFICAREA ANUL ACESTA
![]()
![]()
Va rog sa ma credeti ca ceea ce am scris este purul adevar si ca nu am nimic cu absolut nici un pescar sau club din Romania IN AFARA DE CEI STIUTI DIN CELE MAI INDEPARTATE TIMPURI ,IAR ACEST RESPECT ESTE RECIPROC![]()
2 Unde ti-a fost barbatia cand ai fost de acord cu ,cumpararea de nada in timpul concursului cand Serbia era pe primul loc .Nu ti-a fost frica de flegma sau de faptul de a te face de c...tandrei vladeanu scrie:
2. zvonko era managerul nostru, iar boban nu avea NICIO LEGATURA cu echipa serbiei aflata in concurs. era un producator local de nada care a zis sarumana pt 250 e.
eu nu am acuzat faptul ca ati cumparat nada de la un cetatean din sf gheorghe, ci ca ati luat de la nitu, adversar in concurs.
La fel ca si tine care te bati cu pumnul in piept pentru corectitudine si respectarea regulamentului ,tot asa si eu vreau sa fie respectat ceea ce sa votat si eu am fost de acord in momentul in care am dorit sa participVladut Mateianu scrie:Dar in ce calitate isi da cu parerea ?Este avocatul cuiva sau ce ?