Probleme Victor Oana

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Probleme Victor Oana

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect. Etapa de la Floreasca a fost organizata de Senior Crap. Deci, orice probleme legate de eventualele contestatii, ne pot fi facute si noua, dar cred ca ar fi normal sa le faca doar cei implicati, nu spectatorii si chibitii !

I alta ordine de idei, daca vroiam sa ne calificam cu orice chip, puteam sa facem si noi reclamatii si contestatii insotite de poze, suficiente ptr a elimina din echipe.....
Dar noi am preferat sa ne vedem de pescuit, mai bine sau mai rau, cum am putut, iar cel mai bun a castigat ! In rest, doar rautati , invidie si un nou avertisment la adresa Apcr, pe viitor sa aiba grija pe cine primeste la CN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

DrHook scrie: Domnule oana ce este atat de grav in ceea ce s-a intamplat la Floreasca?
Noi cei cu pampersi nu voiam sa eliminam echipe pe baza regulamentului, si in intrecere corecta , de aceea am si fost de acord cu primirea altor cluburi in CN.
Am fost de acord si cu focul deschis, cu ce-ati vrut voi.
Va asigur ca nu facem jocul nimanui si vrem doar sa pescuim, si mai am o singura rugaminte la dumneavoastra, respectati pescarii noi.
Nu recunoasteti munca unor baieti care au venit in aceasta competitie curati si dornici de intrecere,
pacat de baietii care ii aveti in club, peste doi trei ani cred c-or sa vina la noi daca nu-si fac propriul club.
Domnul Genes .

Va felicit pentru rezultat si va asigur ca aveti tot respectul meu .
Trebuie sa intelegeti ca nu clubul dumneavoastra este problema in cazul de fata .
Am spus si o repet de cate ori doriti ...NU TREBUIA SA PRIMITI NICI O PEDEAPSA PENTRU FAPTA COMISA DECAT DACA ARBITRUL RESPECTIV A AVUT CEVA PERSONAL CU ECHIPA .
Am participat la 5 campionate mondiale ,3 cupe mondiale ,6 world carp classic si nu am auzit niciodata ca un concurent sa fie eliminat pentru aceasta fapta .
Vine arbitrul i-ti spune ca nu e bine ,o scoti afara de cate ori vrea el ,pana cadeti de acord ,el pleaca si tu pescuiesti tot unde vrei tu .Mai vine odata ,faci pe fraierul ,te faci ca o scoti ,spui ca ti-a alunecat degetul pe fir ,e noapte nu ai vazut ...............etc dar vorbesti si te justifici intr-un fel pastrand calmul .
Problema ca e HOOK ,GENES ,are mai putina importanta .
Daca arbitrul care a luat decizia de a aplica regulamentul din motive numai de el stiute [si de cel penalizat ]atunci in mod clar trebuia respectat regulamentul care este foarte clar ''CARTONAS ROSU SI ELIMINARE ''
COMISIA TREBUIA SA IA ACT DE DE CELE INTAMPLATE SI SA CAUTE SA MEDIEZE INTRE PARTI .
NU PUTEA FI LUATA DECAT UNA DIN DOUA MASURI .
1 IERTARE PENTRU CIRCUMSTANTE ATENUANTE
2 PENALIZARE CONFORM CIPS FIPS -CARTONAS ROSU SI ELIMINARE .
PROBLEMA MEA ESTE DE UNDE AU APARUT KG DE PENALIZARE ,CARE A FOST GRAVITATEA FAPTEI PENTRU 50 KG ,CE TREBUIE SA FACI CA SA PRIMESTI 10,SAU 20 KG DE PENALIZARE SAU CE TREBUIE SA FACI SAU SA NU FACI CA SA PRIMESTI 100 KG DE PENALIZARE :!:
DACA FAPTA SE PETRECEA LA INCEPUTUL CONCURSULUI SI NU AVEA-TI PRINSE CELE 50 KG DE PENALIZARE SI NICI NU LE PRINDEATI PANA LA SFARSIT ,CUM SE APLICA PEDEAPSA -------IN MANSA VIITOARE :!: PE DATORIE :lol: :lol: PLECATI CU HANDICAP LA ANUL DACA RATATI CALIFICAREA ANUL ACESTA :lol: :lol:

Va rog sa ma credeti ca ceea ce am scris este purul adevar si ca nu am nimic cu absolut nici un pescar sau club din Romania IN AFARA DE CEI STIUTI DIN CELE MAI INDEPARTATE TIMPURI ,IAR ACEST RESPECT ESTE RECIPROC :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oana victor are de data asta dreptate in ce zice mai sus
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dar in ce calitate isi da cu parerea ? :roll: Este avocatul cuiva sau ce ? :oops:
CS SENZOR

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

oanavictor scrie:
DrHook scrie: Domnule oana ce este atat de grav in ceea ce s-a intamplat la Floreasca?
Noi cei cu pampersi nu voiam sa eliminam echipe pe baza regulamentului, si in intrecere corecta , de aceea am si fost de acord cu primirea altor cluburi in CN.
Am fost de acord si cu focul deschis, cu ce-ati vrut voi.
Va asigur ca nu facem jocul nimanui si vrem doar sa pescuim, si mai am o singura rugaminte la dumneavoastra, respectati pescarii noi.
Nu recunoasteti munca unor baieti care au venit in aceasta competitie curati si dornici de intrecere,
pacat de baietii care ii aveti in club, peste doi trei ani cred c-or sa vina la noi daca nu-si fac propriul club.
Domnul Genes .

Va felicit pentru rezultat si va asigur ca aveti tot respectul meu .
Trebuie sa intelegeti ca nu clubul dumneavoastra este problema in cazul de fata .
Am spus si o repet de cate ori doriti ...NU TREBUIA SA PRIMITI NICI O PEDEAPSA PENTRU FAPTA COMISA DECAT DACA ARBITRUL RESPECTIV A AVUT CEVA PERSONAL CU ECHIPA .
Am participat la 5 campionate mondiale ,3 cupe mondiale ,6 world carp classic si nu am auzit niciodata ca un concurent sa fie eliminat pentru aceasta fapta .
Vine arbitrul i-ti spune ca nu e bine ,o scoti afara de cate ori vrea el ,pana cadeti de acord ,el pleaca si tu pescuiesti tot unde vrei tu .Mai vine odata ,faci pe fraierul ,te faci ca o scoti ,spui ca ti-a alunecat degetul pe fir ,e noapte nu ai vazut ...............etc dar vorbesti si te justifici intr-un fel pastrand calmul .
Problema ca e HOOK ,GENES ,are mai putina importanta .
Daca arbitrul care a luat decizia de a aplica regulamentul din motive numai de el stiute [si de cel penalizat ]atunci in mod clar trebuia respectat regulamentul care este foarte clar ''CARTONAS ROSU SI ELIMINARE ''
COMISIA TREBUIA SA IA ACT DE DE CELE INTAMPLATE SI SA CAUTE SA MEDIEZE INTRE PARTI .
NU PUTEA FI LUATA DECAT UNA DIN DOUA MASURI .
1 IERTARE PENTRU CIRCUMSTANTE ATENUANTE
2 PENALIZARE CONFORM CIPS FIPS -CARTONAS ROSU SI ELIMINARE .
PROBLEMA MEA ESTE DE UNDE AU APARUT KG DE PENALIZARE ,CARE A FOST GRAVITATEA FAPTEI PENTRU 50 KG ,CE TREBUIE SA FACI CA SA PRIMESTI 10,SAU 20 KG DE PENALIZARE SAU CE TREBUIE SA FACI SAU SA NU FACI CA SA PRIMESTI 100 KG DE PENALIZARE :!:
DACA FAPTA SE PETRECEA LA INCEPUTUL CONCURSULUI SI NU AVEA-TI PRINSE CELE 50 KG DE PENALIZARE SI NICI NU LE PRINDEATI PANA LA SFARSIT ,CUM SE APLICA PEDEAPSA -------IN MANSA VIITOARE :!: PE DATORIE :lol: :lol: PLECATI CU HANDICAP LA ANUL DACA RATATI CALIFICAREA ANUL ACESTA :lol: :lol:

Va rog sa ma credeti ca ceea ce am scris este purul adevar si ca nu am nimic cu absolut nici un pescar sau club din Romania IN AFARA DE CEI STIUTI DIN CELE MAI INDEPARTATE TIMPURI ,IAR ACEST RESPECT ESTE RECIPROC :lol: :lol:
Recunosc, sunt ...
Vorbim cand ne vedem, eu am fost cel care a sustinuti deea de a dartorita baietilor care sunt in pelicanu ne afiliate, asta dat fiind faptul ca i-am cunoscut pe 2-3 baieti.
Balta Puiesti

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
2. zvonko era managerul nostru, iar boban nu avea NICIO LEGATURA cu echipa serbiei aflata in concurs. era un producator local de nada care a zis sarumana pt 250 e.

eu nu am acuzat faptul ca ati cumparat nada de la un cetatean din sf gheorghe, ci ca ati luat de la nitu, adversar in concurs.
2 Unde ti-a fost barbatia cand ai fost de acord cu ,cumpararea de nada in timpul concursului cand Serbia era pe primul loc .Nu ti-a fost frica de flegma sau de faptul de a te face de c...t :!:

Pe principiul de a acuza pe cineva inteleg ca nici ojps Brasov nu trebuia sa ia nada de la Nitu ,nici Planet nu trebuia sa ia nada de la Carping si probabil ca mai sunt si alte cluburi in aceeasi situatie ,cele enumerate de mine facand parte din aceleasi grupe :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Dar in ce calitate isi da cu parerea ? :roll: Este avocatul cuiva sau ce ? :oops:
La fel ca si tine care te bati cu pumnul in piept pentru corectitudine si respectarea regulamentului ,tot asa si eu vreau sa fie respectat ceea ce sa votat si eu am fost de acord in momentul in care am dorit sa particip :!:
Nu este problema de organizare ,nu ai nici o vina [Senior].

Ps Dar tu in ce calitate i-ti dai cu parerea ? :roll: Esti cumva avocatul cuiva sau ce ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Sunt organizator de etapa. Si dau socoteala doar celor care m-au votat sa organizez etapa, adica celor din APCR.

In rest, nu am ce explicatii sa dau. Poate doreste Jubileu sa mai fac precizari, din punctul meu de vedere considerand ca faceti doar discutii inutile.
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Nu te acuza nimeni de nimic ,toata lumea spune ca organizarea a fost excelenta ,a fost lacul unde sa prins cel mai mult peste ,ceea ce sa intamplat nu te implica cu nimic si nici Clubul Senior .
Este problema de inventivitate romaneasca si de nerespectarea regulamentului votat .
Sa traiesti !

zvonko

Mesaj de zvonko »

ai gresit grav ca ai pomenit numele meu. de acuma in colo te desfintez!
1 La CM Serbia eu am fost managerul echipei Romaniei. Am facut tot ce e posibil pentru nationala Romaniei si chiar am luat 10 kg de boiles de la Boban, pescar care nu a participat la CM. Ca dovada ca am facut bine este faptul ca am fost cel mai aproape de titlul de campioni mondiali.
Echipa din care am facut si eu parte ca si manager s-a comportat exemplar si a luat medalie de argint. Tu cand ai fost manager in Franta ce ai facut pentru echipa nationala? 1 NIMIC!
2 TE AI APUCAT SA FURI DIN GENTI! rusinea asta nu poate sa o spele nimeni!.

2 De 4 ani astept sa incepi sa vorbesti de regulament. Ei bine Oana esti primul om din Romania care a incalcat GRAV regulamentul scris chiar de el! Esti ultimul om de pe planeta asta care trebuie sa vorbeasca de regulament.

pentru Andrei Vladeanu: Andrei regulamentul e sfant.

2

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”