[quote="oanavictor
Domnul Mateianu si Domnul Presedinte APCR Andrei Vladeanu ,
CUM VA PERMITETI SA ACCEPTATI ASEMENEA EXPRESII TRIVIALE ,MAI MULT DECAT ATAT SA LE INCURAJATI SI SA MAI SI LUATI APARAREA ACESTUI .........
ALTII PENTRU NISTE EXPRESII CUMINTI AU FOST BANATI DEFINITIV ,DE CATRE DUMNEAVOASTRA ,IAR ACUM LUMEA SPUNE CA ESTE APARATUL DUMNEAVOASTRA [HARTIA IGIENA ]ANAL SI CA DUMNEAVOASTRA I-L MANIPULATI CE SA SCRIE .
UURAT............DACA NU MAI AVETI CE SCRIE SI TRECETI LA JICNIRI DE MAHALA

.
MI-E SCARBA DE TOT CE INCERCATI SA FACETI CA SA VA IASA SOCOTELILE
MAI INCERCATI VA ROG ,NU V-ATI ALES BINE CALUL POTRIVIT ,A-TI PARIAT PE UN CAL MORT

[/quote]
Mie nu mi-a spus nimeni in viata mea ce sa zic sau sa scriu,nu m-a manipulat nimeni cum face"maria ta" cu altii!
Cam ce socoteli crezi ca ar mai putea iesii acum?
Iar daca au pariat pe un cal,au pariat pe unul tanar fara experienta deocamdata,nu pe unul mort!Iar daca tot discutam de cai,mai bine unul tanar fara experienta,decat unul batran,cu naduf si cotonog,daca ma intelegi...
P.S.Nu am nimic cu baietii din lotul Pelicanul,au muncit si si-au jucat pana la sfarsit sansele.De vina esti tu cancerul pescuitului la crap din Romania si pana nu te dai la fund nu o sa fie liniste si corectitudine si grundbel ala batran care si-a vandut prietenul de o viata,colaboratorii si prietenii!