Probleme Victor Oana

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
FloroiuCiprian
Puncte: 0

Re: Probleme Victor Oana

Mesaj de FloroiuCiprian »

@Cornel Serbu

Asa este nea Cornele aveti dreptate la ce sa vorbim noi cei care acum 2 ani(care de fapt sunt 4)nu stiam sa schimbam un tambur de BBLC(care de fapt era stricat si d-ta te-ai oferit sa-l repari),noi trebuie sa stam cu capul la cutie si sa-i lasam pe cei "batrani"sa faca manevre si hotii pe nervii si banii nostrii!
Ete ca nu mai merge,iar reactia mea se datoreaza si faptului ca eu sunt curat si pot sa "tip" la oricine,asta fara sa-mi fie frica ca cineva ma va da in gat cu ceva,pentru ca din punctul acesta de vedere sunt curat,domniile voastre puteti afirma acelasi lucru?!!!
O zi buna va doresc!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel

te inteleg ca esti avocatul lui oana, dar parca sustineai ca nu intervi in discutii si ca nu te intereseaza certurile.....

si urat din partea ta sa-l jignesti gratuit pe Ciprian, care este unul dintre liderii noii generatii, pescar pe care eu il apreciez foarte mult ptr sportivitate, talent si CORECTITUDINE !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="FloroiuCiprian]
Auzi ma frantule,ia mai dute in pulla mea de jegos si nu imi da tu mie sfaturi,ciroza umblatoare care esti.
Ca tu l-ai combinat pe Nitu si a facut ce a facut asa ca nu te mai caca atat pe tine si nu mai posta in maica Tereza.Poti sa-l pupi si in motz ca daca era un om corect si nu se vindea ca Iuga stateati acasa si va lingeati ranile cu alte pasari![/quote]

Domnul Mateianu si Domnul Presedinte APCR Andrei Vladeanu ,
CUM VA PERMITETI SA ACCEPTATI ASEMENEA EXPRESII TRIVIALE ,MAI MULT DECAT ATAT SA LE INCURAJATI SI SA MAI SI LUATI APARAREA ACESTUI .........
ALTII PENTRU NISTE EXPRESII CUMINTI AU FOST BANATI DEFINITIV ,DE CATRE DUMNEAVOASTRA ,IAR ACUM LUMEA SPUNE CA ESTE APARATUL DUMNEAVOASTRA [HARTIA IGIENA ]ANAL SI CA DUMNEAVOASTRA I-L MANIPULATI CE SA SCRIE . :!: :idea: :?:
UURAT............DACA NU MAI AVETI CE SCRIE SI TRECETI LA JICNIRI DE MAHALA :twisted: .
MI-E SCARBA DE TOT CE INCERCATI SA FACETI CA SA VA IASA SOCOTELILE :!:
MAI INCERCATI VA ROG ,NU V-ATI ALES BINE CALUL POTRIVIT ,A-TI PARIAT PE UN CAL MORT :!: :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu incurajez acest gen de postari. Am mai spus si o repet, il apreciez pe Ciprian ca pescar, iar el reprezinta un club care a plecat acsa de la CN in conditii destul de suspecte....
Deci, prefer sa nu intervin in polemicile voastre.

PS Altii au fost banati ptr miciuni si port ilegal de creier. Acum scriu pe cimitirelefanti.ro....
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="oanavictor"][quote="FloroiuCiprian]
Auzi ma frantule,ia mai dute in pulla mea de jegos si nu imi da tu mie sfaturi,ciroza umblatoare care esti.
[quote]

Pai daca nu accepti si nu incurajezi asemenea expresii triviale ,DE CE MAI EXISTA POSTAREA :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

[quote="oanavictor
Domnul Mateianu si Domnul Presedinte APCR Andrei Vladeanu ,
CUM VA PERMITETI SA ACCEPTATI ASEMENEA EXPRESII TRIVIALE ,MAI MULT DECAT ATAT SA LE INCURAJATI SI SA MAI SI LUATI APARAREA ACESTUI .........
ALTII PENTRU NISTE EXPRESII CUMINTI AU FOST BANATI DEFINITIV ,DE CATRE DUMNEAVOASTRA ,IAR ACUM LUMEA SPUNE CA ESTE APARATUL DUMNEAVOASTRA [HARTIA IGIENA ]ANAL SI CA DUMNEAVOASTRA I-L MANIPULATI CE SA SCRIE . :!: :idea: :?:
UURAT............DACA NU MAI AVETI CE SCRIE SI TRECETI LA JICNIRI DE MAHALA :twisted: .
MI-E SCARBA DE TOT CE INCERCATI SA FACETI CA SA VA IASA SOCOTELILE :!:
MAI INCERCATI VA ROG ,NU V-ATI ALES BINE CALUL POTRIVIT ,A-TI PARIAT PE UN CAL MORT :!: :!: :idea:[/quote]

Mie nu mi-a spus nimeni in viata mea ce sa zic sau sa scriu,nu m-a manipulat nimeni cum face"maria ta" cu altii!
Cam ce socoteli crezi ca ar mai putea iesii acum?
Iar daca au pariat pe un cal,au pariat pe unul tanar fara experienta deocamdata,nu pe unul mort!Iar daca tot discutam de cai,mai bine unul tanar fara experienta,decat unul batran,cu naduf si cotonog,daca ma intelegi... :wink:

P.S.Nu am nimic cu baietii din lotul Pelicanul,au muncit si si-au jucat pana la sfarsit sansele.De vina esti tu cancerul pescuitului la crap din Romania si pana nu te dai la fund nu o sa fie liniste si corectitudine si grundbel ala batran care si-a vandut prietenul de o viata,colaboratorii si prietenii!

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

Vladut Mateianu scrie:@cornel

te inteleg ca esti avocatul lui oana, dar parca sustineai ca nu intervi in discutii si ca nu te intereseaza certurile.....

si urat din partea ta sa-l jignesti gratuit pe Ciprian, care este unul dintre liderii noii generatii, pescar pe care eu il apreciez foarte mult ptr sportivitate, talent si CORECTITUDINE !
asta da sportivitate...chiar ca e de apreciat... :oops: :oops: :oops:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Vladut Mateianu
CS SENZOR

te-ai mai scos cu 2 partide de pescuit moka ! :D
CS SENZOR

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

@ ciprian

cred ca ar fi mai bine sa te abtii , mai lasa sa treca cateva zile , si daca tot asa gandesti , scrie ce vrei .
si eu sunt suparat si as avea multe de spus , dar ma abtin , am primit o lectie , si stim ce avem de facut .
<°))))))><
><((((((°>

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@ victor oana
de cand a inceput campionatul (cateva zile) ai postat pe acest forum urmatoarele afirmatii

1. Intr-un trecut nu foarte indepartat ,echipa Clubul Pescarilor a fost descalificata pentru peste mort la cantar ,o fapta mai putin grava decat pescuitul in afara zonei .
Cand au fost eliminati ,Clubul Pescarilor conducea detasat balta pe toate sectoarele .........si binenteles ca sa calificat cine trebuia

2. Romania in Serbia a oferit nada echipei din Moldova ................CONDUCATOR .......VLADEANU ..........CAND A FOST BARBAT

3. Dar cand mi-ai dat o cantarola de bile la Cupa Pelicanul ca sa i le dau lui maty ca sa nu mai prinda cornel aqua si cristy mitrea ............atunci era vorba de 10.000 euro .........cu toate ca erati amandoua echipele din APCR

4. Dom'presedinte
Exercitiu de memorie .........CAMPIONATUL MONDIAL SERBIA ..........ECHIPA ROMANIEI CUMPARA NADA IN TIMPUL CONCURSULUI DE LA BOBAN CU AJUTORUL LUI ZVONKO .
ACEASTA NADA ESTE INTRODUSA IN STANDURILE UNDE PESCUIAU CRISTY MITREA SI BOGDAN GUGUIANU SI NU IN TIMPUL REGULAMENTAR PENTRU APROVIZIONARE .
CAPITANUL ECHIPEI ROMANIEI .......ANDREI VLADEANU ........CEL CU BARBATIA ACTUALA FOARTE MARE ......... MARE

Ps .Nu incerca sa negi aceasta fapta ''de barbatie ''pentru ca exista probe irefutabile si de necontestat .

pana cand vei putea proba vreuna din afirmatiile de mai sus, iti transmit si eu - cuvant cu cuvant - vorbele lui ciprian.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”