Moderator: gor965
marin laurentiu scrie:asta da sportivitate...chiar ca e de apreciat...Vladut Mateianu scrie:@cornel
te inteleg ca esti avocatul lui oana, dar parca sustineai ca nu intervi in discutii si ca nu te intereseaza certurile.....
si urat din partea ta sa-l jignesti gratuit pe Ciprian, care este unul dintre liderii noii generatii, pescar pe care eu il apreciez foarte mult ptr sportivitate, talent si CORECTITUDINE !![]()
![]()
LA EDUCATIA PE CARE AM PRIMIT-O IN FAMILIE NU I-MI POT PERMITE SA FOLOSESC ASEMENEA EXPRESII NEORTODOXE .FACI FUNCTIA PE CARE O AI IN MOMENTUL ACTUAL DE RAS .andrei vladeanu scrie:@ victor oana
de cand a inceput campionatul (cateva zile) ai postat pe acest forum urmatoarele afirmatii
1. Intr-un trecut nu foarte indepartat ,echipa Clubul Pescarilor a fost descalificata pentru peste mort la cantar ,o fapta mai putin grava decat pescuitul in afara zonei .
Cand au fost eliminati ,Clubul Pescarilor conducea detasat balta pe toate sectoarele .........si binenteles ca sa calificat cine trebuia
FAPTA EXISTA ,CLUBUL PESCARILOR A FOST DESCALIFICATA PENTRU PESTE MORT LA CANTAR ,ERA IN ACEL MOMENT PE PRIMUL LOC PE BALTA ,AFARA ERAU 40 GRADE ,MUREAU OAMENI PE STRADA DE CALDURA ,LA INCEPUTUL CONCURSULUI SA DISCUTAT CE SE VA INTAMPLA DACA VA APAREA VREUN CAZ DE PESTE MORT ,FOSTUL PRESEDINTE A EVITAT RASPUNSUL LA INTREBARE ,A FOST GHINIONUL CA FAPTA SA INTAMPLAT LA UN PESCAR MAI NEEXPERIMENT ,VERDICTUL ARBITRULUI A FOST ''AVERTISMENT ''IAR LA TELEFONUL FOSTULUI PRESEDINTE ACEST AVERTISMENT SA TRANSFORMAT IN ELIMINARE .in cel mai scurt timp am sa postez foaia de arbitraj care este la Firimita
OANA versus VLADEANU 1-O
2. Romania in Serbia a oferit nada echipei din Moldova ................CONDUCATOR .......VLADEANU ..........CAND A FOST BARBAT
NU SE POATE PROBA ,DECAT DACA CEI IMPLICATI VOR RECUNOASTE ,CEEA CE NU CRED .
3. Dar cand mi-ai dat o cantarola de bile la Cupa Pelicanul ca sa i le dau lui maty ca sa nu mai prinda cornel aqua si cristy mitrea ............atunci era vorba de 10.000 euro .........cu toate ca erati amandoua echipele din APCR
SPER CA SI CRISTY MITREA [care a desfacut sucul ]SI CORNEL IACOB [cel care a pus sucul in pahar ]CAT SI BODO [cel care a facut cafeaua ] CAT SI MAIMUTOIUL MIC [care era partenerul tau la acel concurs ]SA FIE DESTUL DE CURAJOSI SI SA RECUNOASCA [INCLUSIV PROPUNEREA DE COMBINATIE CA ORICINE VA CASTIGA SA SE IMPARTA BANII ]
VLADEANU versus OANA 0-2
4. Dom'presedinte
Exercitiu de memorie .........CAMPIONATUL MONDIAL SERBIA ..........ECHIPA ROMANIEI CUMPARA NADA IN TIMPUL CONCURSULUI DE LA BOBAN CU AJUTORUL LUI ZVONKO .
ACEASTA NADA ESTE INTRODUSA IN STANDURILE UNDE PESCUIAU CRISTY MITREA SI BOGDAN GUGUIANU SI NU IN TIMPUL REGULAMENTAR PENTRU APROVIZIONARE .
CAPITANUL ECHIPEI ROMANIEI .......ANDREI VLADEANU ........CEL CU BARBATIA ACTUALA FOARTE MARE ......... MARE
Ps .Nu incerca sa negi aceasta fapta ''de barbatie ''pentru ca exista probe irefutabile si de necontestat .
AICI AI CEA MAI MARE TEAPA ,PENTRU CA EXISTA FILMAREA .
VLADEANU versus OANA 0-3
pana cand vei putea proba vreuna din afirmatiile de mai sus, iti transmit si eu - cuvant cu cuvant - vorbele lui ciprian.
cornel,cornelserbu scrie:@ andrei vladeanu
in afara de faptul ca lotul nostru nu conducea balta, ci doar echipa eliminata conducea balta, restul este perfect adevarat...o sti si tu, deci nu mai trebuie demonstrat...![]()
o alta gresala e aia cu casuta 3...mie-mi place la 2...![]()
![]()