Probleme Victor Oana

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Probleme Victor Oana

Mesaj de andrei vladeanu »

:evil:
The One Team

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

marin laurentiu scrie:
Vladut Mateianu scrie:@cornel

te inteleg ca esti avocatul lui oana, dar parca sustineai ca nu intervi in discutii si ca nu te intereseaza certurile.....

si urat din partea ta sa-l jignesti gratuit pe Ciprian, care este unul dintre liderii noii generatii, pescar pe care eu il apreciez foarte mult ptr sportivitate, talent si CORECTITUDINE !
asta da sportivitate...chiar ca e de apreciat... :oops: :oops: :oops:

Cred ca sportivitatea ti-a fost demonstrata pe deplin pe balta,acolo unde toti am fost egali si tratati la fel si nu cum se asteptau anumiti domni,care ar fi facut opusul daca erau in situatie inversa.
Asta da dovada de corectitudine,sportivitate,fair play si echitate pentru toata lumea.
Nu pot sa-ti spun ca noi ne-am tinut de cuvant,in cea ce am promis,insa presedintele vostru de club nu,a facut ce stie el cel mai bine si anume combinatii!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:@ victor oana
de cand a inceput campionatul (cateva zile) ai postat pe acest forum urmatoarele afirmatii

1. Intr-un trecut nu foarte indepartat ,echipa Clubul Pescarilor a fost descalificata pentru peste mort la cantar ,o fapta mai putin grava decat pescuitul in afara zonei .
Cand au fost eliminati ,Clubul Pescarilor conducea detasat balta pe toate sectoarele .........si binenteles ca sa calificat cine trebuia

FAPTA EXISTA ,CLUBUL PESCARILOR A FOST DESCALIFICATA PENTRU PESTE MORT LA CANTAR ,ERA IN ACEL MOMENT PE PRIMUL LOC PE BALTA ,AFARA ERAU 40 GRADE ,MUREAU OAMENI PE STRADA DE CALDURA ,LA INCEPUTUL CONCURSULUI SA DISCUTAT CE SE VA INTAMPLA DACA VA APAREA VREUN CAZ DE PESTE MORT ,FOSTUL PRESEDINTE A EVITAT RASPUNSUL LA INTREBARE ,A FOST GHINIONUL CA FAPTA SA INTAMPLAT LA UN PESCAR MAI NEEXPERIMENT ,VERDICTUL ARBITRULUI A FOST ''AVERTISMENT ''IAR LA TELEFONUL FOSTULUI PRESEDINTE ACEST AVERTISMENT SA TRANSFORMAT IN ELIMINARE .in cel mai scurt timp am sa postez foaia de arbitraj care este la Firimita
OANA versus VLADEANU 1-O

2. Romania in Serbia a oferit nada echipei din Moldova ................CONDUCATOR .......VLADEANU ..........CAND A FOST BARBAT

NU SE POATE PROBA ,DECAT DACA CEI IMPLICATI VOR RECUNOASTE ,CEEA CE NU CRED .

3. Dar cand mi-ai dat o cantarola de bile la Cupa Pelicanul ca sa i le dau lui maty ca sa nu mai prinda cornel aqua si cristy mitrea ............atunci era vorba de 10.000 euro .........cu toate ca erati amandoua echipele din APCR

SPER CA SI CRISTY MITREA [care a desfacut sucul ]SI CORNEL IACOB [cel care a pus sucul in pahar ]CAT SI BODO [cel care a facut cafeaua ] CAT SI MAIMUTOIUL MIC [care era partenerul tau la acel concurs ]SA FIE DESTUL DE CURAJOSI SI SA RECUNOASCA [INCLUSIV PROPUNEREA DE COMBINATIE CA ORICINE VA CASTIGA SA SE IMPARTA BANII ]

VLADEANU versus OANA 0-2

4. Dom'presedinte
Exercitiu de memorie .........CAMPIONATUL MONDIAL SERBIA ..........ECHIPA ROMANIEI CUMPARA NADA IN TIMPUL CONCURSULUI DE LA BOBAN CU AJUTORUL LUI ZVONKO .
ACEASTA NADA ESTE INTRODUSA IN STANDURILE UNDE PESCUIAU CRISTY MITREA SI BOGDAN GUGUIANU SI NU IN TIMPUL REGULAMENTAR PENTRU APROVIZIONARE .
CAPITANUL ECHIPEI ROMANIEI .......ANDREI VLADEANU ........CEL CU BARBATIA ACTUALA FOARTE MARE ......... MARE

Ps .Nu incerca sa negi aceasta fapta ''de barbatie ''pentru ca exista probe irefutabile si de necontestat .

AICI AI CEA MAI MARE TEAPA ,PENTRU CA EXISTA FILMAREA .

VLADEANU versus OANA 0-3
pana cand vei putea proba vreuna din afirmatiile de mai sus, iti transmit si eu - cuvant cu cuvant - vorbele lui ciprian.
LA EDUCATIA PE CARE AM PRIMIT-O IN FAMILIE NU I-MI POT PERMITE SA FOLOSESC ASEMENEA EXPRESII NEORTODOXE .FACI FUNCTIA PE CARE O AI IN MOMENTUL ACTUAL DE RAS .
DIN ACEST MOMENT NU MAI I-MI POT PERMITE SA MA COBOR LA NIVELUL VERBAL DE MAHALA PE CARE I-L PRACTICI ,ORICE JICNIRE PE CARE O VEI ADUCE LA PERSOANA MEA VA AVEA CA RASPUNS DOAR :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

nu m-ai convins la niciun punct. ramane cum zice ciprian.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

:lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vladut mateianu

afla, dragul meu, ca daca ti-ar fi fost adresate tie acele cuvinte josnice, as fi reactionat la fel...baiatul tanar pe care-l ridici in slavi si care este atat de prost crescut, sustin in continuare ca este un neica nimeni...cand va confirma intr-un fel valoarea de care vorbesti, atunci am sa-mi retrag cuvintele...

si ca sa fim bine intelesi, asta nu e polemica...sunt injurii aduse gratuit de un tip ce duce "diplomatia" la rang de performanta

@ floroiui ciprian

baiatule, ai fost cumva politist ???...numai alora li se dadea un test de inteligenta care consta in potrivirea intr-un perete in care erau gauri de diferite forme geometrice a altor forme de acelasi fel, iar dupa test se constata ca participantii in loc de inteligenta erau dotati cu o forta deosebita...asa ai facut si tu cu tamburul ala pe care l-ai fortat pana l-ai stricat :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornele,
daca tot te-ai bagat lamureste te rog punctul 1
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ andrei vladeanu

in afara de faptul ca lotul nostru nu conducea balta, ci doar echipa eliminata conducea balta, restul este perfect adevarat...o sti si tu, deci nu mai trebuie demonstrat... :D

o alta gresala e aia cu casuta 3...mie-mi place la 2... :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

@cornelserbui

Nea Cornele ma bucur ca pana la urma v-ati adus aminte ca tamburul era stricat!

Vorba aceea"mai bine mai tarziu decat niciodata"! :D

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:@ andrei vladeanu

in afara de faptul ca lotul nostru nu conducea balta, ci doar echipa eliminata conducea balta, restul este perfect adevarat...o sti si tu, deci nu mai trebuie demonstrat... :D

o alta gresala e aia cu casuta 3...mie-mi place la 2... :D :D :D
cornel,
inca o data. nici atunci rosioru si nici acum eu nu am vorbit cu arbitrul la telefon. atunci rosioru a fost sunat si a zis doar ca exista un regulament. lucru pe care l-as fi zis si eu daca eram sunat in acest caz.
iar pt veninul vorbelor s-a calificat cine trebuia, inca una de la ciprian!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”