Moderator: gor965
si castigatorii CN-ului facut de federatie la ce CM vor participa? intreb din pura curiozitate.Vladut Mateianu scrie:O sa vedem sambata, va fi sedinta federatiei ptr CN 2016, 3 etape pe 3 lacuri, lot de 11 persoane, exact ca la CIPS !
NicuB,nicuB scrie:si castigatorii CN-ului facut de federatie la ce CM vor participa? intreb din pura curiozitate.Vladut Mateianu scrie:O sa vedem sambata, va fi sedinta federatiei ptr CN 2016, 3 etape pe 3 lacuri, lot de 11 persoane, exact ca la CIPS !
Popescu este genul de om care nu uita si nu iarta, tipul comunistului slugarnic care toata viata s-a visat intr-un post de conducere. calca pe cadavre, minte si injunghie pe la spate ca sa-si atinga scopul. acum e mieros ca sa atraga cat mai multi pescari de partea lui, precis promite marea cu sarea tuturor care vin in federatie. cum romanul e lipsit de coloana vertebrala, ma gandesc c-o sa-si faca cativa noi adepti......
Corect. Clubul Senzor participa la CN, dar propune o sedinta tehnica ptr rediscutarea taxei de participare. O sedinta cu o ordine de zi bine stabilita, o varianta sa se poata strange banii LEGAL, o varianta in care sa fie cat mai multe cluburi participante !oanavictor scrie:cine nu-l cunoaste pe popescu si modul cum a reusit sa se catere acolo unde este poate pune botul la vrajeala cu mokangeala ......pana una alta aici eu am sesizat ca nu sunt de acord cu cei 1000 euro si nici cu faptul ca sa scumpit balta corbu .........HAIDE-TI SA-L LASAM IN PLATA DOMNULUI PE MASCARICIUL CU MUSTATA SI BALIVERNELE PE CARE LE DEBITEAZA ,........SA CONTINUAM CU AGVPS-ul ,sa incercam sa discutam cu domnul Carstocea pentru costuri si sa ne vedem de competitia noastra pentru ca avem rezultate ,valoare si oameni de calitate .
De unde ai dedus tu asta ? La ce CM trimite Federatia lot moka ? Aici se discuta lucruri importante, nu este facebook sa intre oricine sa-si dea cu parerea de plictiseala...osc1or scrie:
NicuB,
Esti demodat, nu esti la current cu trendul... nu mai e rau Popescu, nu mai e o himera FEDERATIA!!
Federatia e buna, face CN-uri, trimite echipa castigatoare la CM-uri moca.
Asa ca hai sa discutam constructiv, cei care chiar au ceva de zis, mai ales cei pe care experienta competitionala ii recomanda !gor965 scrie: Spunea cineva ca Facebook e principala sursa de informatii din mediul online ... sa fim seriosi, e orice altceva decat o sursa de informatii. Daca pui o intrebare iti raspund in doi peri o groaza de neaveniti, care iti sunt prietei prin alianta, fiind copilul vecinei lu' tanti care e prietena varului lu' tatal prietenului lu' çolegul de la serviciul unde lucreaza mama lu' unul pe care nu-l stiu din lista lu' nevasta-mea! Daca citesti azi ceva interesant, peste 2 ore s-a dus draq informatia intre miile de postari despre orice, oricand, oriunde, facebook find cel mai propice sit de pierdut timpul ... mai un filmulet, mai o poza, cam asta e.