Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
bogdanpesc
Pescar de competitie

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de bogdanpesc »

Si tu crezi ca ce se va hotara la sedinta popesciana o sa fie si realitate ?
Sunt satul de minciunile si promisiunile lui.
Sa inteleg ca o sa promita si participarea la CM ?,moka binenteles,cu toate cheltuielile suportate de federatie,incepand de la taxa de inscriere pana la ultima consumabila...e in stare sa faca astfel de promisiune.
spor
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ai dreptate Bogdane, dar vor fi la sedinta prezente cluburi care anul trecut participau la CN Agvps, oameni cu experienta, care ne vor tine la curent cu datele problemei.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

nicuB

Mesaj de nicuB »

Vladut Mateianu scrie:O sa vedem sambata, va fi sedinta federatiei ptr CN 2016, 3 etape pe 3 lacuri, lot de 11 persoane, exact ca la CIPS !
si castigatorii CN-ului facut de federatie la ce CM vor participa? intreb din pura curiozitate.

Popescu este genul de om care nu uita si nu iarta, tipul comunistului slugarnic care toata viata s-a visat intr-un post de conducere. calca pe cadavre, minte si injunghie pe la spate ca sa-si atinga scopul. acum e mieros ca sa atraga cat mai multi pescari de partea lui, precis promite marea cu sarea tuturor care vin in federatie. cum romanul e lipsit de coloana vertebrala, ma gandesc c-o sa-si faca cativa noi adepti......

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

In anul de gratie 2016 ..e vad astfel lucrurile privind CN si CM...la toate disciplinele...nu numai la crap
Din start federatia nu are nici un cuvant de spus ,pentru simplu motiv ca nu e afiliata CIPS-FIPS...indiferent de ce o sa promita popescu
AGVPS-ul...nu va da nici un leu pentru taxe de inscriere sau pentru organizari de competitii nationale sau internationale,poate cu mici exceptii (tricouri,cupe,medalii)pentru etapele finale

Fiecare entitate(club,asociatie),trebuie sa-si dozeze bine resursele financiare si sa-si vada prioritatile in functie de banutii pe care sunt in stare sa-i atraga din sponsorizari pentru care trebuie sa munceasca din greu inca de luna trecuta,(pentru ca acum se fac planurile si aprobarile de sponsorizari ,la orice firma care se respecta)

Cine are bani numai de CN..merge acolo ,castiga si renunta la participare la viitorul CM din lipsa de fonduri...merge locul 2 sau 3...aia care au bani diponibili pentru asa ceva....nu merge sa fii campion la formula 1 numai cu talent...obligatoriu iti trebuie si masina si sponsori....sponsorii astia trebuiesc cautati adanc.Fiecare dintre voi aveti prieteni,rude,cunostinte,parteneri de afaceri etc ,la care sunt convins ca nu ati deschis gura despre o sponsorizare pentru clubul sau asociatia dumneavoastra....sau poate dupa doua incercari ati renuntat....INSISTATI DOMNILOR....nici nu aveti idee de unde poate sari iepurele...o spun din propria experienta...nu asteptati sa cada para singura din pom.
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cine nu-l cunoaste pe popescu si modul cum a reusit sa se catere acolo unde este poate pune botul la vrajeala cu mokangeala ......pana una alta aici eu am sesizat ca nu sunt de acord cu cei 1000 euro si nici cu faptul ca sa scumpit balta corbu .........HAIDE-TI SA-L LASAM IN PLATA DOMNULUI PE MASCARICIUL CU MUSTATA SI BALIVERNELE PE CARE LE DEBITEAZA ,........SA CONTINUAM CU AGVPS-ul ,sa incercam sa discutam cu domnul Carstocea pentru costuri si sa ne vedem de competitia noastra pentru ca avem rezultate ,valoare si oameni de calitate .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

nicuB scrie:
Vladut Mateianu scrie:O sa vedem sambata, va fi sedinta federatiei ptr CN 2016, 3 etape pe 3 lacuri, lot de 11 persoane, exact ca la CIPS !
si castigatorii CN-ului facut de federatie la ce CM vor participa? intreb din pura curiozitate.

Popescu este genul de om care nu uita si nu iarta, tipul comunistului slugarnic care toata viata s-a visat intr-un post de conducere. calca pe cadavre, minte si injunghie pe la spate ca sa-si atinga scopul. acum e mieros ca sa atraga cat mai multi pescari de partea lui, precis promite marea cu sarea tuturor care vin in federatie. cum romanul e lipsit de coloana vertebrala, ma gandesc c-o sa-si faca cativa noi adepti......
NicuB,
Esti demodat, nu esti la current cu trendul... nu mai e rau Popescu, nu mai e o himera FEDERATIA!!
Federatia e buna, face CN-uri, trimite echipa castigatoare la CM-uri moca.
Critic echilibrat

Vladut Mateianu
CS SENZOR

oanavictor scrie:cine nu-l cunoaste pe popescu si modul cum a reusit sa se catere acolo unde este poate pune botul la vrajeala cu mokangeala ......pana una alta aici eu am sesizat ca nu sunt de acord cu cei 1000 euro si nici cu faptul ca sa scumpit balta corbu .........HAIDE-TI SA-L LASAM IN PLATA DOMNULUI PE MASCARICIUL CU MUSTATA SI BALIVERNELE PE CARE LE DEBITEAZA ,........SA CONTINUAM CU AGVPS-ul ,sa incercam sa discutam cu domnul Carstocea pentru costuri si sa ne vedem de competitia noastra pentru ca avem rezultate ,valoare si oameni de calitate .
Corect. Clubul Senzor participa la CN, dar propune o sedinta tehnica ptr rediscutarea taxei de participare. O sedinta cu o ordine de zi bine stabilita, o varianta sa se poata strange banii LEGAL, o varianta in care sa fie cat mai multe cluburi participante !
De acord ?
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

osc1or scrie:
NicuB,
Esti demodat, nu esti la current cu trendul... nu mai e rau Popescu, nu mai e o himera FEDERATIA!!
Federatia e buna, face CN-uri, trimite echipa castigatoare la CM-uri moca.
De unde ai dedus tu asta ? La ce CM trimite Federatia lot moka ? Aici se discuta lucruri importante, nu este facebook sa intre oricine sa-si dea cu parerea de plictiseala...
gor965 scrie: Spunea cineva ca Facebook e principala sursa de informatii din mediul online ... sa fim seriosi, e orice altceva decat o sursa de informatii. Daca pui o intrebare iti raspund in doi peri o groaza de neaveniti, care iti sunt prietei prin alianta, fiind copilul vecinei lu' tanti care e prietena varului lu' tatal prietenului lu' çolegul de la serviciul unde lucreaza mama lu' unul pe care nu-l stiu din lista lu' nevasta-mea! Daca citesti azi ceva interesant, peste 2 ore s-a dus draq informatia intre miile de postari despre orice, oricand, oriunde, facebook find cel mai propice sit de pierdut timpul ... mai un filmulet, mai o poza, cam asta e. :D
Asa ca hai sa discutam constructiv, cei care chiar au ceva de zis, mai ales cei pe care experienta competitionala ii recomanda !
CS SENZOR

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Vladut,tu ai citit ce am scris mai sus ?

Nu mi se pare corect ,sa-mi ajut adversarii financiar (si in mod obligatoriu printr-o taxa) sa participe la CM
Fiecare trebuie sa-si gaseasca SONSORI,acel sponsor poate fi si firma ta sau alte firme de profil si nu numai(anul trecut am avut la stationar PETROM..acum doi ani trei firme AVICOLA"nu s-a mai mers din alte considerente").....trebuie insistat unde nici nu te taie capul,nu neaparat cu multi bani...dar o sa ai si surprize placute

bogdan constantinescu

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Intreb si eu aici
Pe cati importatori de scule si articole de pescuit sau producatori autohtoni de momeli de pescuit si alte acareturi i-ati rugat sa v-a sponsorizeze cu 100 de lei/club si v-au refuzat ,dar magazine ?...dati numele,poate fi o antireclama s-au dimpotriva daca au ajutat ,poate fi o reclama foarte buna

incep eu
dealungul timpului am fost ajutat de

Trabucco-GIVADI-Moroiu
Energofish-Benzar
Arrow-Bogdan
Fish-Pro Bacau.._Lozinca
Magic-Bait-_Didi
Mircea Gheran
Lauda-Mongolu
Senzor-Vladut
Mitranescu

+alte firme/persoane care nu au legatura cu pescuitul
Ultima oară modificat Mar Ian 26, 2016 16:01 de către bogdanpesc, modificat de 2 ori în total.

bogdan constantinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”