Moderator: gor965
Pai da ,la mistouri si caterinci suntem tari .La sedinte tipam ca facem tare,dar cand vine vremea sa facem ceva ,facem caterinca.oanavictor scrie:si pe cartiere
rahova cu ferentari
drumul taberei cu militari
pantelimon cu balta alba .........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Putem incerca un topic in acest sens. Pe Moldova se poate face la Rediu si se gasesc si cluburi sa participe. Se pot desemna persoane pe fiecare zona din tara. Nu trebuie o singura pers sa orgsnizeze.... Exact ca intr-o firma poti imparti responsabilitati oamenilor sa faca treaba... Exista directori zonali in orice firma asa si aici se pot desemna.... Repet macar putem intreba lumea printr-un topic pe aceasta tema...Vasilica Baboieru scrie:O solutie ar fi , organizare de campionat pe regiuni (oltenia ,banat ,ardeal ,moldova si dobrogea) taxa mica si o finala ,cred ca ar participa toata lumea.Dar cine sa faca asta? Turneul organizat de Vladut are sanse mari sa ajunga la 100 de echipe ,cred ca ar trebui sa dea de gandit.
asa ar fi cel mai corect. de ex, la campionatul regional intercluburi, prima editie, organizat in zona de vest, s-au strans 9 cluburi...Vasilica Baboieru scrie:O solutie ar fi , organizare de campionat pe regiuni (oltenia ,banat ,ardeal ,moldova si dobrogea) taxa mica si o finala ,cred ca ar participa toata lumea.Dar cine sa faca asta? Turneul organizat de Vladut are sanse mari sa ajunga la 100 de echipe ,cred ca ar trebui sa dea de gandit.
Luni, 8 februarie, ora 12, Agvps.Vladut Mateianu scrie:Propun o sedinta cu urmatoarea ordine de zi :
1. Cine este organizatorul acestui concurs intitulat CN al Agvps, asta daca se mai poate pastra titulatura.Adica cine isi asuma raspunderea.
2.Cine poate participa la acest concurs ? Un club afiliat la Federatie dar care face parte si din Agvps poate participa ?
3.Taxa de participare. Cat este si cine o incaseaza.
4.Ce se intampla daca se inscriu 4,5 sau 6 cluburi ? Ce rost mai are etapa eliminatorie ? Va fi un concurs cu o singura mansa, intitulata FINALA ?
5.Dreptul de a ne alege singuri reprezentantul la Agvps, nu de a ne fi impus !
6.Locatia concursului, cheltuieli cat mai mici.
Dupa ce vom avea raspunsuri la aceste probleme vom sti ce este de facut.
Dpmdv o taxa de participare de 3.000 lei lot este de bun simt, asigura cheltuielile legate de arbitraj ptr 2 manse+diverse.