Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Programul Campionatului AGVPS - editia 2016

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ordine de zi :

1. Cine este organizatorul acestui concurs intitulat CN al Agvps, asta daca se mai poate pastra titulatura.Adica cine isi asuma raspunderea.
2.Cine poate participa la acest concurs ? Un club afiliat la Federatie dar care face parte si din Agvps poate participa ?
3.Taxa de participare. Cat este si cine o incaseaza.
4.Ce se intampla daca se inscriu 4,5 sau 6 cluburi ? Ce rost mai are etapa eliminatorie ? Va fi un concurs cu o singura mansa, intitulata FINALA ?
5.Dreptul de a ne alege singuri reprezentantul la Agvps, nu de a ne fi impus !
6.Locatia concursului, cheltuieli cat mai mici.

Dupa ce vom avea raspunsuri la aceste probleme vom sti ce este de facut.
Dpmdv o taxa de participare de 3.000 lei lot este de bun simt, asigura cheltuielile legate de arbitraj ptr 2 manse+diverse.

Luni, 8 februarie, ora 12, Agvps.

Propunere taxa : 2.500 lei/etapa/lot 11 persoane. Se plateste prima mansa(cea eliminatorie), iar in finala vor plati doar primele 6 inca 2500 lei.
In functie de calitatile de manager ale organizatorului (care momentan nu se stie) vor putea ramane si bani ptr echipa nationala dupa ce se va plati arbitrajul !
Iata de ce trebuie tinut cont :
-balta finala gratis (deja avem hermes peris)
-balta mansa eliminatorie gratis (poate fi corbu sau oricare alta balta)
-imagine plus promovare eveniment, sponsori si reclama pe vestele de concurs si bannere
-sustinere Agvps cu taxa Cips

Astept pareri si propuneri si din partea altor cluburi !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

taxele sa fie identice cu cele de anul trecut ,daca se poate si mai mici in functie de negocierile cu lacul corbu si gabi calota iar daca mai raman bani acestia sa ramana echipei castigatoare .
din punctul meu de vedere corbu ramane prima varianta dar fara sa se scumpeasca nimic la taxa iar daca nu gasim intelegere trebuie regandit sistemul de desfasurare dar fara sa schimbam datele calendaristice si sistemul de calificare si desfasurare a competitiei ........
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Orhei sustine (mesaj pe telefon) ca nu cunoaste ce se scrie pe aici, deoarece nu frecventeaza forumul Crapmania ! :D

Asteptam si pozitia dlui Bentu de la Agvps, probabil singurul care inca incearca sa ne tina uniti !

PS Poate o sa inteleaga si ca reprezentantul pescarilor la Agvps trebuie NUMIT de catre PESCARI, nu impus de Agvps ca in cazul de fata, altfel o sa mai existe cazuri ca cel de la sedinta anterioara cand reprezentantul pescarilor a vrut sa trimita un lot apropiat la CM direct, fara participare la CN, de capul lui , fara sa se sfatuiasca cu nimeni.....maine poimaine poate hotareste si cine sa fie campion national din oficiu ! :mrgreen:
CS SENZOR

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Hai ca vad ca iar o arzi aiurea cum iti place tie.
Nu suntem lot apropiat de-al lui Orhei...ba mai mult de atat am avut destule discutii in contradictoriu la cele doua CM -uri la care am fost impreuna. De unde ai mai scos-o si pe asta? Vad ca iti place sa mananci...
Omul nu "A VRUT" sa trimita pe nimeni...doar a PROPUS...cluburile prezente la sedinta trebuiau sa VOTEZE acest lucru ca sa se intample. Este o mare diferenta! Si daca s-ar fi ajuns la vot tot nu ne-am fi dus noi.
Dar sti de ce a PROPUS asta???...ca sa se faca anul asta calificari pentru 2017 cu taxa la fel ca anul trecut...de asta a PROPUS!!!
Ca sa puteti veni si voi astia pentru care cei 100 euro de om ca si ajutor pentru echipa castigatoare reprezinta un impediment!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

In primul rand imi scuze, ptr ca desi nu am banii tai, vreau si eu sa particip la concursul Agvps !
Probabil ca mai sunt si altii ca mine.
In al doilea rand te rog sa ai grija la limbaj, poti discuta si argumenta si in mod civilizat.
O sedinta se anunta din timp, cu o ordine de zi prezentata inainte. In asa f3l incat membrii cluburilor sa se sfatuiasca si sa stie ce voteaza ! Implicarea lui Orhei nu o stiu exact, ideea este ca el nu ne reprezinta pe noi, pescarii, in fata Ajvps.
Reprezentantul nostru trebuie ales in mod democratic, nu impus....
CS SENZOR

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Am inteles perfect ce vrei tu dar de aici si pana a spune ca noi suntem "apropiatii" lui Orhei e o diferenta mare.
Daca tot iti place sa arunci cu mizerie atunci fi pregatit sa iti asumi si consecintele.
Asta cu banii iar ai bagat-o asa la misto...atitudinea asta nu cred ca te ajuta la nimic.
Nu am nimic cu cererile tale dar nu mai incerca sa insinuezi niste lucruri aiurea (lucruri legate de clubul Carp United) pentru ca noi am muncit pentru rezultatele obtinute si nu vrem sa fie umbrite de niste supozitii ale tale.
Daca limbajul de mai sus ti se pare nepotrivit imi cer scuze dar cred ca si tu ai fi reactionat la fel daca cineva ar fi vorbit aiurea despre clubul tau.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladut Mateianu scrie:Ordine de zi :

Eu cred ca nu este formulat bine acest punct. Corect este: este dispusa AGVPS sa isi asume organizarea si incasarea taxei de participare?

Pentru ca ma indoiesc ca isi poate asuma altcineva aceasta raspundere. Iar daca AGVPS nu o face, restul punctelor de pe ordinea de zi sunt inutile.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dragos Sinca scrie:
Vladut Mateianu scrie:Ordine de zi :

Eu cred ca nu este formulat bine acest punct. Corect este: este dispusa AGVPS sa isi asume organizarea si incasarea taxei de participare?

Pentru ca ma indoiesc ca isi poate asuma altcineva aceasta raspundere. Iar daca AGVPS nu o face, restul punctelor de pe ordinea de zi sunt inutile.
Corect !
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Bogdan Dragan scrie:
Ca sa puteti veni si voi astia pentru care cei 100 euro de om ca si ajutor pentru echipa castigatoare reprezinta un impediment!

astept scuze pentru formularea tendentioasa ......... :!:

nu reprezinta un impediment .....reprezinta o ispita greu de refuzat in ultima seara a finalei :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Hai nea Victore lasa-ma cu ispita asta ca nu o crede nimeni...ce dracu! Daca cineva are bani de dat pentru calificare ii da din buzunar, nu dintr-un amarat de premiu care oricum iti ajunge doar sa faci o deplasare pentru antrenament.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”