Moderator: gor965
Eu zic ca n-are rost sa gandim deloc...mai bine "vazand si facand", ca "merge si asa" la noi...la romanika...Cristi_Ionita scrie:...Deci eu zic ca n-are rost sa gandim asa departe...
GClaudiu scrie:Sa masluim balta)))
Pai si iarna asta au avut diiiitai perioada. Prin primavara s-a promis, s-a garantat s-au facut apeluri la uniune nationala(lol) apoi iar s-a garantat si iar s-a promis...si ai vazut ce-a iesitGClaudiu scrie:De ce nu puneti la punct un sistem si sa-l tineti o "viata"? Aveti o perioada in care nu se va pescui si puteti sa puneti la punct un sistem care ar multumi pe toata lumea.
Cam asta cred si eu. Daca va uitati in subsolul clasamentelor / zile si-sau cantare veti gasi destule aspecte relevante. Un pescar performant sau o echipa este cea care prinde peste. Au fost baieti care au prins niste cantitati considerabile si nici bagati in seama n-au fost. Nimeni n-a scos o vorba despre ei. In asta consta valoarea unei echipe si de la asta trebuie plecat. Nu poti trimite la un CM decat pe cei ce se bat cu adevarat pentru acel CM si nu pe cei ce se bat pentru alte interese materiale.gor965 scrie:In mod normal, aspiratiile la un lot national valoros ar trebui sa duca spre o selectionata nationala formata din cele mai bune 4 echipe ! Incercati sa mentineti CN-ul pe loturi (chiar si cu astea 2 divizii create) dar lotul national e mai indicat sa fie format din cele mai bune 4 echipe individuale ! Determinarea celor mai bune 4 echipe individuale se poate face in diferite moduri :
- clasament individual in functie de poztia obtinuta pe sector, in mansele in care lotul lor concureaza la CN
foarte tare!andrei vladeanu scrie:http://www.crapmania.ro/articole/compet ... stemul-342
...deci jos AV!!!miyagi scrie:...Jos cu cei instabili si cointeresati!!!