...jos de unde ?!RSC scrie:...deci jos AV!!!miyagi scrie:...Jos cu cei instabili si cointeresati!!!

Moderator: gor965
...jos de unde ?!RSC scrie:...deci jos AV!!!miyagi scrie:...Jos cu cei instabili si cointeresati!!!
Fata mea! Citeste-i articolul şi apoi stăm de vorba.RSC scrie:...deci jos AV!!!miyagi scrie:...Jos cu cei instabili si cointeresati!!!
eu cred ca nu numai sistemul de participare nu e bun,andrei vladeanu scrie:http://www.crapmania.ro/articole/compet ... stemul-342
se chinuiesc sa stranga lotul.mircea pancu scrie: Cel mai bun exemplu de urmat e cel al Africii de Sud. Ei cum fac?
si cam ce ai inteles tu din articolul ala !miyagi scrie:Fata mea! Citeste-i articolul şi apoi stăm de vorba.RSC scrie:...deci jos AV!!!miyagi scrie:...Jos cu cei instabili si cointeresati!!!
si cam ce ai inteles tu din articolul ala ![/quote]oanavictor scrie:Fata mea! Citeste-i articolul şi apoi stăm de vorba.miyagi scrie:...deci jos AV!!!RSC scrie:
1. Fata ta e alta, eu sunt "coi_nteresant".miyagi scrie:Fata mea! Citeste-i articolul şi apoi stăm de vorba.RSC scrie:...deci jos AV!!!miyagi scrie:...Jos cu cei instabili si cointeresati!!!
articolul este scris la "comanda" timpului. practic, e istorie.RSC scrie: (...) 2. Nu citesc "clasici" instabili, care scriu la comanda. (...)