Moderator: gor965
eu cred ca trebuie sa primeze interesul national si de club ,in dauna interesului personal !buhac constantin scrie:Itre 9 - 14 Mai este organizat concurs la Moconka cu pescari din cel putin 5 Loturi participante la C.N .
Pasa scrie:va este frica pe Bunget dute cu av si cu genes ial si pe oana victor si jucati pe FantineleBogdan Dragan scrie:Nici lotul AVBD nu este de acord cu desfasurarea finalei pe Bunget! Asteptam alte propuneri!
Ori nu vrei sa intelegi ori esti intr-un anume fel...nu e vorba de putin peste(vezi ca noi am votat Fantanele)...e vorba de combinatii(vezi cum s-au castigat ultimele concursuri pe Bunget)Vladut Mateianu scrie:@PASA
Nici eu nu inteleg ce doresc de fapt..... La sedinta au votat Fantanele, apoi membrii echipei sustin ca nu doresc balti cu peste putin deoarece nu isi pot demonstra talentul... ce sa intelegem din asta ?
alooo, si finala ma rog de ce trebuie stabilita, eu am votat-o...mi se rupe ca nu mai pune patronul balta, de ce a fost supusa la vot daca nu se stia sigur ca o da sau nu ???Genes Florin scrie:Domnilor, haideti sa ne intelegem.
Nu se mai pune in discutie prima si a II a Etapa, finala mai este de stabilit.
imi place ca intelegi perfect ce vreau sa spun...probabil ca ti-e greu sa te cobori la nivelul unui elev de clasa a II-aGenes Florin scrie:Tocmai ai raspunsul Mai sus