Nici eu nu inteleg ce doresc de fapt..... La sedinta au votat Fantanele, apoi membrii echipei sustin ca nu doresc balti cu peste putin deoarece nu isi pot demonstra talentul... ce sa intelegem din asta ?

Moderator: gor965
Vladut,tu intelegi foarte bine de ce unele loturi nu doresc Bungetul in finala. Nu are nicio legatura cu densitatea de peste.Vladut Mateianu scrie:@PASA
Nici eu nu inteleg ce doresc de fapt..... La sedinta au votat Fantanele, apoi membrii echipei sustin ca nu doresc balti cu peste putin deoarece nu isi pot demonstra talentul... ce sa intelegem din asta ?
pai asta-i reciproca la ce face pasa, deci, matematic se reducVladut Mateianu scrie:PS Imi dau seama cate telefoane se vor da azi ca sa se gaseasca o alta propunere de finala, balta care sa plateasca minimum aceiasi suma (chiar daca va fi pusa din buzunar de cei care NU doresc finala la Bunget)
ce vrei sa zici nea cornelecornelserbu scrie:pai asta-i reciproca la ce face pasa, deci, matematic se reducVladut Mateianu scrie:PS Imi dau seama cate telefoane se vor da azi ca sa se gaseasca o alta propunere de finala, balta care sa plateasca minimum aceiasi suma (chiar daca va fi pusa din buzunar de cei care NU doresc finala la Bunget)![]()
mai bine asteptam votul...