foarte frumos !SIMESCU VALENTIN scrie:nea Cornel am specificat ca nu sponsorizez , premiez lotul castigator cu 1.500 euros ,exact ca un concurs LOCUL 1 = 1.500 E

Moderator: gor965
foarte frumos !SIMESCU VALENTIN scrie:nea Cornel am specificat ca nu sponsorizez , premiez lotul castigator cu 1.500 euros ,exact ca un concurs LOCUL 1 = 1.500 E
A luat feru in guraVasilica Baboieru scrie:Personal sa fi de acord cu Bunget ,dar dupa ultimile esecuri am dreptul sa am niste rezerve privind corectitudinea desfasurari .Ca si echilibrare,cred ca se echilibreaza perfect ,dar......
Intreaba-l pe Vlad ce am vorbit azi cu el. Pur si simplu intamplator. M-a sunat Iulica Staicu si dupa ce am vorbit cu el (despre concurs) am vorbit cu Vlad, care era la ei in stand.Vladut Mateianu scrie:@Vali Vesa
Propunerea ta este concreta ? Despre ce suma este vorba ?
Nici HookFishing nu este de acord cu desfasurarea finalei pe Bunget.Vladut Mateianu scrie:Vali, vad ca te eschivezi sa dai un raspuns.....
Pana acum esti singurul club care nu este de acord cu finala pe Bunget, asa ca te rog sa asculti si parerile celorlalti participanti la CN !
va este frica pe Bunget dute cu av si cu genes ial si pe oana victor si jucati pe FantineleBogdan Dragan scrie:Nici lotul AVBD nu este de acord cu desfasurarea finalei pe Bunget! Asteptam alte propuneri!