Cristi Y scrie:Asa este Val , din punct de vedere logic si moral ai dreptate dar ceea ce nu inteleg de unde inversunarea asta pe acest campionat mondial , pe vremea lui Ceausescu era o sfaraiala ca ieseai din tara (eram in lotul de ciclism si pe langa 6 sportivi mai mergeau 20 de CI-sti , securisti , activisti , m-isti ) dar acum turismul este liber... Eu vad normal numirea unui selectioner care sa numeasca (selectioneze) un lot cu care sa mearga si sa raspunda de rezultat , campionatul sa se faca pt. desemnarea campionilor nationali.
Anul acesta s-a dovedit faptul ca un lot format prin doua mii de manse nu inseamna ca este cel mai bun ( vezi Carpshow) .
Dar cred ca interesul strict catre rezultat este imfim din partea "gladiatorilor" care se lupta pt. functii de conducere a unei gloate cotizante si reusita este cu cat se strang mai multe gaini care sa fie stoarse in 50 de manse pt. intocmirea unor fonduri generoase , ca vorba aia unde-i curu mare si placerea-i mare

tataie,
presedintele executiv al FR CICLISM este Ion Badea. cine este acesta? am sa citez de pe blogsport/frciclism:
"Ion Badea este purtatorul de cuvint al grupului NIRO si directorul departamentului de imagine al SC NIRO '95 IMPEX SA. Ion Badea este fostul purtator de cuvint al Parchetului National Anticoruptie (PNA). Ion Badea a absolvit Scoala Militara de ofiteri de Militie in 1980 si a fost ofiter de Militie si Politie pina in 2000, cind a fost numit consilier pentru relatia cu Parlamentul si Presa al lui Petru Lificiu, ministrul PSD-ist al Apelor si Protectiei Mediului. Intre 2002 si 2003, Ion Badea a fost seful Biroului de presa al Inspectoratului General al Politiei (IGP). In 1 decembrie 2003, a fost numit purtator de cuvint si ofiter pentru relatia cu presa la PNA. In aprilie 2005, a fost trecut in rezerva, devenind purtatorul de cuvint al NIRO."
prin urmare, iata ca vremurile de care vorbeai nu au apus de tot. totusi, la majoritatea federatiilor gasim in functiile de conducere fosti practicanti laureati international ai respectivelor discipline. (lipa, patzaichin, gatzu, petrache, matei, etc, etc).
daca si pescuitul competional la crap ar fi organizat si structurat de fostii sportivi cu palmares international ar trebui sa se tina cont de persoanele ca tine. din pacate, in ultima vreme ies in fata sergenti, operatori, pensionari si sefi de galerie.