@ val pangica
incep prin a-mi cere mii de scuze in cazul in care consideri aceasta postare inoportuna pe acest subiect dedicat in exclusivitate membrilor apcr...
deoarece la aceasta sedinta se vor aduna majoritatea pescarilor cu state vechi si cu o mare experienta in domeniu,as vrea sa vin cu o propunere,pe care,daca o considerati viabila sa o discutati in cadrul asociatiei iar mai apoi la nivel ....national: MOMENTUL 0 AL CARPFISHINGULUI ROMANESC
ce implica:
-comprimarea tuturor asociatiilor de pescari de crap din romania intr-o singura asociatie:Asociatia Nationala a Pescarilor de Crap din Romania
-organigrama acestei asociatii sa fie votata, si condusa de un presedinte si un consiliu director format din toti presedintii de cluburi aderente la aceasta asociatie
-aderarea cluburilor la aceasta asociatie sa implice o cotizatie de...1000 e/club/an platibila in avans...ex:taxa pe 2010 sa fie platita in 2009(exemplu).astfel la minimul de 10 cluburi aderente va exista un fond de 10.000,fond care va fi administrat cat mai transparent de catre consiliul director...acest fond se poate folosi in actiuni de interes national-sponsorizarea CN,fond de premiere ptr campionii nationali sau premierea eventualelor performante internationale(exemplu)...ganditi-va ce ar insemna aderarea a 20 sau 25 de cluburi...un CN fara taxa de participare si fara cersit sponsorizari...
-la nivel de club ...fiecare cu "bucataria" lui...fiecare club va avea strategia lui,prioritatile precum si cerintele de aderare personalizate...astfel pot exista cluburi populare cu membri multi,astfel cotizatia la Asociatie se va impartii in cote mici la nivelul clubului,automat existand si o taxa de aderare in clubul respectiv ,mai mica...sau cluburi exclusiviste cu oameni potenti financiari cu taxe de aderare pe masura...indiferent de situatie TOATE CLUBURILE VOR PLATI ACEEASI COTIZATIE DE ADERARE LA ASOCIATIE-1000 e,deschizand astfel portile tuturor pescarilor de crap din romania,indiferent de situatia financiara personala...
-cluburile care nu-si vor plati cotizatia anuala pana la o data limita nu vor avea drept de vot in consiliul director si nici drept de participare la CN
-cluburile sau persoanele fizice apartinad unui club organizatoare de competitii interne sa "doneze" 1% din incasari ANPCR-ului....
-etc...
mentionez ca este doar o idee personala si nu implica sub nici o forma clubul sau alte persoane din clubul din care fac parte.
VA MULTUMESC SI INCA ODATA SCUZE.
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani
Sincer nu stiu de ce mi-ai pus mie aceasta intrebare proiect , dar daca mi-ai cerut punctul de vedere , zic ca este o formula care poate fi luata in discutie , dar un pic mai elaborata .