Propunere Senior Crap -etape CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Sorin Ionescu

Re: Propunere Senior Crap -etape CN 2011

Mesaj de Sorin Ionescu »

@Vladut Mateianu
"Deoarece timpul ramas este foarte scurt, propun ca timp de 48 de ore sa se caute varinate ptr etapa I si Finala, apoi cluburile participante la CN sa voteze public, ptr a nu mai lasa loc de interpretari."

Dar la Fantanele cum sa votat DOSIT..??? Sau datorita faptului ca tu nu ai fost personal acolo din terte motive ai impresia ca ai fost pacalit si VOTUL NU A FOST PUBLIC..!!!!
Tu in timpul sedintei APCR nu ai fost imformat?? Daca aveai vreo obiectie de ce nu ai ridicat problema atunci prin reprezentantul Senior de la fata locului??Sau daca nu te-ai putut concentra pe moment trebuia ca lotul sa se abtina de la vot sau sa ceri o amanare. Nu se poate sa nu iei in considerare voturile tuturor capitanilor de cluburi participante la cn2011 si sa creezi tu o mare controversa doar din cauza ca nu ai un lot capabil sa lupte pe o balta cu o populatie piscicola decenta. :!: :!:
Campion National 2011

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Genes Florin »

ASA este Dragos, mi-am dat cu părerea fără a tine cont ca nasc discuții.
Si clubul HOOK Fishing susține desfășurarea primei etape cu varianta Darvari Tancabesti.
O seara buna.
Balta Puiesti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sorin Ionescu scrie:
Dar la Fantanele cum sa votat DOSIT..??? Sau datorita faptului ca tu nu ai fost personal acolo din terte motive ai impresia ca ai fost pacalit si VOTUL NU A FOST PUBLIC..!!!!
Tu in timpul sedintei APCR nu ai fost imformat?? Daca aveai vreo obiectie de ce nu ai ridicat problema atunci prin reprezentantul Senior de la fata locului??Sau daca nu te-ai putut concentra pe moment trebuia ca lotul sa se abtina de la vot sau sa ceri o amanare. Nu se poate sa nu iei in considerare voturile tuturor capitanilor de cluburi participante la cn2011 si sa creezi tu o mare controversa doar din cauza ca nu ai un lot capabil sa lupte pe o balta cu o populatie piscicola decenta. :!: :!:
Cand faci afirmatii prin care imi jignesti tot lotul, vorbesti in nume personal sau in numele clubului pe care il reprezinti ? :roll:
Ca sa intelegi cum stau lucrurile, afla ca in cadrul unui vot, trebuiesc sa fie mai multe variante .(minimum 2 !) Altfel nu se numeste vot, ci acceptare.
In alta ordine de idei, stiu parerea capitanului vostru, nu este nevoie sa o repeti si tu...... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dragos Sinca scrie:Timpul e scurt si nu stiu daca ne mai permitem experimente.
Asa este. Totusi finala a fost propusa de Stanila pe o balta pe care NU S-A PESCUIT NICIODATA ! Nu este tot experiment ? Apropo, sti cum a fost discutia ptr alegerea baltii care va gazdui finala ?
Stanila : " Finala va fi pe Magura, am discutat si da 10.000 lei.... Pe Bunget nu va mai fi nimic indiferent daca dau sau nu banii ptr ca le este frica la oameni sa participe..."
CS SENZOR

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:
Asa este. Totusi finala a fost propusa de Stanila pe o balta pe care NU S-A PESCUIT NICIODATA ! Nu este tot experiment ? Apropo, sti cum a fost discutia ptr alegerea baltii care va gazdui finala ?
Stanila : " Finala va fi pe Magura, am discutat si da 10.000 lei.... Pe Bunget nu va mai fi nimic indiferent daca dau sau nu banii ptr ca le este frica la oameni sa participe..."
Exagerezi
Balta Puiesti

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Au fost doua variante la vot .

1. Sa ramana Fantanele ca ; gazda a primei etape cu un sistem complicat care in cazul in care punctau cel putin 7 loturi etapa se valida sau daca punctau mai putine , etapa nu se mai valida urma-nd ca etapa a doua sa se desfasoare cu toate loturile inscrise tot pe Darvari si Tancabesti .
2. Varianta care in final a si fost votata .

Au fost si multe discutii cu varianta a 3 in care prima etapa urma sa se desfasoare pe trei lacuri dar a cazut deoarece acestea nu au fost gasite , trei lacuri apropriate .
Au fost prezenti la Fantanele reprezentanti a 13 loturi care si-au exprimat opiniile si parerile si fiecare a propus si a votat cum a crezut de cuvinta , stiu ca cel putin trei voturi au fost pentru prima varianta , iar ceilalti reprezentanti ai loturilor au fost contactati telefonic si fiecare a votat ce a crezut de cuvinta.
<°))))))><
><((((((°>

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Vladut Mateianu scrie:
Vladut, eu ma refeream la prima etapa. Mai sunt 2 saptamani si jumatate si trebuia gasita o solutie.

In privinta finalei, nu stiu cum au fost discutiile dar spun doar atat:
1. Daca fata de mine personal cineva nu isi onoreaza un contract, eu nu mai lucrez cu acea persoana pe viitor indiferent de circumstante. Deci eu sunt de acord ca trebuia renuntat la Bunget in momentul in care nu si-au onorat contractul, indiferent de conditiile si de asemanarea baltii cu cea din Italia. Si da, poate le este frica la oameni sa participe din cauza a ce s-a intamplat la ultimele concursuri acolo.
2. Referitor la Magura eu am vorbit doar cu Claudiu Claumar care a spus ca este o balta ok pe care el a prins peste in urma cu cateva zile. Eu personal (nu vorbesc in numele lotului) sunt de acord cu orice varianta decenta pentru finala. Dar daca s-a gandit un buget e normal sa se incerce acoperirea acelui buget, iar daca o blata decenta acopera gaura creata in bugetul initial de cei de la Bunget, ea poate fi o alegere buna.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

CLAUDIU COZMA scrie:Au fost doua variante la vot .

1. Sa ramana Fantanele ca ; gazda a primei etape cu un sistem complicat care in cazul in care punctau cel putin 7 loturi etapa se valida sau daca punctau mai putine , etapa nu se mai valida urma-nd ca etapa a doua sa se desfasoare cu toate loturile inscrise tot pe Darvari si Tancabesti .

Au fost si multe discutii cu varianta a 3 in care prima etapa urma sa se desfasoare pe trei lacuri dar a cazut deoarece acestea nu au fost gasite , trei lacuri apropriate .
Au fost prezenti la Fantanele reprezentanti a 13 loturi care si-au exprimat opiniile si parerile si fiecare a propus si a votat cum a crezut de cuvinta , stiu ca cel putin trei voturi au fost pentru prima varianta , iar ceilalti reprezentanti ai loturilor au fost contactati telefonic si fiecare a votat ce a crezut de cuvinta.
claudiu, pai zii dom'le care a fost varianta 2 ca nu se intelege nimic
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Partial ai dreptate...numai ca nu sti ca banii din eventuala sponsorizare au alta destinatie, nu echipa nationala..... :oops: Poti sa-l intrebi pe Stanila daca nu crezi... :wink:
CS SENZOR

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

cornelserbu scrie:
CLAUDIU COZMA scrie:Au fost doua variante la vot .

claudiu, pai zii dom'le care a fost varianta 2 ca nu se intelege nimic
A postat-o Costel Stanila in alt topic .
<°))))))><
><((((((°>

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”