Propunere Senior Crap -etape CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Sorin Ionescu

Re: Propunere Senior Crap -etape CN 2011

Mesaj de Sorin Ionescu »

@Vladut Mateianu

Am vorbit doar in doar in numele meu.
Jignirea nu eu am facut-o,ai facut-o tu in momentul in care ai spus ca "Nu vrei sa ataci Rusia iarna"

Eu alaturi de lotul din care fac parte vreau sa am posibilitatea de a lupta cu sanse egale cu ceilanti concurenti asa cum sunt comvins ca si ei doresc, iar cei mai buni sa castige. Odata cu alegerea unei balti fara peste aceasta sansa ne este luata,norocul avand o mult mai mare pondere decat priceperea pescarilor.ASTA NU DORESC.!!!
Campion National 2011

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Sorin Ionescu scrie:Eu alaturi de lotul din care fac parte vreau sa am posibilitatea de a lupta cu sanse egale cu ceilanti concurenti asa cum sunt comvins ca si ei doresc, iar cei mai buni sa castige. Odata cu alegerea unei balti fara peste aceasta sansa ne este luata,norocul avand o mult mai mare pondere decat priceperea pescarilor.ASTA NU DORESC.!!!
soare, mi se pare mie, sau voi ati votat varianta cu fantanele ? :?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@Cornel Serbu

Vorbesc in numele meu,in numele echipei vorbeste capitanul acesteia. :wink:
Campion National 2011

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...numai ca nu sti ca banii din eventuala sponsorizare au alta destinatie, nu echipa nationala..... :oops: Poti sa-l intrebi pe Stanila daca nu crezi... :wink:
Da, banii vin la mine, ca eu am propus Magura :lol: :lol: :lol:

Poti sa-l intrebi pe Costel Stanila daca nu crezi.

Vladut,

Daca tot esti asa de interest de soarta CN si de hotararile care se iau (prin vot) ma intreb de ce nu ti-ai suit tu frumusel fundul in masina si sa te alaturi celorlalti presedinti de cluburi la Fantanele ??? Au fost presedinti veniti la Fantanele doar pentru sedinta, nu si la concurs (Genes, Claudiu Cozma…).

Si printre altele, clubul tau a fost reprezentat la sedinta si a si votat prin reprezentant. Sa inteleg ca nu a avut girul tau??? In cazul asta ai o mare problema.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Sorin Ionescu scrie:@Cornel Serbu
Vorbesc in numele meu,in numele echipei vorbeste capitanul acesteia. :wink:
aha, acum inteleg...m-a indus in eroare exprimarea aia docta "eu alaturi de lotul din care fac parte..." :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladut Mateianu scrie:
Sorin Ionescu scrie:
Dar la Fantanele cum sa votat DOSIT..??? Sau datorita faptului ca tu nu ai fost personal acolo din terte motive ai impresia ca ai fost pacalit si VOTUL NU A FOST PUBLIC..!!!!
Tu in timpul sedintei APCR nu ai fost imformat?? Daca aveai vreo obiectie de ce nu ai ridicat problema atunci prin reprezentantul Senior de la fata locului??Sau daca nu te-ai putut concentra pe moment trebuia ca lotul sa se abtina de la vot sau sa ceri o amanare. Nu se poate sa nu iei in considerare voturile tuturor capitanilor de cluburi participante la cn2011 si sa creezi tu o mare controversa doar din cauza ca nu ai un lot capabil sa lupte pe o balta cu o populatie piscicola decenta. :!: :!:
Cand faci afirmatii prin care imi jignesti tot lotul, vorbesti in nume personal sau in numele clubului pe care il reprezinti ? :roll:
Ca sa intelegi cum stau lucrurile, afla ca in cadrul unui vot, trebuiesc sa fie mai multe variante .(minimum 2 !) Altfel nu se numeste vot, ci acceptare.
In alta ordine de idei, stiu parerea capitanului vostru, nu este nevoie sa o repeti si tu...... :oops:

@ Vladut

In calitate de capitan al lotului AVBD vreau sa-ti spun ca au existat mai multe variante la acea sedinta (sedinta la care tu NU ai participat)...deci a fost vot, nu acceptare. Variantele care au fost propuse cred ca le sti deja. :wink:
In al doilea rand nu-mi aduc aminte ca noi doi sa fi vorbit deci nu aveai de unde sa sti parerea mea legata de acest vot!!! :oops:
Ca si incheiere....tu ti-ai facut singur lotul de cacat cand ai spus ca trebuie sa fi inconstient sa te bati cu lotul nostru la Tancabesti....e ca si cum ai ataca Rusia iarna... :oops: :oops:

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

cornelserbu scrie:
Sorin Ionescu scrie:Eu alaturi de lotul din care fac parte vreau sa am posibilitatea de a lupta cu sanse egale cu ceilanti concurenti asa cum sunt comvins ca si ei doresc, iar cei mai buni sa castige. Odata cu alegerea unei balti fara peste aceasta sansa ne este luata,norocul avand o mult mai mare pondere decat priceperea pescarilor.ASTA NU DORESC.!!!
soare, mi se pare mie, sau voi ati votat varianta cu fantanele ? :?

Eu am votat nea Cornele cu Fantanele!!! Eu merg pe premiza ca daca e sa fie...e oriunde, indiferent de balta!!!

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladut Mateianu scrie:
Dragos Sinca scrie:Timpul e scurt si nu stiu daca ne mai permitem experimente.
Asa este. Totusi finala a fost propusa de Stanila pe o balta pe care NU S-A PESCUIT NICIODATA ! Nu este tot experiment ? Apropo, sti cum a fost discutia ptr alegerea baltii care va gazdui finala ?
Stanila : " Finala va fi pe Magura, am discutat si da 10.000 lei.... Pe Bunget nu va mai fi nimic indiferent daca dau sau nu banii ptr ca le este frica la oameni sa participe..."

Scuza-ma ca-ti spun dar se pare ca ai probleme...mentale...chiar nu a fost asa...o pot confirma cei care AU participat la sedinta!
Apropo, ce strategie alegi ca sa ataci Rusia iarna? :lol: :lol: :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Bogdan Dragan scrie: Eu am votat nea Cornele cu Fantanele!!! Eu merg pe premiza ca daca e sa fie...e oriunde, indiferent de balta!!!
foarte bine, bogdanele, doar ca nu-l intelesesem pe soare :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Bogdan Dragan scrie: Apropo, ce strategie alegi ca sa ataci Rusia iarna? :lol: :lol: :lol:
ma lasi sa-i dau un sfat lui vladut ?... blitzkrieg :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”