Moderator: gor965
soare, mi se pare mie, sau voi ati votat varianta cu fantanele ?Sorin Ionescu scrie:Eu alaturi de lotul din care fac parte vreau sa am posibilitatea de a lupta cu sanse egale cu ceilanti concurenti asa cum sunt comvins ca si ei doresc, iar cei mai buni sa castige. Odata cu alegerea unei balti fara peste aceasta sansa ne este luata,norocul avand o mult mai mare pondere decat priceperea pescarilor.ASTA NU DORESC.!!!
Da, banii vin la mine, ca eu am propus MaguraVladut Mateianu scrie: ...numai ca nu sti ca banii din eventuala sponsorizare au alta destinatie, nu echipa nationala.....Poti sa-l intrebi pe Stanila daca nu crezi...
aha, acum inteleg...m-a indus in eroare exprimarea aia docta "eu alaturi de lotul din care fac parte..."Sorin Ionescu scrie:@Cornel Serbu
Vorbesc in numele meu,in numele echipei vorbeste capitanul acesteia.
Vladut Mateianu scrie:Cand faci afirmatii prin care imi jignesti tot lotul, vorbesti in nume personal sau in numele clubului pe care il reprezinti ?Sorin Ionescu scrie:
Dar la Fantanele cum sa votat DOSIT..??? Sau datorita faptului ca tu nu ai fost personal acolo din terte motive ai impresia ca ai fost pacalit si VOTUL NU A FOST PUBLIC..!!!!
Tu in timpul sedintei APCR nu ai fost imformat?? Daca aveai vreo obiectie de ce nu ai ridicat problema atunci prin reprezentantul Senior de la fata locului??Sau daca nu te-ai putut concentra pe moment trebuia ca lotul sa se abtina de la vot sau sa ceri o amanare. Nu se poate sa nu iei in considerare voturile tuturor capitanilor de cluburi participante la cn2011 si sa creezi tu o mare controversa doar din cauza ca nu ai un lot capabil sa lupte pe o balta cu o populatie piscicola decenta.![]()
![]()
Ca sa intelegi cum stau lucrurile, afla ca in cadrul unui vot, trebuiesc sa fie mai multe variante .(minimum 2 !) Altfel nu se numeste vot, ci acceptare.
In alta ordine de idei, stiu parerea capitanului vostru, nu este nevoie sa o repeti si tu......
cornelserbu scrie:soare, mi se pare mie, sau voi ati votat varianta cu fantanele ?Sorin Ionescu scrie:Eu alaturi de lotul din care fac parte vreau sa am posibilitatea de a lupta cu sanse egale cu ceilanti concurenti asa cum sunt comvins ca si ei doresc, iar cei mai buni sa castige. Odata cu alegerea unei balti fara peste aceasta sansa ne este luata,norocul avand o mult mai mare pondere decat priceperea pescarilor.ASTA NU DORESC.!!!
Vladut Mateianu scrie:Asa este. Totusi finala a fost propusa de Stanila pe o balta pe care NU S-A PESCUIT NICIODATA ! Nu este tot experiment ? Apropo, sti cum a fost discutia ptr alegerea baltii care va gazdui finala ?Dragos Sinca scrie:Timpul e scurt si nu stiu daca ne mai permitem experimente.
Stanila : " Finala va fi pe Magura, am discutat si da 10.000 lei.... Pe Bunget nu va mai fi nimic indiferent daca dau sau nu banii ptr ca le este frica la oameni sa participe..."
foarte bine, bogdanele, doar ca nu-l intelesesem pe soareBogdan Dragan scrie: Eu am votat nea Cornele cu Fantanele!!! Eu merg pe premiza ca daca e sa fie...e oriunde, indiferent de balta!!!
ma lasi sa-i dau un sfat lui vladut ?... blitzkriegBogdan Dragan scrie: Apropo, ce strategie alegi ca sa ataci Rusia iarna?![]()
![]()