Protocol de reprezentare intre AGVPS si FRPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Protocol de reprezentare intre AGVPS si FRPS

Mesaj de ionut72 »

agrementul si recreerea este sport
Este, este, ca ... sunt 2! :D :D Ce zici pigulici, ca e recreerea, sport? Ba, tu esti real? Oare cum reusesti sa rezisti
in starea de agregare in care te afli?

Azi am invatat ceva nou copii, de la to'asu' presedinte: cand stai tolanit pe fotoliu intr-o rana, cu picioarele pe masuta de bauturi, cu o carte intr-o mana si cu un pahar da coniac in cealalta, se chema ca faci sport! :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

........A F L A T E - I N - R E L A T I E - C U - S T R U C T U R A - S P O R T I V A .............
Acolo este vorba despre agrementul si recreerea sportiva coane :lol: . Nu despre agrementul sau recreerea publica. Intelegi care-i diferenta intre dreptul privat si dreptul public :wink: ?
Ce-ar fi sa-i sesizez eu pe aia de la AGVPS in legatura cu discutiile astea?! Si cu contenciosu` :mrgreen: . Si cu federatia de drept public ca tot sunt ei o institutie de drept privat :mrgreen:.
Ultima oară modificat Lun Oct 07, 2013 23:56 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cu cine trebuie sa vorbesc si eu sa-mi schimbe nick-u` in "Fane`s mitbuster"? 8)
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:Fane mai am niste intrebari ca s-a terminat filmu` :D .
1. AGVPS-ul se poate transforma intr-o federatie nationala ? :D Una de drept public ? :D In care sa adere niste cluburi sportive de pescuit ( ca tot ai fost atat de prost incat ai declansat tavalugul pescuitului ca sport :twisted: ) tot de drept public? Sti cum e cu regimul dreptului public? De ce nu sti? Ca esti out sider Fane. Tu si toti acolitii tai.
Un mare pescar contemporan al tarii a zis o mare vorba care mi-a ramas intiparita pe cortexul cerebral ca o cicatrice: "mergeti la Alba sa-l ascultati pe Fane, da` aveti grija ca se ia". Mai are sens sa ma intreb daca a avut dreptate? Cu siguranta nu, dar asta mie mi-e facil sa o spun ca ma pricep. Vae victis!
Nu, AGVPSR nu se poate transforma într-o federație sportivă, întrucât este înregistrată ca asociatie de drept privat la judecătoria sect. 2 București. Și dacă se dizolvă, nu poate să se transforme în federație dintr-un motiv foarte simplu. mai există o persoană juridică cu această denumire inregistrată la Bacău. Pentru conformitate:
Denumire platitor: ASOCIATIA GENERALA A VANATORILOR SI PESCARILOR SPORTIVI DIN ROMANIA AFJ
Adresa: PIATA REVOLUTIEI 8 BACAU
Judetul: BACĂU
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: - /- /-
Act autorizare: S.C.1/28.06.2000
Codul postal: 600039
Telefon: -
Fax: -
Stare societate: INREGISTRAT din data 12 July 2000
Observatii privind societatea comerciala: -
Data inregistrarii ultimei declaratii: (*) 11 July 2000
Data ultimei prelucrari: (**) 12 July 2000
Impozit pe profit (data luarii in evidenta): NU
Impozit pe veniturile microintreprinderilor (data luarii in evidenta): NU
Accize (data luarii in evidenta): NU
Taxa pe valoarea adaugata (data luarii in evidenta): NU
Contributia de asigurari sociale (data luarii in evidenta): NU
Contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale datorate de angajator (data luarii in evidenta): NU
Contributia de asigurari pentru somaj (data luarii in evidenta): NU
Contributia angajatorilor pentru Fondul de garantare pentru plata creantelor sociale (data luarii in evidenta): NU
Contributia pentru asigurari de sanatate (data luarii in evidenta): NU
Contributii pentru concedii si indemnizatii de la persoane juridice sau fizice (data luarii in evidenta): NU
Taxa jocuri de noroc (data luarii in evidenta): NU
Impozit pe veniturile din salarii si asimilate salariilor (data luarii in evidenta): NU
Impozit la titeiul si la gazele naturale din productia interna (data luarii in evidenta): NU
Redevente miniere/Venituri din concesiuni si inchirieri (data luarii in evidenta): NU
Redevente petroliere (data luarii in evidenta): NU

Întradevăr, cel care a spus să megeți la Alba să vă lumineze Fane, a avut dreptate. Și că se ia, este foarte adevărat. Cei care au avut ocazia să dicute cu mine, au realizat că nu spun povești!

PS Așa-i că nu ai știut că mai există un AGVPSR? Ăsta din urmă, este înregistrat ca federatie. Așa că locul este ocupat!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornel.s scrie:........A F L A T E - I N - R E L A T I E - C U - S T R U C T U R A - S P O R T I V A .............
Acolo este vorba despre agrementul si recreerea sportiva coane :lol: . Nu despre agrementul sau recreerea publica. Intelegi care-i diferenta intre dreptul privat si dreptul public :wink: ?
Ce-ar fi sa-i sesizez eu pe aia de la AGVPS in legatura cu discutiile astea?! Si cu contenciosu` :mrgreen: . Si cu federatia de drept public ca tot sunt ei o institutie de drept privat :mrgreen:.
Măi nea Caisă,
Aici vorbim de personane, nu de drept. Persoanele la rândul lor, sunt de drept privat sau de drept public. Individul este o persoană privată. Persoanle juridice de drept privat sunt cele care sunt recunoscute printr-o hotărâre judecătorească. Cele de drept public sunt cele infințate prin lege sau alte acte normative.
PS Să-ți explic ca la grădiniță, cu speranta că vei pricepe. Tu când joci fotbal între blocuri cu colegii de generație (cu care te jucai când erai mic prin țărână) ce faci sport sau muncă voluntară?
Mai academicianule de educație fizică și sport. Pentru tine sportul se reduce doar la competiții? Află că te înșeli. Și nu mai face pe deșteptul, că te citește lumea că ești prost ca noaptea!

Stefan Popescu
pescar de competitie

ionut72 scrie:
Este, este, ca ... sunt 2! :D :D Ce zici pigulici, ca e recreerea, sport? Ba, tu esti real? Oare cum reusesti sa rezisti

Azi am invatat ceva nou copii, de la to'asu' presedinte: cand stai tolanit pe fotoliu intr-o rana, cu picioarele pe masuta de bauturi, cu o carte intr-o mana si cu un pahar da coniac in cealalta, se chema ca faci sport! :D
Da, faci sport, întradevăr. Numai că ramurile la care te referi nu sunt recunoscute oficial. Ele ar putea fi coniac-canoe, ginmastică sau halbere!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aschioape Florin

Mesaj de Aschioape Florin »

Stefan Popescu scrie:
ionut72 scrie:

Da, faci sport, întradevăr. Numai că ramurile la care te referi nu sunt recunoscute oficial. Ele ar putea fi coniac-canoe, ginmastică sau halbere!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu nu am atita rabdare ....

Stefan Popescu
pescar de competitie

Dacă nu-i bagi în seamă pe copilași, riscă să devină niște anonimi. Nu ai văzut ce liniște este când dispar eu din peisaj?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Da, faci sport, întradevăr
E clar, pigulici, boala de care suferi se manifesta plenar! :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:........A F L A T E - I N - R E L A T I E - C U - S T R U C T U R A - S P O R T I V A .............
Măi nea Caisă,
Aici vorbim de personane, nu de drept. Persoanele la rândul lor, sunt de drept privat sau de drept public. Individul este o persoană privată. Persoanle juridice de drept privat sunt cele care sunt recunoscute printr-o hotărâre judecătorească. Cele de drept public sunt cele infințate prin lege sau alte acte normative.
PS Să-ți explic ca la grădiniță, cu speranta că vei pricepe. Tu când joci fotbal între blocuri cu colegii de generație (cu care te jucai când erai mic prin țărână) ce faci sport sau muncă voluntară?
Mai academicianule de educație fizică și sport. Pentru tine sportul se reduce doar la competiții? Află că te înșeli. Și nu mai face pe deșteptul, că te citește lumea că ești prost ca noaptea!
Fane, iar incerci sa te scoti. Tu ai impresia ca ma prostesti si pe mine daca ma numesti prost cum ai facut-o sau o faci cu ceilalti? Cum adica aici vorbim despre persoane si nu de drept, iar apoi spui ca persoanele sunt de drept privat sau public? Iar te contrazici si din cauza impotentei tale intelectuale ajungi sa faci omul cu ou si cu otet? Prostanacule toate se infiinteaza prin lege chiar daca cele de drept privat au nevoie de o hotarare judecatoreasca.
Am zis ca e simplu ca si mura-n gura daca-ti "semnalizez" ca se mai pot infiinta si alte federatii in paralel cu a ta si ca nu ai nici-o numire de reprezentare NATIONALA dpdv OFICIAL. AGVPS-ul daca nu se transforma intr-o federatie statutar, atunci poate sa-si infiinteze una? Am reformulat ca sa pricepi, daca zici ca tu nu esti prost ca noaptea. Iarasi. Cand joc fotbal in curtea scolii inseamna ca-mi exercit dreptul public de a ma recrea. Intelegi gogaie. Desfasor o activitate motrica pe care o cunosc. Acum tu poti spune ca si mersul pe jos e un sport ca daca "se ia" inseamna ca m-ai convins si pa mine ca asa e :| . Tare bou esti Fane!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”