Protocol de reprezentare intre AGVPS si FRPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Protocol de reprezentare intre AGVPS si FRPS

Mesaj de miyagi »

Uite dobitocule ce inseamna SPORT:
SPORT, sporturi, s. n. Complex de exerciții fizice și de jocuri practicate în mod metodic, cu scopul de a dezvolta, de a întări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități. ◊ Loc. adj. De sport = sportiv. ♦ (Adjectival) Care este specific unui sportiv. Haină sport. – Din fr. sport.

De cand si pana cand sunt obligat sa desfasor o activitate metodic si cu un anumit scop? De cand ai tu nevoie sa fac asta ca sa te platesc pe tine? Daca nu atunci de cand?
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Cornele te lupti cu morile de vant si nu are sens , Jean de la Fontaine spune " Nimeni nu este suficient de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost " , lasa-l in boii lui ca pe mana lui va cadea . ce a fost de demonstrat s-a demonstrat , din partea lui si a celor cativa vasnici partizani ai fatarniciei si oportunismului
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:........A F L A T E - I N - R E L A T I E - C U - S T R U C T U R A - S P O R T I V A .............
Acolo este vorba despre agrementul si recreerea sportiva coane :lol: . Nu despre agrementul sau recreerea publica. Intelegi care-i diferenta intre dreptul privat si dreptul public :wink: ?
Ce-ar fi sa-i sesizez eu pe aia de la AGVPS in legatura cu discutiile astea?! Si cu contenciosu` :mrgreen: . Si cu federatia de drept public ca tot sunt ei o institutie de drept privat :mrgreen:.
Măi nea Caisă,
Aici vorbim de personane, nu de drept. Persoanele la rândul lor, sunt de drept privat sau de drept public. Individul este o persoană privată. Persoanle juridice de drept privat sunt cele care sunt recunoscute printr-o hotărâre judecătorească. Cele de drept public sunt cele infințate prin lege sau alte acte normative.
PS Să-ți explic ca la grădiniță, cu speranta că vei pricepe. Tu când joci fotbal între blocuri cu colegii de generație (cu care te jucai când erai mic prin țărână) ce faci sport sau muncă voluntară?
Mai academicianule de educație fizică și sport. Pentru tine sportul se reduce doar la competiții? Află că te înșeli. Și nu mai face pe deșteptul, că te citește lumea că ești prost ca noaptea!
Fane, iar incerci sa te scoti. Tu ai impresia ca ma prostesti si pe mine daca ma numesti prost cum ai facut-o sau o faci cu ceilalti? Cum adica aici vorbim despre persoane si nu de drept, iar apoi spui ca persoanele sunt de drept privat sau public? Iar te contrazici si din cauza impotentei tale intelectuale ajungi sa faci omul cu ou si cu otet? Prostanacule toate se infiinteaza prin lege chiar daca cele de drept privat au nevoie de o hotarare judecatoreasca.
Am zis ca e simplu ca si mura-n gura daca-ti "semnalizez" ca se mai pot infiinta si alte federatii in paralel cu a ta si ca nu ai nici-o numire de reprezentare NATIONALA dpdv OFICIAL. AGVPS-ul daca nu se transforma intr-o federatie statutar, atunci poate sa-si infiinteze una? Am reformulat ca sa pricepi, daca zici ca tu nu esti prost ca noaptea. Iarasi. Cand joc fotbal in curtea scolii inseamna ca-mi exercit dreptul public de a ma recrea. Intelegi gogaie. Desfasor o activitate motrica pe care o cunosc. Acum tu poti spune ca si mersul pe jos e un sport ca daca "se ia" inseamna ca m-ai convins si pa mine ca asa e :| . Tare bou esti Fane!
Nu încerc să te prostesc. O faci tu cu prisosință. Dar hai să te ajut.
Zici că AGVPSR poate inființa o federație. Eu zic că nu și iată de ce:
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
...................................
Art. 38
(1) Federatiile sportive nationale se inscriu in Registrul sportiv, pentru obtinerea Certificatului de identitate sportiva.
(2) Federatiile sportive nationale se pot afilia la federatiile sportive internationale, la alte foruri europene sau mondiale, pe baza avizului dat de Ministerul Tineretului si Sportului.

Aici zice că federațiile se pot afilia, nu asociațiile, mai ales alea care nici nu sunt recunoscute ca structuri sportive.
cornel.s scrie:Uite ce inseamna SPORT:
SPORT, sporturi, s. n. Complex de exerciții fizice și de jocuri practicate în mod metodic, cu scopul de a dezvolta, de a întări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități. ◊ Loc. adj. De sport = sportiv. ♦ (Adjectival) Care este specific unui sportiv. Haină sport. – Din fr. sport.

De cand si pana cand sunt obligat sa desfasor o activitate metodic si cu un anumit scop? De cand ai tu nevoie sa fac asta ca sa te platesc pe tine? Daca nu atunci de cand?
Păi măi nene, pescuitul sportiv se face în baza unui regulament, nu după ureche. Dacă tu pescuiești doar pentru a hali peștele, o poți face în baza unui permis de pescuit comercial. Pescuitul sportiv are alte reguli. Chiar dacă îl practici ca activitate individuală.
Vezi cum te faci tu de cacao? Păi ce ai scris este exact ce ți-am explicat și eu.

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Trogloditule cu foamea-n glanda , aste sunt conditiile legale si actuale de practicare a pescuitului recreativ

În scopul asigurării protecţiei şi conservării resurselor acvatice vii şi al evitării conflictelor de interese între activitatea de pescuit comercial şi cea de pescuit sportiv, se stabilesc condiţiile pentru practicarea pescuitului recreativ/sportiv în apele maritime şi continentale astfel:

a) în apele curgătoare şi stătătoare din zona montană, numai cu o singură undiţă cu maximum două cârlige sau cu o lansetă, cu posibilitatea de a retine o cantitate de peste prevazuta in anexa nr.1 la prezentul regulament de practicare a pescuitului recreativ.
b) în apele din zona colinară şi de şes, pe tot cursul Dunării şi pe braţele sale, în Delta Dunării, cu maximum 4 undiţe sau 4 lansete cu câte două cârlige fiecare cu posibilitatea de a retine o cantitate de peste de maxim 5 kg de peste / zi , sau al unui singur peste, daca greutatea sa depaseste 5 kg, din speciile prezentate in anexa 1, cu respectarea dimensiunilor specifice in aceasta.
c) în apele teritoriale ale Mării Negre, cu maximum două undiţe, două lansete sau o ţaparină, cu câte 10 cârlige fiecare;
d) pescuitul salmonidelor în apele de munte este permis numai cu momeli artificiale;
e) în apele de munte cu salmonide se pot reţine de către un pescar maximum 10 bucăţi, în total, din speciile: păstrăv indigen, păstrăv curcubeu, fântânel, lipan şi coregon.

Nu mai interpreta legea dupa creierul tau bolnav !

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:Cornele te lupti cu morile de vant si nu are sens , Jean de la Fontaine spune " Nimeni nu este suficient de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost " , lasa-l in boii lui ca pe mana lui va cadea . ce a fost de demonstrat s-a demonstrat , din partea lui si a celor cativa vasnici partizani ai fatarniciei si oportunismului
Cristi eu am vazut in asta inca de la inceput un excroc parsiv, oportunist grabit si neinspirat. E prost doar in raport cu anumiti oameni. Altfel, am sa demonstrez ce nu s-a demonstrat. Ceea ce trebuia facut nu s-a facut din varii motive, iar ceea ce va trebui facut sa vedem daca se va face pana la urma?!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:........A F L A T E - I N - R E L A T I E - C U - S T R U C T U R A - S P O R T I V A .............
Acolo este vorba despre agrementul si recreerea sportiva coane :lol: . Nu despre agrementul sau recreerea publica. Intelegi care-i diferenta intre dreptul privat si dreptul public :wink: ?
Ce-ar fi sa-i sesizez eu pe aia de la AGVPS in legatura cu discutiile astea?! Si cu contenciosu` :mrgreen: . Si cu federatia de drept public ca tot sunt ei o institutie de drept privat :mrgreen:.
Măi nea Caisă,
Aici vorbim de personane, nu de drept. Persoanele la rândul lor, sunt de drept privat sau de drept public. Individul este o persoană privată. Persoanle juridice de drept privat sunt cele care sunt recunoscute printr-o hotărâre judecătorească. Cele de drept public sunt cele infințate prin lege sau alte acte normative.
PS Să-ți explic ca la grădiniță, cu speranta că vei pricepe. Tu când joci fotbal între blocuri cu colegii de generație (cu care te jucai când erai mic prin țărână) ce faci sport sau muncă voluntară?
Mai academicianule de educație fizică și sport. Pentru tine sportul se reduce doar la competiții? Află că te înșeli. Și nu mai face pe deșteptul, că te citește lumea că ești prost ca noaptea!
Fane, iar incerci sa te scoti. Tu ai impresia ca ma prostesti si pe mine daca ma numesti prost cum ai facut-o sau o faci cu ceilalti? Cum adica aici vorbim despre persoane si nu de drept, iar apoi spui ca persoanele sunt de drept privat sau public? Iar te contrazici si din cauza impotentei tale intelectuale ajungi sa faci omul cu ou si cu otet? Prostanacule toate se infiinteaza prin lege chiar daca cele de drept privat au nevoie de o hotarare judecatoreasca.
Am zis ca e simplu ca si mura-n gura daca-ti "semnalizez" ca se mai pot infiinta si alte federatii in paralel cu a ta si ca nu ai nici-o numire de reprezentare NATIONALA dpdv OFICIAL. AGVPS-ul daca nu se transforma intr-o federatie statutar, atunci poate sa-si infiinteze una? Am reformulat ca sa pricepi, daca zici ca tu nu esti prost ca noaptea. Iarasi. Cand joc fotbal in curtea scolii inseamna ca-mi exercit dreptul public de a ma recrea. Intelegi gogaie. Desfasor o activitate motrica pe care o cunosc. Acum tu poti spune ca si mersul pe jos e un sport ca daca "se ia" inseamna ca m-ai convins si pa mine ca asa e :| . Tare bou esti Fane![/quote]
Nu încerc să te prostesc. O faci tu cu prisosință. Dar hai să te ajut.
Zici că AGVPSR poate inființa o federație. Eu zic că nu și iată de ce:
Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
...................................
Art. 38
(1) Federatiile sportive nationale se inscriu in Registrul sportiv, pentru obtinerea Certificatului de identitate sportiva.
(2) Federatiile sportive nationale se pot afilia la federatiile sportive internationale, la alte foruri europene sau mondiale, pe baza avizului dat de Ministerul Tineretului si Sportului.

Aici zice că federațiile se pot afilia, nu asociațiile, mai ales alea care nici nu sunt recunoscute ca structuri sportive.
cornel.s scrie:Uite ce inseamna SPORT:

Păi măi nene, pescuitul sportiv se face în baza unui regulament, nu după ureche. Dacă tu pescuiești doar pentru a hali peștele, o poți face în baza unui permis de pescuit comercial. Pescuitul sportiv are alte reguli. Chiar dacă îl practici ca activitate individuală.
Vezi cum te faci tu de cacao? Păi ce ai scris este exact ce ți-am explicat și eu.[/quote]

Bah Fane! Tu ai impresia ca eu am o placere deosebita sa ma fac de cacao sau o ai tu facandu-ma pe mine ca nu reusesti sa ma prostesti?
Pana acum ai facut balet in retorica mea si ma astept sa faci la fel si-n continuare. Bah tu sti ce-i ala pescuit sportiv? dar regulament de pescuit sportiv? Sti ce-i ala sport ca inca nu mi-ai raspuns chiar si cu definitia pe care ti-am pus-o la dispozitie?! Carei diferenta dintre AGVPS si AGVPSR?!!!!!!!!!!! De cand exista federatia AGVPSR-ista de la Bacau? Daca legea permite infiintarea doar a unei federatii voi de ce functionati in paralel? Sa nu-mi spui ca pe-aia nu o va aviza MTS-ul si de-aia nu poate face ce faci tu. Nu vezi cat de mult te contrazici si public? Ma faci tot pe mine de cacao? Tocmai tu care esti incoerenta intruchipata?
Ia tradu tu mai bine ce intelegi prin sintagma "aflate in relatie cu structura sportiva" ca sa vezi de ce n-ai voie nici macar sa ridici ochii cand stai de vorba cu unul ca Tataie care e sportiv de performanta sau cu unul ca mine care vorbeste din carti si nu ca tine din copy / paste. Habar n-ai pe ce lume traiesti. Ai impresia ca daca te-au facut aia inaintas ca sa poata sa mai obtina niste autorizatii de exploatare tu ai sa le obtii transformandu-ne pe noi in cozile tale de topor.
Vezi ca l-am sesizat si pe Domnul Selaru pana la urma in legatura cu discutiile astea ale noastre ca sa nu mai zici ca n-ai fost informat ;).
Astept sa-mi raspunzi la toate intrebarile. Daca nu poti tu mai deleaga si pe altcineva ca vad ca moare lumea de oful tau.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Hai sa-ti explic eu cum e cu sportul dpdv stiintific. Sportul delimiteaza anumite activitati ce se desfasoara individual sau colectiv si vizeaza educarea fizica in vederea obtinerii anumitor performante. Recreatia sportiva se refera la jocurile sportive care au ca scop generarea sau dezvoltarea spiritului de corp ( daca sti ce-i ala? desi m-ar mira mai degraba ) sau performantele individuale sau colective. Agrementul sportiv are ca scop recuperarea practicantilor de discipline sportive dupa eforturile depuse sau stresul fizic, psihic dobandit in perioada pregatirilor, competitiilor s.a.m.d.
Vezi pe undeva prin toate astea dreptul sau interesul public ce se poate manifesta stricto sensu? De catre oricine? Nu. Atunci ce tot imbarligi lumea sa creada ca fara sandramaua ta nu se pot misca lucrurile inspre directia necesara celor ce sunt amestecati pana peste cap in performantele pescuitului? Cum iti permiti sa manipulezi atatia oameni si sa-i determini sa se asocieze cu excrocheriile tale atata timp cat tot ceea ce spui se contrazice si contrazice si legea pe care nu numai ca o invoci, dar mai dai si citate subliniate din ea? Esti bolonav incurabil de tupeu? Te preseaza creditorii?
Ai citit si tu macar odata Legea 69 / 2000 da capo al fine? Dar completarile ulterioare care au imbunatatit-o? Asa ai pus presiune si pe MTS ca sa-ti obti avizarea?
Nu mi-ai raspuns nici la intrebarea in care m-am referit la modul in care stai cu contenciosul? Cu dreptul administrativ?!!!!!! :roll:
Urban culture.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pigulici, presedintili bulii: din moment ce nu orice activitate sportiva e si recreativa si, invers, nu orice activitate recreativa e si sportiva, sa afirmi ca "recreearea este sport" nu arata decat ca stingheru-ti neuron a intrat (pana si ala) in vrie!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Stefan Popescu scrie: ........A F L A T E - I N - R E L A T I E - C U - S T R U C T U R A - S P O R T I V A .............

....................................

EU NU PREA MA PRICEP LA CHESTII DEASTEA .....SI CER AJUTORUL CUI ESTE MAI PRICEPUT SI ANUME INTREB PE CUNOSCATORI............CUM DREAKU EXISTA VREO 4 FEDERATII DE CARATE CU DIFERITE DENUMIRI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Dacă nu-i bagi în seamă pe copilași, riscă să devină niște anonimi. Nu ai văzut ce liniște este când dispar eu din peisaj?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Liniste pa dreaq sa te ia.
Bah impertinentule unora ne place sa fim anonimi ca asa e structura noastra. Altore ne place sa comunicam, sa ne exteriorizam tot din acelasi motiv. Unii ne pricepem, .... altii ne pricepem mai mult. Tu te-ai bagat motz intre noi. Atata tot. In ceea ce te priveste ai fi putut sa ramai si tu un anonim daca nu ma starneai :x . Ti-am mai explicat asta.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”