Moderator: gor965
Nu încerc să te prostesc. O faci tu cu prisosință. Dar hai să te ajut.cornel.s scrie:Fane, iar incerci sa te scoti. Tu ai impresia ca ma prostesti si pe mine daca ma numesti prost cum ai facut-o sau o faci cu ceilalti? Cum adica aici vorbim despre persoane si nu de drept, iar apoi spui ca persoanele sunt de drept privat sau public? Iar te contrazici si din cauza impotentei tale intelectuale ajungi sa faci omul cu ou si cu otet? Prostanacule toate se infiinteaza prin lege chiar daca cele de drept privat au nevoie de o hotarare judecatoreasca.Stefan Popescu scrie:Măi nea Caisă,cornel.s scrie:........A F L A T E - I N - R E L A T I E - C U - S T R U C T U R A - S P O R T I V A .............
Acolo este vorba despre agrementul si recreerea sportiva coane. Nu despre agrementul sau recreerea publica. Intelegi care-i diferenta intre dreptul privat si dreptul public
?
Ce-ar fi sa-i sesizez eu pe aia de la AGVPS in legatura cu discutiile astea?! Si cu contenciosu`. Si cu federatia de drept public ca tot sunt ei o institutie de drept privat
.
Aici vorbim de personane, nu de drept. Persoanele la rândul lor, sunt de drept privat sau de drept public. Individul este o persoană privată. Persoanle juridice de drept privat sunt cele care sunt recunoscute printr-o hotărâre judecătorească. Cele de drept public sunt cele infințate prin lege sau alte acte normative.
PS Să-ți explic ca la grădiniță, cu speranta că vei pricepe. Tu când joci fotbal între blocuri cu colegii de generație (cu care te jucai când erai mic prin țărână) ce faci sport sau muncă voluntară?
Mai academicianule de educație fizică și sport. Pentru tine sportul se reduce doar la competiții? Află că te înșeli. Și nu mai face pe deșteptul, că te citește lumea că ești prost ca noaptea!
Am zis ca e simplu ca si mura-n gura daca-ti "semnalizez" ca se mai pot infiinta si alte federatii in paralel cu a ta si ca nu ai nici-o numire de reprezentare NATIONALA dpdv OFICIAL. AGVPS-ul daca nu se transforma intr-o federatie statutar, atunci poate sa-si infiinteze una? Am reformulat ca sa pricepi, daca zici ca tu nu esti prost ca noaptea. Iarasi. Cand joc fotbal in curtea scolii inseamna ca-mi exercit dreptul public de a ma recrea. Intelegi gogaie. Desfasor o activitate motrica pe care o cunosc. Acum tu poti spune ca si mersul pe jos e un sport ca daca "se ia" inseamna ca m-ai convins si pa mine ca asa e. Tare bou esti Fane!
Păi măi nene, pescuitul sportiv se face în baza unui regulament, nu după ureche. Dacă tu pescuiești doar pentru a hali peștele, o poți face în baza unui permis de pescuit comercial. Pescuitul sportiv are alte reguli. Chiar dacă îl practici ca activitate individuală.cornel.s scrie:Uite ce inseamna SPORT:
SPORT, sporturi, s. n. Complex de exerciții fizice și de jocuri practicate în mod metodic, cu scopul de a dezvolta, de a întări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități. ◊ Loc. adj. De sport = sportiv. ♦ (Adjectival) Care este specific unui sportiv. Haină sport. – Din fr. sport.
De cand si pana cand sunt obligat sa desfasor o activitate metodic si cu un anumit scop? De cand ai tu nevoie sa fac asta ca sa te platesc pe tine? Daca nu atunci de cand?
Cristi eu am vazut in asta inca de la inceput un excroc parsiv, oportunist grabit si neinspirat. E prost doar in raport cu anumiti oameni. Altfel, am sa demonstrez ce nu s-a demonstrat. Ceea ce trebuia facut nu s-a facut din varii motive, iar ceea ce va trebui facut sa vedem daca se va face pana la urma?!Cristi Y scrie:Cornele te lupti cu morile de vant si nu are sens , Jean de la Fontaine spune " Nimeni nu este suficient de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost " , lasa-l in boii lui ca pe mana lui va cadea . ce a fost de demonstrat s-a demonstrat , din partea lui si a celor cativa vasnici partizani ai fatarniciei si oportunismului
Fane, iar incerci sa te scoti. Tu ai impresia ca ma prostesti si pe mine daca ma numesti prost cum ai facut-o sau o faci cu ceilalti? Cum adica aici vorbim despre persoane si nu de drept, iar apoi spui ca persoanele sunt de drept privat sau public? Iar te contrazici si din cauza impotentei tale intelectuale ajungi sa faci omul cu ou si cu otet? Prostanacule toate se infiinteaza prin lege chiar daca cele de drept privat au nevoie de o hotarare judecatoreasca.Stefan Popescu scrie:Măi nea Caisă,cornel.s scrie:........A F L A T E - I N - R E L A T I E - C U - S T R U C T U R A - S P O R T I V A .............
Acolo este vorba despre agrementul si recreerea sportiva coane. Nu despre agrementul sau recreerea publica. Intelegi care-i diferenta intre dreptul privat si dreptul public
?
Ce-ar fi sa-i sesizez eu pe aia de la AGVPS in legatura cu discutiile astea?! Si cu contenciosu`. Si cu federatia de drept public ca tot sunt ei o institutie de drept privat
.
Aici vorbim de personane, nu de drept. Persoanele la rândul lor, sunt de drept privat sau de drept public. Individul este o persoană privată. Persoanle juridice de drept privat sunt cele care sunt recunoscute printr-o hotărâre judecătorească. Cele de drept public sunt cele infințate prin lege sau alte acte normative.
PS Să-ți explic ca la grădiniță, cu speranta că vei pricepe. Tu când joci fotbal între blocuri cu colegii de generație (cu care te jucai când erai mic prin țărână) ce faci sport sau muncă voluntară?
Mai academicianule de educație fizică și sport. Pentru tine sportul se reduce doar la competiții? Află că te înșeli. Și nu mai face pe deșteptul, că te citește lumea că ești prost ca noaptea!
Păi măi nene, pescuitul sportiv se face în baza unui regulament, nu după ureche. Dacă tu pescuiești doar pentru a hali peștele, o poți face în baza unui permis de pescuit comercial. Pescuitul sportiv are alte reguli. Chiar dacă îl practici ca activitate individuală.cornel.s scrie:Uite ce inseamna SPORT:
SPORT, sporturi, s. n. Complex de exerciții fizice și de jocuri practicate în mod metodic, cu scopul de a dezvolta, de a întări și de a educa voința, curajul, inițiativa și disciplina; fiecare dintre formele particulare, reglementate ale acestei activități. ◊ Loc. adj. De sport = sportiv. ♦ (Adjectival) Care este specific unui sportiv. Haină sport. – Din fr. sport.
De cand si pana cand sunt obligat sa desfasor o activitate metodic si cu un anumit scop? De cand ai tu nevoie sa fac asta ca sa te platesc pe tine? Daca nu atunci de cand?
Stefan Popescu scrie: ........A F L A T E - I N - R E L A T I E - C U - S T R U C T U R A - S P O R T I V A .............
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
....................................
Liniste pa dreaq sa te ia.Stefan Popescu scrie:Dacă nu-i bagi în seamă pe copilași, riscă să devină niște anonimi. Nu ai văzut ce liniște este când dispar eu din peisaj?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()