@ Adi Zarguzon
Adi in principiu admir determinarea si "pumnul de fier" cu care intentionezi sa gestionezi acest Campionat National din punct de vedere al arbitrajului, sunt sigur ca e singura metoda de a tine in frau toate discutiile in contradictoriu pe marginea unui regulament deja stabilit.
Totusi, in general, si nu vorbesc acum cu aluzie catre regulamentul de desfasurare sau cel de arbitraj, este bine ca un lucru ce are mici scapari sa fie corectate pe parcurs cu mici amendamente daca aceste sunt justificate. E o chestie de principiu ... atunci cand cineva iti arata ca ceva nu este 100% concret si lasa loc de mici interpretari, sa incerci sa elimini orice urma de indoiala, acest lucru intarind si mai mult si marind valoarea unui regulament, legi etc. Este in avantajul "legiuitorului" ca legea sa fie cat mai putin interpretabila, practic usurand-ui munca prin imputinarea deciziilor ce trebuiesc luate la fata locului.
Ce vreau sa spun in final este ca trebuie sa fi "pumnul de fier" in manusa de catifea
Daca imi permiti o sa iti scriu pe privat cateva intrebari de clarificare la regulament, la care daca poti te rog sa imi raspunzi si daca consideri ca merita facute publice pentru a clarifica si alti concurenti mergand pe premisa ca atat intrebarile mele cat si posibililele raspunsuri pot fi de interes general nu am nimic impotriva. Intrebarile sunt doar pentru a-mi clarifica mie personal cateva aspecte si nu le pun aici pentru a nu crea polemici.