REGULAMENT DESFASURARE -TURNEUL AVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Cristi_Ionita
Puncte: 0

Re: REGULAMENT DESFASURARE -TURNEUL AVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de Cristi_Ionita »

[quote="Harry_Potter"]punctul 20 de la articolul III si punctul 9 de la articolul V sunt putin in contradictie,parerea mea,ca ar trebui reformulat putin.....[/quote]

Nu va suparati,dar omul cam avea dreptate...cel mai probabil va fi canicula,iar respectarea punctului 9 din articolul V devine imposibila in asemenea conditii fara incalcarea punctului 20 din articolul III.
O lamurire nu ar strica...
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@ Adi Zarguzon

Adi in principiu admir determinarea si "pumnul de fier" cu care intentionezi sa gestionezi acest Campionat National din punct de vedere al arbitrajului, sunt sigur ca e singura metoda de a tine in frau toate discutiile in contradictoriu pe marginea unui regulament deja stabilit.

Totusi, in general, si nu vorbesc acum cu aluzie catre regulamentul de desfasurare sau cel de arbitraj, este bine ca un lucru ce are mici scapari sa fie corectate pe parcurs cu mici amendamente daca aceste sunt justificate. E o chestie de principiu ... atunci cand cineva iti arata ca ceva nu este 100% concret si lasa loc de mici interpretari, sa incerci sa elimini orice urma de indoiala, acest lucru intarind si mai mult si marind valoarea unui regulament, legi etc. Este in avantajul "legiuitorului" ca legea sa fie cat mai putin interpretabila, practic usurand-ui munca prin imputinarea deciziilor ce trebuiesc luate la fata locului.

Ce vreau sa spun in final este ca trebuie sa fi "pumnul de fier" in manusa de catifea :wink:

Daca imi permiti o sa iti scriu pe privat cateva intrebari de clarificare la regulament, la care daca poti te rog sa imi raspunzi si daca consideri ca merita facute publice pentru a clarifica si alti concurenti mergand pe premisa ca atat intrebarile mele cat si posibililele raspunsuri pot fi de interes general nu am nimic impotriva. Intrebarile sunt doar pentru a-mi clarifica mie personal cateva aspecte si nu le pun aici pentru a nu crea polemici.
Milionar excentric

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Da .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Adrian Zarguzon este singurul in masura sa conduca acest turneu, este pescar profesionist cu zeci de concursuri la activ si un om de o corectitudine rar intalnita. Deci, lasati-l sa hotareasca el cum si ce....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

poate sa aiba sute de concursuri la activ si poate avea o corectitudine mai mult decat rar intalnita si cu toate astea, inca nu s-a nascut omul perfect, doar daca zarguzon e mesia, ceea ce nu cred, asa ca trebuie sa raspunda in fata cuiva pentru faptele sale, iar in cazul de fata, cred ca cel mai nimerit ar fi acel comitet de organizare.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu prea merge, deoarece o parte dintre "comitetul de organizare" participa la acest turneu. Si daca va fi vreo decizie impotriva lor,nu-l vad bine pe Zarguzon..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

atuci sa raspunda macar in fata "marii adunari nationale"... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

ref. Adrian Zarguzon asteptati-l sa vina de la Piatra Neamt. Este la concurs si nu are acces la net.

is
ccc corbu constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

iulian staicu scrie:ref. Adrian Zarguzon asteptati-l sa vina de la Piatra Neamt. Este la concurs si nu are acces la net.

is
aici nu se discuta despre persoana adi zarguzon, ci despre atributiile si raspunderile directorului de abitraj :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

cornelserbu scrie:poate sa aiba sute de concursuri la activ si poate avea o corectitudine mai mult decat rar intalnita si cu toate astea, inca nu s-a nascut omul perfect, doar daca zarguzon e mesia, ceea ce nu cred, asa ca trebuie sa raspunda in fata cuiva pentru faptele sale, iar in cazul de fata, cred ca cel mai nimerit ar fi acel comitet de organizare.

Dar comitetul in fata cui raspunde. Repet regulamentul a fost citit punct cu punct si semnat de toti participantii la sedinta dar ca de obicei cand e vorba de regulament nimeni nu este atent; mai importante au fost functiile.
P.S. nu am nimic de castigat ci doar imi pot atrage mai multe antipatii decat pana acum ; nici eu nu sunt mesia dar nici comitetul nu e alcatuit din sfinti;

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”