REGULAMENT DESFASURARE -TURNEUL AVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: REGULAMENT DESFASURARE -TURNEUL AVP-CAMPIONATUL NATIONAL

Mesaj de oanavictor »

Zarguzon Adi scrie:
cornelserbu scrie:poate sa aiba sute de concursuri la activ si poate avea o corectitudine mai mult decat rar intalnita si cu toate astea, inca nu s-a nascut omul perfect, doar daca zarguzon e mesia, ceea ce nu cred, asa ca trebuie sa raspunda in fata cuiva pentru faptele sale, iar in cazul de fata, cred ca cel mai nimerit ar fi acel comitet de organizare.

Dar comitetul in fata cui raspunde. Repet regulamentul a fost citit punct cu punct si semnat de toti participantii la sedinta dar ca de obicei cand e vorba de regulament nimeni nu este atent; mai importante au fost functiile.
P.S. nu am nimic de castigat ci doar imi pot atrage mai multe antipatii decat pana acum ; nici eu nu sunt mesia dar nici comitetul nu e alcatuit din sfinti;
@Adi Zarguzon

Din cate i-mi aduc eu aminte TU ai fost propus de acel COMITET ,si nu de catre'' PREAFERICITUL DANIEL '' :!: :!:
Si din toate ''COMISIILE si COMITETELE ''care au vizat functii :!: :!: TU esti singurul care face aceasta treaba pe BANI ,FIIND SINGURUL PLATIT PENTRU ACEASTA ATRIBUTIE :idea: :idea: ceilalti fac ceea ce fac pe banii lor ,in timpul lor liber ,PE BALTA LOR PUSA LA DISPOZITIE GRATUIT CU TOATE CA IN ACELE ZILE SE PUTEA CASTIGA UN BAN ,pentru ca sezonul e scurt [Rosioru,Oana ,Gabi Sandu ,Vlad Parfene ,patronul de la Sacel si cel de la Livada ] :!: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Victor Oana: sa inteleg ca puneti si prima oara si a doua oara balta Darvari gratuit pentru calificari ?!

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Usurel usurel ca toata lumea are bune intentii, dar stiti cum e cu scrisul, nu se vede mimica fetei si mesajele par mai imperative decat sunt uneori.

Nu o dati iar in certuri inutile ca sigur se rezolva la intalnirea de la Darvari toate.
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Zarguzon Adi scrie:Dar comitetul in fata cui raspunde. Repet regulamentul a fost citit punct cu punct si semnat de toti participantii la sedinta dar ca de obicei cand e vorba de regulament nimeni nu este atent; mai importante au fost functiile.
P.S. nu am nimic de castigat ci doar imi pot atrage mai multe antipatii decat pana acum ; nici eu nu sunt mesia dar nici comitetul nu e alcatuit din sfinti;
adriane, tata, tu faci greseli din neatentie...adu-ti aminte de telefonul neinspirat pe care mi l-ai dat dupa tragerea la sorti in legatura cu vali vesa...nu crezi ca totusi ar fi mai bine sa te mai traga cineva de maneca inainte de a face ceva ireparabil ???

la ce mi-ai spus tu mie atunci la telefon, ar fi trbuit sa raspund cu 1000 de injuraturi, dar n-am facut-o...nu te gandi insa ca toti sunt ca mine...la asa o gafa, altii pot raspunde cum nici nu te astepti.

in consecinta, eu personal nu te vad in postura de a lua singur chiar toate deciziile, mai ales ca am vazut cum te pripesti si pui carul inaintea boilor... :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Zarguzon Adi scrie:@Victor Oana: sa inteleg ca puneti si prima oara si a doua oara balta Darvari gratuit pentru calificari ?!
O DATA SI TREISFERTURI ,PENTRU CA 7500 RON,4 ZILE TOATA BALTA ................PE CAND TU INCASEZI PENTRU TOATE 5 ETAPE !!!!!!!

Ps intreaba-l pe Sorin cat a platit pentru 2 zile la turneul de rapitori .!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Cornel Serbu :m-am gandit mai bine si va propun ca la sedinta din 26 mai sa gasiti si alt director de arbitraj si sa rescrieti regulamentul asa cum vor domniile voastre in acest fel veti avea un control total asupra acestor calificari .La calificarile de acum doi ai fost eliminat conform regulamentului pentru peste mort si ai facut un taraboi de nedescris si nu
ti-a convenit deloc cand a fost schimbata decizia arbitrului. Tot timpul ai fost partizanul regulamentelor lejere .

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

oanavictor scrie:
Zarguzon Adi scrie:@Victor Oana: sa inteleg ca puneti si prima oara si a doua oara balta Darvari gratuit pentru calificari ?!
O DATA SI TREISFERTURI ,PENTRU CA 7500 RON,4 ZILE TOATA BALTA ................PE CAND TU INCASEZI PENTRU TOATE 5 ETAPE !!!!!!!

Ps intreaba-l pe Sorin cat a platit pentru 2 zile la turneul de rapitori .!!!!!!!!!
Nu stiu cat a platit si nici nu e problema mea, dar stiu cat peste s-a prins.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

bai, baiatule, nu stiu cat te-ai pregatit tu pentru calificarile alea si cat suflet ai pus...pe tine si pe echipa ta va interesau cu totul alte chestii, iar daca ti-ai dat in gat partenerii sa sti ca nu-i o virtute, mai de graba o dovada de "super coechipier" a se citi oportunism...rusii erau impuscati pe loc in timpul razboiului pentru asemenea "fapte de eroism"...puteai foarte bine sa spui ca nu participi la tampenia aia si eventual sa-i faci un pic de morala lui babita, dar tu te-ai gandit repede ca poate impusti doi iepuri...oricum, toata chestia n-a fost decat o tentativa, asa ce eu in locul lui vladeanu nu te-as fi ridicat in slavi, ci ti-as fi dat un sut undeva.

in alta ordine de idei, eu nu vreau sa am niciun control asupra arbitrajului, vreau doar sa nu fie un control unicefal si mai ales al tau, care am vazut cum reactionezi fara sa gandesti, punct...nu mai continua, ca deja scoti numai tampenii din taste, ca sa nu mai zic, ca inca nu s-a gasit inca omul care sa fie de neinlocuit...deci poti linistit sa-ti iei jucariile si sa te duci unde-oi vedea cu ochii.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

in alta ordine de idei, eu nu vreau sa am niciun control asupra arbitrajului, vreau doar sa nu fie un control unicefal si mai ales al tau, care am vazut cum reactionezi fara sa gandesti, punct...nu mai continua, ca deja scoti numai tampenii din taste, ca sa nu mai zic, ca inca nu s-a gasit inca omul care sa fie de neinlocuit...deci poti linistit sa-ti iei jucariile si sa te duci unde-oi vedea cu ochii.[/quote]
VI. REGULAMENT DE ARBITRAJ:
1. arbitrajul din cadrul manselor Campionatului National de Crap Turneul AVP este asigurat
de arbitrii APS coordonati de un arbitru sef si de Directorul de Arbitraj; acreditarea
arbitrilor este realizata prin Comisia Tehnica de Disciplina si Arbitraj ( CTDA ); aceasta
este compusa din cate un membru al fiecarui club organizator de mansa si de Directorul
de Arbitraj;
2. arbitrii acreditati nu au dreptul sa participe la nici o mansa a Campionatului
National "Turneul AVP" din pozitia de concurent;
3. numarul arbitrilor este stabilit astfel incat sa existe un arbitru la maxim 5 echipe;
4. arbitrajul se face de pe mal; arbitrii pot intra in standul concurentilor pentru orice tip de
verificare;
5. arbitrii au obligatia vegherii asupra respectarii regulamentului de competitie din partea
concurentilor;
6. arbitrii au obligatia sa intocmeasca corect fisele de arbitraj;
7. brigada de arbitrii este subordonata sefului arbitrilor; acesta va organiza o sedinta
tehnica inaintea inceperii primei manse pentru a se asigura ca toti arbitrii sunt la curent
cu regulamentul turneului AVP;
8. seful arbitrilor trebuie sa fie regasit in lista de acreditare a anului competitional in curs;
9. seful arbitrilor va asista arbitrii in cazul aparitiei unor probleme legate de incalcari ale
regulamentului;eventualele sanctiuni vor fi luate de arbitrul sef si de directorul de
arbitraj;
10. seful arbitrilor si directorul de arbitraj sunt raspunzatori de bunul mers al arbitrajului;
11. in cazul in care un arbitru se abate de la regulamentul Turneului AVP, acesta va fi
avertizat, penalizat si chiar eliminat
Dupa cum se vede controlul era bicefal dar este greu sa citesti un regulament.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

echipa X o comite, arbitrii iau o hotarare conform regulamentului, dar ca in orice instanta (mai putin in pescuitul la crap - vezi calificarile din 2006) exista circumstante atenuante, de care arbitrii poate nu au tinut cont.

echipa X depune o contestatie, la hotararea luata de arbitrii (e dreptul ei), contestatie care va fi judecata de aceiasi arbitrii care au luat decizia ulterior...pai, ce rost mai are dreptul echipelor de a mai depune contestatii in acest caz ????????????????

uite d-aia am facut scandal, mai adriane, in 2006, nu pentru ca sunt adeptul regulamentelor lejere ci pentru ca existau circumstante atenuante care pentru niste oameni cerebrali, sunt inaintea unor regulamente, care oricat am vrea noi, nu pot fi perfecte.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”