Moderator: gor965
si ca sa nu mai existe neantelegeri, te-am sunat sa te intreb doar de city, fiindca tocmai anuntase vladut ca nu-l mai primeste la niciun concurs, iar eu nu voiam sa am surprize...de ulmeanu nu am vorbit nimic, daca-ti amintesti ?andrei vladeanu scrie:dar cand m-ai sunat de curand, cornele, sa ma intrebi daca e vreo problema daca ii bagi in lot pe city si ulmeanu (iar eu ti-am spus ca nu e absolut niciuna) nu mai aveam ifose de mare conducator est asiatic? nu mai eram un simplu participant?
vezi de ce nu are ursul coada?
Scuze, dar in Franta nu a fost asa... Si nici la noi, pana ACUM. Managerii au avut voie pe balta. Astept raspuns la aceasta problema.Costel Stanila scrie: ...mai ales ca noaptea numai ei au voie pe balta...
?????????Costel Stanila scrie: Voi posta in weekend si programul referitor trgere la sorti si prezentare pe balta.
MANAGERII SI CAPITANII AU VOIE PE BALTA NOAPTEA ,INCLUSIV IN STANDURI .Vali Vesa scrie:Scuze, dar in Franta nu a fost asa... Si nici la noi, pana ACUM. Managerii au avut voie pe balta. Astept raspuns la aceasta problema.Costel Stanila scrie: ...mai ales ca noaptea numai ei au voie pe balta...