Moderator: gor965
Imi permit sa raspund eu (s-a discutat la Fantanele) - individual. Poti sa faci cate o schimbare in doua echipe, sau sa schimbi toata echipa de 2.Dani Hentiu scrie:La punctul 3 o intrebare:
Echipa de rezerva trebuie sa intre in acelasi stand sau poate sa intre individual prin inlocuirea unui singur participant?
...orice nelamurire o vom discuta saptamina viitoaregicahagi scrie:Avem voie cu textul full pe toata mulineta:d?
sau nu am citit eu bine ?
Caci din cate stiu, nu prea ii voiem
Lasa te rog acest topic pt discutii serioase despre regulament.MultumescRosky scrie:Ar fi ceva la punctul 2 de discutat....."Pot fi inscrise in competitie loturile de minim 8 pescari/maxim12 pescari ale cluburilor membre APCR,asociatiilor afiliate la AGVPS cat si asociatii/cluburi sportive care fac dovada achitarii contributiei de participare......"
Deci sa intelegem ca regulamentul este la misto atata timp cat clubul Natural Carp indeplineste aceste conditii dar nu-l lasati sa se inscrie
Voi faceti regulamentul voi nu-l respectati,circuri si uite asa va bateti joc si demonstrati ca acest CN este o hotie pe fata
P.S-propun ca sa nu mai cheltuiti bani si timp ,sa-i trimiteti pe cei care si-au facut jocurile direct in Italia ...dar de acum ca sa aiba timp de antrenamente