SIMESCU VALENTIN scrie: ...A P C R este din toate punctele de vedere o asociacie ILEGALA... [/b]

Moderator: gor965
SIMESCU VALENTIN scrie: ...A P C R este din toate punctele de vedere o asociacie ILEGALA... [/b]
Daca este o asociatie ilegala de ce mai tineti sa participati la o competitie organizata de APCR?SIMESCU VALENTIN scrie: ...A P C R este din toate punctele de vedere o asociacie ILEGALA... [/b]
Cand te duci la cazino de ce te duci MIEZULESIMESCU VALENTIN scrie:Daca este o asociatie ilegala de ce mai tineti sa participati la o competitie organizata de APCR?
andrei vladeanu scrie:sa va explic de ce am afirmat ca ati sfidat.
in ce baza ati organizat voi concursul de la bunget - unde au venit multe loturi participante la cn cu echipe - daca stiati ca nu puteti onora contractul si promisiunile.
nu era mai cinstit sa anuntati din timp acest lucru?
Andrei noi de 2 ani avem tot timpul cupa primaveri si cupa ierni si tot timpul am avut 30 de echipe , defapt tu cred ca stii ca sunt pescari pe balta si nu prea ne vaitam , si nici nu ne inbogatim dupa concursuri daca la asta te referi (fa calculul la bani),
nu puteati sa anunati apcr-ul ca aveti dificultati financiare si sa se gaseasca o solutie?
voi ati sustinut pana in ultima clipa ca onorati obligatiile. de ce?
Andrei JUR ca iti dadeam bani dar fara conditi si nu pentru APCR (pe parcurs aflasem si eu cursul banilor in apcr) era numai pentru lotul castigator
aici nu e vorba de presedinte, vice, apcr, pescar, sponsor sau sclav. ci de niste relatii inter-umane si de comunicare
Nu ma duc.[/quote]gabisandu scrie:Cand te duci la cazino de ce te duci MIEZULESIMESCU VALENTIN scrie:Daca este o asociatie ilegala de ce mai tineti sa participati la o competitie organizata de APCR?
[/b]
eu nu insinuez ca va imbogatiti sau ca nu aveti 30 echipe la cupa primaverii.SIMESCU VALENTIN scrie: Andrei noi de 2 ani avem tot timpul cupa primaveri si cupa ierni si tot timpul am avut 30 de echipe , defapt tu cred ca stii ca sunt pescari pe balta si nu prea ne vaitam , si nici nu ne inbogatim dupa concursuri daca la asta te referi (fa calculul la bani),