Moderator: gor965
Partea cu masinile e tradusa corect in regulamentul nostru de pe prima pagina.cornelserbu scrie:george, fii dragut, tradu tot articolul te rog !
Circulaţia autoturismelor este interzisă în timpul nopţii, cu excepţie pentru autoturisme aparţinând organizatorilor.Art 17 din regulamentul CIPS spune:
The circulation of cars is prohibited during the night, except for the cars belonging to the organizers.
Circulaţia autoturismelor este interzisă în timpul nopţii, cu excepţia autoturismelor aparţinând organizatorilor.cornelserbu scrie:george, fii dragut, tradu tot articolul te rog !
Costel Stanila scrie:Vali Vesa scrie:Costel Stanila scrie: ...mai ales ca noaptea numai ei au voie pe balta...
Pe balta noaptea au voie doar arbirtrii.
Auzi Tonny,tonny scrie:Stiti ce nu inteleg eu,de ce trebuie sa schimbam ceva ce este deja bun si functional?Deci de ce trebuie sa mai aduceti "imbunatatiri" regulamentului FIPS-CIPS?
Eu cred ca "imbunatatirile" sa fac cu un anumit scop ca altfel nu le vad rostul.Rusine si ma bucur ca nu particip la asa Campionat National.
Maine am sa iau legatura cu domnul Bentu si cu domnul presedinte Selaru sa trimita catre APS regulamentul CIPS+FIPSSionut scrie:Dle Oana,oanavictor scrie:
COMPETITIA NU SE POATE DESFASURA DECAT CONFORM REGULAMENTULUI CIPS -FIPS .
CINE NU RESPECTA REGULAMENTUL CIPS -FIPS VA SUPORTA CONSECINTELE .
mie mi s-a dat un regulament pe care concurentii trebuie sa-l respecte.
Dumneavoastra faceti ceea ce credeti de cuviinta.
Eu ma opresc aici !