REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Mesaj de buhac constantin »

Razvan Ulmeanu scrie:Primul contact cu documentele APCR l-am avut in martie 2010 cand am avut acces la bilantul contabil aferent 2009. In putinul timp care l-am avut la dispozitie sa il studiez(10 minute) am observat ca in contul casa(5121) erau peste 40.000 de ron.
Justificarea acestora a fost ca asa a fost preluata contabilitatea de la fosta conducere si ca banii fizic nu exista in caseria noului APCR.
La sedinta din 2010 din decembrie, prezidata de presedintele in functie andrei vladeanu, aceasta a comunicat adunarii ca fosta conducere APCR are de luat banii de la APCR si in nici un caz nu are datorii catre APCR .
Cu ocazia prezentarii bugetului de venituri si cheltuieli aferent 2010(sustinut in sedinta tot de andrei vladeanu) s-a ajuns la capitolul arbitaj. A fost mentionat faptul ca nu a putut fi justificat prin documente fiscale si prin urmare a fost inclus in BVC cu ajutorul unor documente justificative furnizate de Gabi Sandu.
Am fost invitat sa vad si citesc BVC-ul de catre andrei vladeanu, insa am refuzat.
Cele 2 lucruri mentionate mai sus, m-au determint sa imi dau demisia din functia de cenzor APCR.
acum e clar...pana si eu am ramas mut de uimire :!:

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

Darius Handrea scrie:
buhac constantin scrie:Pana la urma managerii si antrenorii au voie noaptea sa intre in standurile echipelor ?

Numai insotiti de un manager de alta nationalitate adica Zvonko
Yorgos sau cine o mai avea dubla cetatenie.
:D ...gluma gluma , dar mi-e sa n-o ia altii de buna ! :lol:
Eu am tradus aseara ce scrie in regulamentul CPIS la respectivul punct, fara a mentiona insa ca ei fac referire la CM ... care este un concurs internatiuni :!:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ce e asa greu sa traduci , particularizind , "alt manager al unei tari participante" cu echivalentul "alt manager al unei echipe participante" ??? Asta e problema noastra ....folosim prea mult Google translate

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:Ce e asa greu sa traduci , particularizind , "alt manager al unei tari participante" cu echivalentul "alt manager al unei echipe participante" ??? Asta e problema noastra ....folosim prea mult Google translate
asa nu e greu ..........dar trebuie tradus in APECEREZA :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Fii atent la asta Nea Victore - tradu-o tu cum stii ?!

La regulament se scrie ca un pescar sau amindoi , in cazul capturilor simultane , pot sa intre in apa pina la nivelul genunchilor , NUMAI pentru plasarea pestelui in minciog sau pentru legarea sacilor. Cine Doamne iarta-ma cuantifica drlilul , daca esti aproape sa pui pestele in minciog sau intri in apa sa iti faci drill mai avantajos ? Ce faci daca isi ia pestele fir tocmai la minciog si te vede arbitrul cu pestele la 50 metri , isi ia fir si tu esti in apa , cu un minciog bleg in mina ?
Nu te supara dar sunt o multime de prevederi aiurea , adica aplicabile la aia din afara ca ei nu sunt nascuti avocati ca noi , dar imposibil de practicat aici !!! in mioritica noastra tara .

Este o problema de reglat intre manageri - altfel iese iarasi iures . Eu cred ca este momentul ca toata lumea sa joace in spiritul regulamentului si sa mai lasam dracului litera lui care ne apasa de atitia ani de zile , mai ales in conditiile in care avem arbitraj APS .
Inca o intrebare - este voie sa avem doi pescari intrati in apa , cu drill activ ? Amanuntele ne omoara si astea se interpreteaza .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:Fii atent la asta Nea Victore - tradu-o tu cum stii ?!

Inca o intrebare - este voie sa avem doi pescari intrati in apa , cu drill activ ? Amanuntele ne omoara si astea se interpreteaza .
IN APA ARE VOIE CEL CE FOLOSESTE MINCIOCUL .
DACA AMANDOI AU CATE UN PESTE ..........DA....SI FIECARE FOLOSESTE CATE UN MINCIOC .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Val scrie:........
Inca o intrebare - este voie sa avem doi pescari intrati in apa , cu drill activ ? ...
In mod normal , DA ...cu conditia ca fiecare sa-si manuiasca singuri minciogul ! Regula spune ca in apa intri doar cand esti la minciog sau agati sacul de pastrare si-atunci ai doar 2 variante de genul asta, cu ambii pescari intrati in apa in timpul drill-ului :
- un pescar e in dril si isi scoate singur pestele , iar celalalt leaga sacii de pastrare
- ambii pescari sunt in drill si isi manuiesc singuri minciogul
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Completare la cele spuse mai sus...cazuri concrete :

Imagine

Imagine
George Iorga
Imagine

andronic cristian

Mesaj de andronic cristian »

Unde si ce scrie in original despre povestea asta in regulamentul FIPS-CIPS?
Campion National 2010
Vicecampion National 2013

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andronic cristian scrie:Unde si ce scrie in original despre povestea asta in regulamentul FIPS-CIPS?
Art 17
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”