Moderator: gor965
1. nu stiu daca mi-ai raspuns mie sau lui dariusandrei vladeanu scrie:la toate concursurile de pe tancabesti, la care respectati "regulile lui parfene" si intrati cu "sanse inegale", va duceti pe post de "victime sigure"?
nu este permis...are diametrul peste 50mm.dragos2710 scrie:a masurat cineva spombul ? este permis?
nu este permis, fiindca are peste 50mm in diametru...aici tinem cont de milimetrii, iar de lucrurile importante ne batem joc. la tragerea la sorti ma impresionat cat de bine era unsa masina de vot a apcr-ului...oare stia vre-unul ca se schimba si regulamentul cips- fips daca aleg tancabestiuldragos2710 scrie:a masurat cineva spombul ? este permis?
asta e argumentul cel mai la moda, circul.cornelserbu scrie: 6. va rog sa scoateti tampenia asta din regulament, daca nu vreti sa aveti circ marti seara
stii prea bine ca nu fac circ gratuit, dar asta chiar este o tampenie pentru simplul motiv, asa cum specifici si tu, ca nu estte pentru toata lumeaandrei vladeanu scrie:asta e argumentul cel mai la moda, circul.![]()
lasand gluma la o parte si mie mi se pare o tampenie.
chestiunea cu inaintasul mono, daca e pt toata lumea mi se pare ok.
andrei vladeanu scrie:la toate concursurile de pe tancabesti, la care respectati "regulile lui parfene" si intrati cu "sanse inegale", va duceti pe post de "victime sigure"?
bine, bine, dar tot nu explici ce legatura au toate astea cu singurul scop si victimele sigure?!Darius Handrea scrie:andrei vladeanu scrie:la toate concursurile de pe tancabesti, la care respectati "regulile lui parfene" si intrati cu "sanse inegale", va duceti pe post de "victime sigure"?
Regulile lui Parfene se aplica la concursurile private nu la un CN. Pe National Arena nu cred
ca o sa se interzica ghetele cu crampoane metalice pe motiv ca strica gazonul sau investitia e de
sute de milioane.Mai aveti sa obligati concurentii sa faca poze la pestii peste 10 kg si sa retina pe
cei sub 5 kg pentru a fi mutati in balta din fata.