REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
dragos2710

Re: REGULAMENT OFICIAL CN 2011

Mesaj de dragos2710 »

a masurat cineva spombul ? este permis?
DRAGOS DEMETRIAN

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:la toate concursurile de pe tancabesti, la care respectati "regulile lui parfene" si intrati cu "sanse inegale", va duceti pe post de "victime sigure"?
1. nu stiu daca mi-ai raspuns mie sau lui darius
2. in ce calitate vorbesti, nici macar nu participi pe tancabesti
3. nu compara, te rog concursurile private (brailele) de pe tancabesti cu campionatul national
4. lotul nostru s-a inscris vazand regulamentul (cips-fips) nu are voie nimeni sa-l schimbe de pe bunul plac cu cateva zile inainte de inceperea concursului
5. pentru toate standurile trebuie sa fie acelasi regulament...presupun ca stii, leadcore-ul are roloul sa tina montura pe fund...trebuie sa beneficieze fiecare de acest avantaj, iar inaintasul se pune tocmai pentru a iesi mai departe...chiar nu ti se pare un dezavantaj sa nu folosesti inaintas, mai ales ca locurile cu plauri sunt aproape inexistente
6. va rog sa scoateti tampenia asta din regulament, daca nu vreti sa aveti circ marti seara
Cornel Serbu
Friends Carp Team

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

dragos2710 scrie:a masurat cineva spombul ? este permis?
nu este permis...are diametrul peste 50mm.
Valentin Dumitru

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dragos2710 scrie:a masurat cineva spombul ? este permis?
nu este permis, fiindca are peste 50mm in diametru...aici tinem cont de milimetrii, iar de lucrurile importante ne batem joc. la tragerea la sorti ma impresionat cat de bine era unsa masina de vot a apcr-ului...oare stia vre-unul ca se schimba si regulamentul cips- fips daca aleg tancabestiul :?:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie: 6. va rog sa scoateti tampenia asta din regulament, daca nu vreti sa aveti circ marti seara
asta e argumentul cel mai la moda, circul. :)

lasand gluma la o parte si mie mi se pare o tampenie.
chestiunea cu inaintasul mono, daca e pt toata lumea mi se pare ok.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:asta e argumentul cel mai la moda, circul. :)

lasand gluma la o parte si mie mi se pare o tampenie.
chestiunea cu inaintasul mono, daca e pt toata lumea mi se pare ok.
stii prea bine ca nu fac circ gratuit, dar asta chiar este o tampenie pentru simplul motiv, asa cum specifici si tu, ca nu estte pentru toata lumea
punctul 6 era pus pentru ca nu voi fi singurul care va sustine scoaterea tampeniei din regulament
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

andrei vladeanu scrie:la toate concursurile de pe tancabesti, la care respectati "regulile lui parfene" si intrati cu "sanse inegale", va duceti pe post de "victime sigure"?

Regulile lui Parfene se aplica la concursurile private nu la un CN. Pe National Arena nu cred
ca o sa se interzica ghetele cu crampoane metalice pe motiv ca strica gazonul sau investitia e de
sute de milioane.Mai aveti sa obligati concurentii sa faca poze la pestii peste 10 kg si sa retina pe
cei sub 5 kg pentru a fi mutati in balta din fata.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Darius Handrea scrie:

Regulile lui Parfene se aplica la concursurile private nu la un CN. Pe National Arena nu cred
ca o sa se interzica ghetele cu crampoane metalice pe motiv ca strica gazonul sau investitia e de
sute de milioane.Mai aveti sa obligati concurentii sa faca poze la pestii peste 10 kg si sa retina pe
cei sub 5 kg pentru a fi mutati in balta din fata.
bine, bine, dar tot nu explici ce legatura au toate astea cu singurul scop si victimele sigure?!
The One Team

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

miercuri se anunta ploi. se poate propune sa se lase masina la dispozitie (langa stand) cel putin pana la instalarea echipamentului urmand ca ea sa fie mutata inainte de inceperea concursului cu 1/2 ora de ex ? mai sunt huse, genti care ar aglomera cortul si care nu mai sunt folositoare in timpul concursului.este pacat sa stea in ploaie.
DRAGOS DEMETRIAN

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

@ Andrei

Sunt echipe din tara care nu au pescuit in viata lor pe Tancabesti in schimb au pescuit pe Fantanele
unde ati organizat concurs asta apropo de scop.Anul trecut Stanila isi dadea demisia caci nu mai
suporta presiunea si nu mai facea fata ca sa iti faca tie loc,anul asta te-ai autosuspendat ca sa revina
Stanila presedinte dupa ce s-a tratat cu mii de euro si o deplasare in Anglia.Anul trecut din functia de
presedinte si organizator de finala nu ai venit la tragerea la sorti pe motiv ca nu aveai cu cine sa lasi
fetita dupa spusele lui Stanila in schimb ai venit la sfarsit sa manaresti rezultatele,anul asta ai timp si de calificari
si de tot ce implica un astfel de CN.Cine e naiv sa creada ca va fi un CN corect din toate punctele de vedere
nu are decat sa creada eu unul nu cred si mi-am spus punctul de vedere public.
In rest iti doresc fir intins si calificare usoara.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”