RUGAMINTE

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: RUGAMINTE

Mesaj de oanavictor »

mai scurt ...........mai concis ........nu inteleg nimic ....... :!: :?
Eu am cerut ceva avand in vedere antecedentele si niste eventuale inadvertente care ar da apa la moara carcotasilor cu privire la afirmatiile mai vechi ale lui pangica [sa-i f...m legal ,sa dea la 30 minute lansetele afara ......etc.....] :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

oanavictor scrie:mai scurt ...........mai concis ........nu inteleg nimic ....... :!: :?
Eu am cerut ceva avand in vedere antecedentele si niste eventuale inadvertente care ar da apa la moara carcotasilor cu privire la afirmatiile mai vechi ale lui pangica [sa-i f...m legal ,sa dea la 30 minute lansetele afara ......etc.....] :!:
Domnule Oana, dumneavoastra vreti sa fie demis Pangica.
Acum cred ca este si randul dumneavoastra sa mai lasatidin orgoliu, cei de la APCR au lasat, nu putem acum sa schimbam toata structura ca nu convine unui club, eu sunt sigur ca nu vor fi evenimente [sa-i f...m legal ,sa dea la 30 minute lansetele afara ......etc.....] sunt sigur.
Daca se intampla asa ceva noi suntem primi care va sprijinim in demersul dumneavoastra.
O zi buna !
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

val pangica nu are nicio implicare in procesul de arbitraj al CN.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

DrHook scrie:
oanavictor scrie:mai scurt ...........mai concis ........nu inteleg nimic ....... :!: :?
Domnule Oana, dumneavoastra vreti sa fie demis Pangica.
Acum cred ca este si randul dumneavoastra sa mai lasatidin orgoliu, cei de la APCR au lasat, nu putem acum sa schimbam toata structura ca nu convine unui club, eu sunt sigur ca nu vor fi evenimente [sa-i f...m legal ,sa dea la 30 minute lansetele afara ......etc.....] sunt sigur.
Daca se intampla asa ceva noi suntem primi care va sprijinim in demersul dumneavoastra.
O zi buna !
Eu nu vreau sa fie demis Pangica .
Clubul Pelicanul si Liga Romana de Crap doreste ca Pangica sa-si respecte promisiunea de a nu reveni asupra deciziei de a-si da demisia .
Clubul Pelicanul si Liga Romana de Crap a inteles situatia conflictuala de la AGVPS si a hotarat sa se inceteze cu presiunea asupra acestei asociatii ,dar la momentul acela Pangica nu mai exista in organigrama competitiei .Acest lucru a fost facut pentru a da posibilitatea pescarilor sa concureze in liniste si armonie .
Clubul Pelicanul si Liga Romana de Crap a inghitit si manevra cu Vladeanu Presedinte desii este suspendat pe tot anul competitional 2010 .
Vladeanu nu a jicnit pe nimeni in timpul polemicilor si nici nu a amenintat pe nimeni cu ''f....-ul legal ,nici nu a desconsiderat pe unii pescari cu expresii triviale ,nici nu a introdus in discutii sotiile unor contestatari ,lucru care nu se poate spune despre Pangica .
Asfel ca i-mi mentin rugamintea catre Pangica de a-si respecta promisiunea ori catre conducerea APCR DE A LUA MASURA POTRIVITA IN ACEASTA DELICATA PROBLEMA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

A trebuit sa imi fac un cont nou pentru a dialoga cu dl. Oana . Precizez , sa inteleaga tot omul :

- demisia mea de la AGVPS a fost facuta nu pentru ca a vrut cineva din APCR , ci pentru ca in problema AVPS Acvila nu am gasit sustinerea necesara din partea conducerii AGVPS si a fost un gest de onoare fata de anumite persoane din conducerea acestei institutii .
- am considerat ca in acest fel trag un semnal de alarma in ceea ce priveste echitatea APCR vs asociatii membre direct AGVPS
- in AG a APCR din data de 03.05.2010 am prezentat scrisoarea de raspuns a d-lui Selaru cu privire la demisia mea si motivatia AGVPS-ului prin care mi se cere , mi se recomanda , mi se sugereaza ca pentru linistea competitiei la crap este necesara prezenta mea in aceasta functie , ca o garantie a proiectului initial propus AGVPS .
- am sustinut la aceeasi sedinta ca ramin in aceasta pozitie la AGVPS NUMAI daca proiectul lui Vladeanu , de acceptare in CN a cluburilor care nu sunt membre APCR , se voteaza .
- am renuntat la pozitia de sef al Comisie de Turneu , tocmai pentru a elimina orice implicare si suspiciune catre arbitraj .
- onoarea si prestanta mea poate fi discutata de oricine si nu am ce comenta . Numai prostii cauta sa isi argumenteze public aceste 2 calitati si va sigur ca nu este cazul meu decit sa mi le sustin prin fapte , idei si realizari .

Pentru asta dau socoteala APCR si AGVPS . Restul cluburilor si asociatiilor nu au decit sa isi urmeze caile lor de actiune , in indeplinirea obiectivelor . De aceea va recomand d-le Oana sa va urmati planul , daca aveti vreunul .
Daca APCR imi va cere , ma voi retrage , pentru ca protocolul este la APCR si ei m-au propus si sustinut pentru aceasta functie . Deocamdata mi-au recomandat sa imi retrag demisia pentru ca au credinta ca fac treaba buna acolo unde sunt . Cind nu or sa mai creada este suficient sa imi spuna ....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Aici nu ai dreptul sa CERI. Au apus acele vremuri. Poti doar sa rogi, sa-ti dai cu parererea sau sa propui.

CN este organizat de APCR . Si APCR-ul hotareste cum se va desfasura. APCR...... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

pescar oliviu scrie:
cornelserbu scrie:am scris cele de mai sus stiind ca val si-a dat demisia...daca nu-i asa, atunci vreau sa cred ca a revenit la sentimente mai ponderate...totusi, spunea ca-i demisie de onoare si eu cred ca s-a tinut de cuvant.

Onoare, cine?
:roll: :lol: :lol:
Orhei, iar esti obraznic ! Ti-ar trebui mai mult respect fata de oamenii care au facut ceva constructiv ptr acest sport, tu si altii care v-ati "inventat" acum un an ar trebui ca mai intai sa va documentati inainte de a improsca cu venin. Nu raspunde, nu are rost. Eventual activeazati una dintre clonele de pe site-ul cimitirului si comenteaza acolo ce doresti. :evil:
CS SENZOR

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

[quote=

Orhei, iar esti obraznic ! Ti-ar trebui mai mult respect fata de oamenii care au facut ceva constructiv ptr acest sport, tu si altii care v-ati "inventat" acum un an ar trebui ca mai intai sa va documentati inainte de a improsca cu venin. Nu raspunde, nu are rost. Eventual activeazati una dintre clonele de pe site-ul cimitirului si comenteaza acolo ce doresti. :evil:[/quote]

Dl. V. Mateianu,
Inteleg ca esti suparat pentru rezultatele foarte slabe pe care le ai in acest an, dar nu iti permit sa ma jignesti. Astept scuzele de rigoare.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@orhei

Nu te mai baga singur in seama, respectul pescarilor nu-l poti cumpara cu bani....
La revedere.
CS SENZOR

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Vladut Mateianu scrie:@orhei

Nu te mai baga singur in seama, respectul pescarilor nu-l poti cumpara cu bani....
La revedere.
Vlade ai mare dreptate, dar domnu este si el la inceput de cariera, fi putin mai dulce.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”