Eu am cerut ceva avand in vedere antecedentele si niste eventuale inadvertente care ar da apa la moara carcotasilor cu privire la afirmatiile mai vechi ale lui pangica [sa-i f...m legal ,sa dea la 30 minute lansetele afara ......etc.....]

Moderator: gor965
Domnule Oana, dumneavoastra vreti sa fie demis Pangica.oanavictor scrie:mai scurt ...........mai concis ........nu inteleg nimic .......![]()
![]()
Eu am cerut ceva avand in vedere antecedentele si niste eventuale inadvertente care ar da apa la moara carcotasilor cu privire la afirmatiile mai vechi ale lui pangica [sa-i f...m legal ,sa dea la 30 minute lansetele afara ......etc.....]
Eu nu vreau sa fie demis Pangica .DrHook scrie:Domnule Oana, dumneavoastra vreti sa fie demis Pangica.oanavictor scrie:mai scurt ...........mai concis ........nu inteleg nimic .......![]()
![]()
Acum cred ca este si randul dumneavoastra sa mai lasatidin orgoliu, cei de la APCR au lasat, nu putem acum sa schimbam toata structura ca nu convine unui club, eu sunt sigur ca nu vor fi evenimente [sa-i f...m legal ,sa dea la 30 minute lansetele afara ......etc.....] sunt sigur.
Daca se intampla asa ceva noi suntem primi care va sprijinim in demersul dumneavoastra.
O zi buna !
oanavictor scrie:mai scurt ...........mai concis ........nu inteleg nimic .......![]()
![]()
Orhei, iar esti obraznic ! Ti-ar trebui mai mult respect fata de oamenii care au facut ceva constructiv ptr acest sport, tu si altii care v-ati "inventat" acum un an ar trebui ca mai intai sa va documentati inainte de a improsca cu venin. Nu raspunde, nu are rost. Eventual activeazati una dintre clonele de pe site-ul cimitirului si comenteaza acolo ce doresti.pescar oliviu scrie:cornelserbu scrie:am scris cele de mai sus stiind ca val si-a dat demisia...daca nu-i asa, atunci vreau sa cred ca a revenit la sentimente mai ponderate...totusi, spunea ca-i demisie de onoare si eu cred ca s-a tinut de cuvant.
Onoare, cine?
![]()
![]()
Vlade ai mare dreptate, dar domnu este si el la inceput de cariera, fi putin mai dulce.Vladut Mateianu scrie:@orhei
Nu te mai baga singur in seama, respectul pescarilor nu-l poti cumpara cu bani....
La revedere.