Moderator: gor965
Domnule Oana, si dumneavoastra ati jignit, lasati lucruruile cum sunt si sa ne vedem de CN si de pescuit.oanavictor scrie:Deoarece sunt foarte greu digerabile celebrele expresii ale lui Val Pangica [sa-i ..... legal,prost,tampit,frant ,cat si alte jicniri la adresa unor pescari] cat si pentru a preintimpina anumite situatii conflictuale care pot intervenii in timpul competitiei si a nu da nastere la interpretari ,CLUBUL PELICANUL adreseaza urmatoarea rugaminte domnului Val Pangica
SA DEA DOVADA DE FAIR-PLAY SI SA -SI RESPECTE PROMISIUNEA DE A-SI MENTINE HOTARAREA PRIVIND DEMISIA DE ONOARE DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE TC.
TOTODATA FORMULAM ACEASI RUGAMINTE CATRE CONDUCEREA INTELIGENTA A APCR SA IA IN CALCUL ACEASTA RUGAMINTE SI SA NUMEASCA PE ALTCINEVA IN ACEASTA FUNCTIE .
Am formulat aceasta rugaminte aici deoarece pe forumul apcr nu pot scrie .
Multumiri pentru intelegere .
uite unul care vrea sa-i fie scoase, la control , lansetele din apa din 30 in 30 de minuteDrHook scrie:.................... sa ne vedem de CN si de pescuit.
Va multumesc de intelegere.
Chiar crezi ca vor face asa,? fi si tu baiat serios.....dan _city_center scrie:uite unul care vrea sa-i fie scoase, la control , lansetele din apa din 30 in 30 de minuteDrHook scrie:.................... sa ne vedem de CN si de pescuit.
DrHook scrie:Chiar crezi ca vor face asa,? fi si tu baiat serios.....dan _city_center scrie:uite unul care vrea sa-i fie scoase, la control , lansetele din apa din 30 in 30 de minuteDrHook scrie:.................... sa ne vedem de CN si de pescuit.
Chiar crezi ca vor face asa,? fi si tu baiat serios.....[/quote]dan _city_center scrie:
uite unul care vrea sa-i fie scoase, la control , lansetele din apa din 30 in 30 de minute
cornelserbu scrie:am scris cele de mai sus stiind ca val si-a dat demisia...daca nu-i asa, atunci vreau sa cred ca a revenit la sentimente mai ponderate...totusi, spunea ca-i demisie de onoare si eu cred ca s-a tinut de cuvant.
oanavictor scrie:Deoarece sunt foarte greu digerabile celebrele expresii ale lui Val Pangica [sa-i ..... legal,prost,tampit,frant ,cat si alte jicniri la adresa unor pescari] cat si pentru a preintimpina anumite situatii conflictuale care pot intervenii in timpul competitiei si a nu da nastere la interpretari ,CLUBUL PELICANUL adreseaza urmatoarea rugaminte domnului Val Pangica
SA DEA DOVADA DE FAIR-PLAY SI SA -SI RESPECTE PROMISIUNEA DE A-SI MENTINE HOTARAREA PRIVIND DEMISIA DE ONOARE DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE TC.
TOTODATA FORMULAM ACEASI RUGAMINTE CATRE CONDUCEREA INTELIGENTA A APCR SA IA IN CALCUL ACEASTA RUGAMINTE SI SA NUMEASCA PE ALTCINEVA IN ACEASTA FUNCTIE .
Am formulat aceasta rugaminte aici deoarece pe forumul apcr nu pot scrie .
Multumiri pentru intelegere .