RUGAMINTE

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

RUGAMINTE

Mesaj de oanavictor »

Deoarece sunt foarte greu digerabile celebrele expresii ale lui Val Pangica [sa-i ..... legal,prost,tampit,frant ,cat si alte jicniri la adresa unor pescari] cat si pentru a preintimpina anumite situatii conflictuale care pot intervenii in timpul competitiei si a nu da nastere la interpretari ,CLUBUL PELICANUL adreseaza urmatoarea rugaminte domnului Val Pangica

SA DEA DOVADA DE FAIR-PLAY SI SA -SI RESPECTE PROMISIUNEA DE A-SI MENTINE HOTARAREA PRIVIND DEMISIA DE ONOARE DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE TC.

TOTODATA FORMULAM ACEASI RUGAMINTE CATRE CONDUCEREA INTELIGENTA A APCR SA IA IN CALCUL ACEASTA RUGAMINTE SI SA NUMEASCA PE ALTCINEVA IN ACEASTA FUNCTIE .

Am formulat aceasta rugaminte aici deoarece pe forumul apcr nu pot scrie .
Multumiri pentru intelegere .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Re: RUGAMINTE

Mesaj de Genes Florin »

oanavictor scrie:Deoarece sunt foarte greu digerabile celebrele expresii ale lui Val Pangica [sa-i ..... legal,prost,tampit,frant ,cat si alte jicniri la adresa unor pescari] cat si pentru a preintimpina anumite situatii conflictuale care pot intervenii in timpul competitiei si a nu da nastere la interpretari ,CLUBUL PELICANUL adreseaza urmatoarea rugaminte domnului Val Pangica

SA DEA DOVADA DE FAIR-PLAY SI SA -SI RESPECTE PROMISIUNEA DE A-SI MENTINE HOTARAREA PRIVIND DEMISIA DE ONOARE DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE TC.

TOTODATA FORMULAM ACEASI RUGAMINTE CATRE CONDUCEREA INTELIGENTA A APCR SA IA IN CALCUL ACEASTA RUGAMINTE SI SA NUMEASCA PE ALTCINEVA IN ACEASTA FUNCTIE .

Domnule Oana, si dumneavoastra ati jignit, lasati lucruruile cum sunt si sa ne vedem de CN si de pescuit.
Va multumesc de intelegere.
Balta Puiesti

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

DrHook scrie:.................... sa ne vedem de CN si de pescuit.
uite unul care vrea sa-i fie scoase, la control , lansetele din apa din 30 in 30 de minute

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

dan _city_center scrie:
uite unul care vrea sa-i fie scoase, la control , lansetele din apa din 30 in 30 de minute
Chiar crezi ca vor face asa,? fi si tu baiat serios.....
Balta Puiesti

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

DrHook scrie:
dan _city_center scrie:
Chiar crezi ca vor face asa,? fi si tu baiat serios.....

sunt foarte serios,
vreau sa fiu sigur ca dl Oana nu i-mi va cere acest lucru.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

dan _city_center scrie:
Chiar crezi ca vor face asa,? fi si tu baiat serios.....[/quote]

sunt foarte serios,
vreau sa fiu sigur ca dl Oana nu i-mi va cere acest lucru.[/quote]

Dane ,nu domnul Oana sa exprimat in felul ala ,plus ca tu faci parte dintr-una din echipele care nu pot fi ''f....e legal''de catre Val Pangica :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu a cerut echitate...eu cred ca se va tine de cuvant si nu vor fi probleme de genul asta...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

am scris cele de mai sus stiind ca val si-a dat demisia...daca nu-i asa, atunci vreau sa cred ca a revenit la sentimente mai ponderate...totusi, spunea ca-i demisie de onoare si eu cred ca s-a tinut de cuvant.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

cornelserbu scrie:am scris cele de mai sus stiind ca val si-a dat demisia...daca nu-i asa, atunci vreau sa cred ca a revenit la sentimente mai ponderate...totusi, spunea ca-i demisie de onoare si eu cred ca s-a tinut de cuvant.

Onoare, cine?
:roll: :lol: :lol:

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

oanavictor scrie:Deoarece sunt foarte greu digerabile celebrele expresii ale lui Val Pangica [sa-i ..... legal,prost,tampit,frant ,cat si alte jicniri la adresa unor pescari] cat si pentru a preintimpina anumite situatii conflictuale care pot intervenii in timpul competitiei si a nu da nastere la interpretari ,CLUBUL PELICANUL adreseaza urmatoarea rugaminte domnului Val Pangica

sa lamurim niste lucruri. la Sinaia nu s-a pus problema unui arbitru sef. la acel moment s-a convenit ca ar fi necesara o persoana cu oarece experienta care sa faca macar un minim training arbitrilor delegati de cluburi, pt ca nu se stia ce experienta va avea fiecare, si sa le coordoneze activitatea "din birou", in caz ca se ajunge la contestatii. a fost propus val, pt ca nu pescuia, iar el a acceptat in cele din urma. de la bun inceput activitatea lui nu presupunea nici un fel de interventie in stabilirea unei sanctiuni ci numai de coordonare a activitatii de arbitraj, eventual putea convoca o sedinta pe balta dar nu participa efectiv la luarea deciziei. intre timp a aparut acest arbitru sef, initial ne-am gandit la cei din aps dar pt ca nu ne-am inteles in cele din urma suntem obligati sa apelam la alti independenti.

in momentul actual, asa cum scrie la regulament, pe balta suverana este decizia arbitrului sef, al carui rol principal este de coordonare si supervizare a activitatii de arbitraj la fata locului. s-a mai discutat, n-a fost prinsa in regulament in forma asta, ca pe fiecare sector sa existe "in actiune" cel putin o pereche de arbitri (reprezentand evident doua cluburi), daca nu trei. in cazul unei sanctiuni propuse arbitrului sef acesta poate lua decizia fara a tine cont de votul arbitrului al carui club este sanctionat. in caz ca un club face contestatie, aceasta cade sub incidenta juriului compus din managerii delegati ai fiecarui club, unde managerul clubului propus spre sanctionare poate argumenta dar nu voteaza sau in caz de paritate la voturi nu se va tine cont de votul lui. in cazul unor abateri mai grave sau unor solutionari nesatisfacatoare a unei probleme cazul ajunge pe masa Comitetului Campionat National. In mod normal ce decid ei ramane batut in cuie.

pozitia lui val a ramas in anuntul facut dupa sedinta de la sinaia, odata cu apartia arbitrului sef pe fiecare mansa si a noului regulament aceasta este lipsita de substanta.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”