Moderator: gor965
Daaaa ...! Ma tavalesc prin tribunale !gabi tomulescu scrie:stati asa sa le iau pe rand...
@dan
stai sa ne intelegem. tu esti un pescar cu extrem de multi adepti. dar tocmai tu, de ce, de cate ori pierzi ai cate o scuza sau te sustragi frumos din fata esecului. cine mai trebuie sa vada asta?...dar este optiunea ta si asta e.
Pai "la nenorocire" au fost castigate premiile. Si daca imi arati O SINGURA POZA in care tu , Sorin , Gogu sau Cristi aveti o lanseta cu porumb ... eu nu mai zic nimic. Voi si la Doripesco pescuiti numai pe bile !gabi tomulescu scrie:la cupa Rig de care vorbesti tu nu am avut nici o sansa sa facem treaba buna pentru ca am ales sa pescuim la "nenorocire" adica la plastice+pop-up+saculeti cu porumb si sparturta...si am facut o proasta alegere.
am facut o marturisire pe site-ul PVTV....ma rog pentru oamenii interesati de balta Corbu...
Da ! Eram siguri de calificare ! Numai ca am fost arsi ! Da o explicatie a faptului ca balta a fost furajat cu o zi inaintea concursului ( impotriva regulamentului !!! ) ... nu vorbi de cum am pescuit noi !gabi tomulescu scrie:despre mansa de la Tancabesti din 2010 mansa castigata de Planet Carp cu 1-1-1 (foarte important), nu de Carping...tocmai tu faci afirmatiile astea care inainte de mansa mi-ai spus, citez: " ...in mansa asta nu intru, stau rezerva... ce dracu daca ne facem probleme de prima mansa ce mai cautam aici..." am incheiat citatul.
deci singura ta scuza pentru ultimul loc de atunci este ca sa aruncat moloz in balta. voi ati pescuit perfect...si asta ati si facut in stilul vostru care, mai da si gres cate odata...alaturi de toti cei pe care i-ai enumerat.
Sunt un om cu mult bun simt. Stii foarte bine de ce "am facut insolatie" a doua zi dimineata ...la 10. Crezi ca trebuie sa mai vorbim pe tema asta ? Vino si tu la concursurile de pe Moara ( si nu numai ... ) si sa vezi cata "insolatie facigabi tomulescu scrie:sau la cupa Carping (Moara Vlasiei 2011) cand ai venit cu fata in pamant sa spui ca trebuie sa pleci pentru ca ai facut insolatie...mi-ai strans mana si mi-ai spus ca-ti pare rau.
sti atata pescuit incat ... nu pot sa spun decat un lucru...tu nu poti accepta sa fii invins...e peste puterile tale.
Pai fi atent : pentru ca stiu sa bag si boaba de porumb cat si boilies pe firul de par , pentru ca stiu sa prind si ten , pentru ca nu sunt fortat sa pescuiesc cu un anumit tip de nada , pentru ca folosesc o nada de 2 lei / kg si-mi permit cantitati mari ... Cam astea sunt motivele ...gabi tomulescu scrie:dar motivele pentru cometitiile pe care le castigi care ar fi?...
Da ... , dar baiatu' stie si joaca cu boilies . Ca dovada la ultimile doua cupe Corbu am luat inca doua cupe ( si niste coco ...gabi tomulescu scrie:lotul Carping nu a stiut sa vina cu boilies in mod special...a ales sa faca asta din acelasi motiv pentru care tu nu faci asta....adica asta este lucrul pe care il facem cel mai bine...la fel cum tu pescuiesti foarte bine la "nenorocire"
... si eu ma jur ... ca tine ... ca nu am vazut sau auzit pe cineva sa spuna asta despre tine !gabi tomulescu scrie:@ dan
....ma jur ca tiganii... pe sanatatea mea si a familiei mele ca nu am facut nimic cu intentia de a fura sau de a castiga ceva prin manevre
.