Se linistesc apele?

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
viorel dulamita
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Se linistesc apele?

Mesaj de viorel dulamita »

...urmeaza furtuna de zapada :D , ca va fi o iarna lunga...

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

E linistea dinaintea furtunii :mrgreen:

cu un avocat bun cred ca poate sa apara o a treia echipa care sa fie si Campioana Nationala si Campioana Mondiala pe langa cele 2 echipe existente deja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

zfcristian scrie:...cu un avocat bun cred ca poate sa apara o a treia echipa care sa fie si Campioana Nationala si Campioana Mondiala pe langa cele 2 echipe existente deja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...si nu m-ar mira sa fie o echipa care nici nu a participat la CN/CM... :lol:

ps: Isarescu habar n-are ce se intampla in carpfishing si chiar daca ii explici nu se baga
"Keep it simple!"

florinbrasov

Mesaj de florinbrasov »

RSC scrie:...linistea de dinaintea furtunii, ca doar vine iarna!

Felicitari Campionilor Nationali = Energy Brasov si Campionilor Mondiali = Romania/Energy Brasov.

ps: Este "de apeciat" faptul ca agvps-ul a hotarat sa premieze si pe "copiii de mingi", cei in tricouri rosii...
felicitari CAMPIONILOR MONDIALI Energy Brasov

felicitari domnului Cristocea pentru eforturile depuse la balta Corbu

ps: Este "de apeciat" faptul ca agvps-ul a hotarat sa premieze si pe "copiii de mingi", cei in tricouri rosii...[/quote]

asa spus, sau domnul Isarescu a premiat si GUNOIERII)
RESPECTE pentru gabi tomulescu din pacate esti la momentul nepotrivit in locul nepotrivit. Ca pescar ,jos palaria .
RUSINE RUDEANULE ca ai adus clubul Carping in situatia asta .tu esti: GUNOIERUL IN PESCUITUL DE CRAP,ROMANESC
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.

gabi.tomulescu

Mesaj de gabi.tomulescu »

gunoaiele, au invatat echipele de la CN sa pescuiasca la Corbu...in prima mansa
nu eu, nu Rudeanu ci toti din lotul Carping.

fara bataia din mansa I si-ar fi prins urechile prin plastice si pop-upuri...defapt cum au si facut unii mai incapatanati pana la final.

da nu-i nimic, sa fim toti sanatosi...Campionate Nationale se fac in fiecare an.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

gabi tomulescu scrie:gunoaiele, au invatat echipele de la CN sa pescuiasca la Corbu...in prima mansa

fara bataia din mansa I si-ar fi prins urechile prin plastice si pop-upuri...defapt cum au si facut unii mai incapatanati pana la final.

da nu-i nimic, sa fim toti sanatosi...Campionate Nationale se fac in fiecare an.
Aici ai foarte mare dreptate Gabi,dar ce facem cu grila "buclucasa" ? Ce facem cu conflictul de interese dintre organizatorul si participantul Rudeanu ? Ce facem cu tainuirea grilelor ? Ce facem cu excrocarea si manipularea participantilor prin dezinformarea ca se vor face grile in baza unui soft de la FIPS ?

Si daca tot ai adus discutia de plastice si pop-up-uri, de cat de bine ati pescuit voi pe bile in prima mansa,te intreb eu pe tine ca pe un pescar profesionist:
1-Nu ti s-a parut cam suspecta mufarea baltii mult prea rapida pe bile si cu precadere pe Carping ?
2-Cu ce s-a furajat intensiv balta inainte de CN pentru a lua in greutate pestele si cine a fost furnizorul ?
3-Cunosti substante de furajare care ar putea sa creeze dependenta animalului furajat?

P.S. Fie vorba intre noi, ca mi-ai lasat impresia unui om inteligent si integru :Cand te uiti la Cupa castigata in tribunal te mai consideri Campionul National al Romaniei ?tinand cont de cele enuntate de mine mai sus si nu de chinul indurat in cele 3 manse .
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

gabi.tomulescu

Mesaj de gabi.tomulescu »

o sa incep cu raspunsul la ultima intrebare.
sunt foarte mandru de cupa si tricoul obtinute anul acesta. le am acum, le voi avea intotdeauna in casa ca sa nu uit niciodata nedreptatea care am trait-o anul asta 2012.
eugen dragnea scrie:
Aici ai foarte mare dreptate Gabi,dar ce facem cu grila "buclucasa" ? Ce facem cu conflictul de interese dintre organizatorul si participantul Rudeanu ? Ce facem cu tainuirea grilelor ? Ce facem cu excrocarea si manipularea participantilor prin dezinformarea ca se vor face grile in baza unui soft de la FIPS ?
de aceste lucruri am spus de multe ori...cat timp Carping a avut 1-1-18, sau 1-1-12 in desfasurarea primei manse nu au fost introduse in discutie.
cand sambata la cantarul de pranz s-a anuntat locul I si pe al treilea sector a inceput deranjul.
e tot ce pot spune. mai mult cred cu convingere ca nu s-a facut nimic cu intentie de viciere a rezultatelor nici de catre Rudeanu (consultant al Rig Services) la organizare si nici de Rig Services in calitate de organizator.
eugen dragnea scrie:Si daca tot ai adus discutia de plastice si pop-up-uri, de cat de bine ati pescuit voi pe bile in prima mansa,te intreb eu pe tine ca pe un pescar profesionist:
1-Nu ti s-a parut cam suspecta mufarea baltii mult prea rapida pe bile si cu precadere pe Carping ?
2-Cu ce s-a furajat intensiv balta inainte de CN pentru a lua in greutate pestele si cine a fost furnizorul ?
3-Cunosti substante de furajare care ar putea sa creeze dependenta animalului furajat?
pai nu mi sa parut nimic suspect atata timp cat am inceput sa prind pe sectorul B dupa 20 ore timp in care aveam 2.02 kg si eram pe locul 18, iar si pe celelalte sectoare sa prins incepand cu prima noapte. deci boiliesurile isi faceau treaba normal.
nu cunosc substante care sa dea o asemenea dependenta animalelor, mai ales pestilor, si nu cred ca poate fi vorba de asa ceva intr-un lac de 430 hectare.
nu ma gandesc decat la problemele ridicate de echipa angliei citind intrebarile tale. nu cred ca exista asa ceva.

ti-am raspuns cat am putut de sincer si sper sa nu o luam de la capat cu discutiile interminabile.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

gabi tomulescu scrie:gunoaiele, au invatat echipele de la CN sa pescuiasca la Corbu...in prima mansa

Inainte de mansa aia in care ati invatat voi toata Romania sa pescuiasca :D a mai existat un concurs in care mii de euro au trecut pe langa voi ... luate pe plastice. :wink:
Dupa bataia aia crunta tot ce ati invatat a fost sa veniti tot pe bile ? Sau ... :wink:

Si ca sa stie inca ceva toata Romania aia care a fost invatata sa pescuiasca la acest CN :
Acum doi ani , in prima mansa a CN , etapa de pe Tancabesti balta de la sosea , etapa organizata tot de Carping , balta a fost MASLUITA !!!
Pe acea balta , pana la acel moment, toate concursurile fusesera castigate pe plastice. O minte stralucita ( chiar respect ideea ) a indicat proprietarului baltii FURAJAREA CU O ZI INAINTEA INCEPERII MANSEI , lucru interzis de regulamentul CIPS-FIPS . Furajarea a fost facuta cu cereale tocate, in cantitati mari , peste necesitatile normale. Astfel pestii erau tixiti de cereale , nu mai mancau pe pat sustinut de nada preferand alternativa ... bilele.
Astfel lotul Carp Zone , ai carui componenti castigasera TOATE CONCURSURILE DE PE ACEA BALTA : Maty, Florin Mirea, Vasile Ivan ,Catalin Duta , Emil Paraschiv,Nelu Capitanu si eu ... au iesit pe locul 4 din 4 echipe pentru ca au pescuit ca niste nestiutori ...pe porumb.
Cum a stiut sa vina lotul Carping pe bile ( chiar daca stiau exact ca tot ce se castigase pana atunci era pe porumb ) ?
Prea se potriveste cu ce a fost in acest an ... :wink:

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi tomulescu scrie:gunoaiele, au invatat echipele de la CN sa pescuiasca la Corbu
Nu ati invatat pe nimeni nimic Gabi. Lotul nostru a avut bile de la voi inca de la prima etapa. Poate iti aduci aminte ca le-am luat chiar in fata cabenei tale. Totodata, iti spun eu ca am stat pe margine la prima etapa, au mai fost loturi care au inceput cu bile. Asa ca nu tine asta cu invatatul.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

PARCA SI LOTUL PELICANUL A AVUT BILE TMB LA PRIMA ETAPA :idea: lucru ce se poate dovedi cu factura !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”