Moderator: gor965
...si nu m-ar mira sa fie o echipa care nici nu a participat la CN/CM...zfcristian scrie:...cu un avocat bun cred ca poate sa apara o a treia echipa care sa fie si Campioana Nationala si Campioana Mondiala pe langa cele 2 echipe existente deja![]()
![]()
felicitari CAMPIONILOR MONDIALI Energy BrasovRSC scrie:...linistea de dinaintea furtunii, ca doar vine iarna!
Felicitari Campionilor Nationali = Energy Brasov si Campionilor Mondiali = Romania/Energy Brasov.
ps: Este "de apeciat" faptul ca agvps-ul a hotarat sa premieze si pe "copiii de mingi", cei in tricouri rosii...
Aici ai foarte mare dreptate Gabi,dar ce facem cu grila "buclucasa" ? Ce facem cu conflictul de interese dintre organizatorul si participantul Rudeanu ? Ce facem cu tainuirea grilelor ? Ce facem cu excrocarea si manipularea participantilor prin dezinformarea ca se vor face grile in baza unui soft de la FIPS ?gabi tomulescu scrie:gunoaiele, au invatat echipele de la CN sa pescuiasca la Corbu...in prima mansa
nu eu, nu Rudeanu ci toti din lotul Carping.
fara bataia din mansa I si-ar fi prins urechile prin plastice si pop-upuri...defapt cum au si facut unii mai incapatanati pana la final.
da nu-i nimic, sa fim toti sanatosi...Campionate Nationale se fac in fiecare an.
de aceste lucruri am spus de multe ori...cat timp Carping a avut 1-1-18, sau 1-1-12 in desfasurarea primei manse nu au fost introduse in discutie.eugen dragnea scrie:
Aici ai foarte mare dreptate Gabi,dar ce facem cu grila "buclucasa" ? Ce facem cu conflictul de interese dintre organizatorul si participantul Rudeanu ? Ce facem cu tainuirea grilelor ? Ce facem cu excrocarea si manipularea participantilor prin dezinformarea ca se vor face grile in baza unui soft de la FIPS ?
pai nu mi sa parut nimic suspect atata timp cat am inceput sa prind pe sectorul B dupa 20 ore timp in care aveam 2.02 kg si eram pe locul 18, iar si pe celelalte sectoare sa prins incepand cu prima noapte. deci boiliesurile isi faceau treaba normal.eugen dragnea scrie:Si daca tot ai adus discutia de plastice si pop-up-uri, de cat de bine ati pescuit voi pe bile in prima mansa,te intreb eu pe tine ca pe un pescar profesionist:
1-Nu ti s-a parut cam suspecta mufarea baltii mult prea rapida pe bile si cu precadere pe Carping ?
2-Cu ce s-a furajat intensiv balta inainte de CN pentru a lua in greutate pestele si cine a fost furnizorul ?
3-Cunosti substante de furajare care ar putea sa creeze dependenta animalului furajat?
Inainte de mansa aia in care ati invatat voi toata Romania sa pescuiascagabi tomulescu scrie:gunoaiele, au invatat echipele de la CN sa pescuiasca la Corbu...in prima mansa
nu eu, nu Rudeanu ci toti din lotul Carping.
fara bataia din mansa I si-ar fi prins urechile prin plastice si pop-upuri...defapt cum au si facut unii mai incapatanati pana la final.
da nu-i nimic, sa fim toti sanatosi...Campionate Nationale se fac in fiecare an.
Nu ati invatat pe nimeni nimic Gabi. Lotul nostru a avut bile de la voi inca de la prima etapa. Poate iti aduci aminte ca le-am luat chiar in fata cabenei tale. Totodata, iti spun eu ca am stat pe margine la prima etapa, au mai fost loturi care au inceput cu bile. Asa ca nu tine asta cu invatatul.gabi tomulescu scrie:gunoaiele, au invatat echipele de la CN sa pescuiasca la Corbu