Moderator: gor965
Intai astept banii in cont, taxa de inscriere la CN.Costel Stanila scrie: Esti liber sa retragi clubul Senior oricand doresti din APCR, e decizia ta si iti stau la dipozitie cu formular de cerere de retragere.
Vladut Mateianu scrie:Intai astept banii in cont, taxa de inscriere la CN.Costel Stanila scrie: Esti liber sa retragi clubul Senior oricand doresti din APCR, e decizia ta si iti stau la dipozitie cu formular de cerere de retragere.
Apoi vom hotara ce este de facut pe viitor. Fac parte din aceasta asociatie din 2004 , numele meu se confunda de multe ori cu APCR. Si nu am de gand sa las ca o marioneta sa isi bata joc de atatia ani de munca, de idealurile unor pescari si de nervii nostri. Asa ca , probabil dupa sedinta voi convoca o adunare generala in care va trebui sa prezinti si raportul financiar...sau poate iti dai demisia pana atunci ...ar fi mai bine.
PS De interese ce am in promovarea clubului Senior, de aceea ma retrag....Nu uita ca intre noi este o mare diferenta : tu esti platit ptr ceea ce faci, iar eu platesc din buzunar ca sa particip ! Si nu uita nici vorba lui Jubileu...
![]()