Sedinta APCR 19 aprilie 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Sedinta APCR 19 aprilie 2011

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sedinta ar trebui sa inceapa cu demisia celui care a creat acest haos, asa zisul presedinte-secretar C.Stanila.
Apoi sa se reia de la inceput CN cu parerile tuturor celor 19-20 de loturi inscrise. Majoritatea sa hotareasca.

PS Ma doare sa spun asta, deoarece numele meu se confunda cu APCR-ul inca din 2004, dar exista varianta ca , clubul Senior sa paraseasca aceasta asociatie daca nu se renunta la actualele combinatii murdare, precum si daca presedintele-marioneta Stanila nu isi da demisia.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Costel Stanila

Re: Sedinta APCR 19 aprilie 2011

Mesaj de Costel Stanila »

Ca sa nu se creeze nici o confuzie, nu este nici o sedinta a APCR convocata.
Are loc tragerea la sorti pentru prima mansa si am invitat reprezentantii celor 19 cluburi inscrise sa vina sa asiste,cei care pot si sunt interesati, cu ocazia asta sa discutam si propunerile pentru finala si sa le si votam,(cei din tara vor fi contactati telefonic) pentru ca este foarte tarziu si sunt multe lucruri de facut.
Nici un presedinte de club sau reprezentant care a participat fizic la sedinta de la Fantanele nu si-a manifestat nici public si nici in particular nemultumirea pentru ce s-a votat acolo, in afara de tine care nici macar nu ai participat.Acest haos a fost creat numai de tine pentru ca tu esti nemultumit de ce s-a hotarat si nu corespunde interselor tale personale.
Esti liber sa retragi clubul Senior oricand doresti din APCR, e decizia ta si iti stau la dipozitie cu formular de cerere de retragere.
Costel Stanila
A.P.C.R.

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Felicitari domnului Stanila ! Asa da.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Am trait sa o vad si pe asta, Costele ai muscat mana care te-a hranit,dar eu sincer nu prea o cred mai degraba cred in diversiuni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul David Nicu nu cred ca in saptamana mare a Pastelui se mai ocupa cineva de diversiuni .
Saptamana asta toata lumea este sincera si isi cere iertare fata de cei care au gresit ca altfel nu vor putea beneficia de spovedania si impartasania preotului !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Costel Stanila scrie: Esti liber sa retragi clubul Senior oricand doresti din APCR, e decizia ta si iti stau la dipozitie cu formular de cerere de retragere.
Intai astept banii in cont, taxa de inscriere la CN.
Apoi vom hotara ce este de facut pe viitor. Fac parte din aceasta asociatie din 2004 , numele meu se confunda de multe ori cu APCR. Si nu am de gand sa las ca o marioneta sa isi bata joc de atatia ani de munca, de idealurile unor pescari si de nervii nostri. Asa ca , probabil dupa sedinta voi convoca o adunare generala in care va trebui sa prezinti si raportul financiar...sau poate iti dai demisia pana atunci ... :roll: ar fi mai bine.

PS De interese ce am in promovarea clubului Senior, de aceea ma retrag.... :oops: Nu uita ca intre noi este o mare diferenta : tu esti platit ptr ceea ce faci, iar eu platesc din buzunar ca sa particip ! Si nu uita nici vorba lui Jubileu... :oops: :(
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Costel Stanila scrie: Esti liber sa retragi clubul Senior oricand doresti din APCR, e decizia ta si iti stau la dipozitie cu formular de cerere de retragere.
Intai astept banii in cont, taxa de inscriere la CN.
Apoi vom hotara ce este de facut pe viitor. Fac parte din aceasta asociatie din 2004 , numele meu se confunda de multe ori cu APCR. Si nu am de gand sa las ca o marioneta sa isi bata joc de atatia ani de munca, de idealurile unor pescari si de nervii nostri. Asa ca , probabil dupa sedinta voi convoca o adunare generala in care va trebui sa prezinti si raportul financiar...sau poate iti dai demisia pana atunci ... :roll: ar fi mai bine.

PS De interese ce am in promovarea clubului Senior, de aceea ma retrag.... :oops: Nu uita ca intre noi este o mare diferenta : tu esti platit ptr ceea ce faci, iar eu platesc din buzunar ca sa particip ! Si nu uita nici vorba lui Jubileu... :oops: :(

Uite cum iti tragi ponoasele pentru ca ai sustinut PRIN CUVINTUL TAU , pe dl Costel Stanila !!!! Chiar nu iti este rusine fata de colegii din APCR sa faci astfel de postari ????????????? CU ce a gresit Stanila - si-a luat rolul in serios si nu te-a favorizat , prin postura de marioneta ?????? Adica e bulangiu ca a muscat mana care l-a hranit , chiar daca mana respectiva era uscata si plina de venin ?????

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mestere, vezi ca iar ai luat-o pe aratura. Iar ai intoxicat toate topicurile cu postari dictate de Bachus... :oops: Ti-am zis sa nu te mai bagi in seama cu mine, cauta sa te certi pe alte forumuri, nu pe cele legate de pescuit ! Anul trecut dupa ce te-a luat lumea la misto ai stat vreo 6 luni plecat prin strainatate.... :oops: :oops:(adica prin Militari), apoi anunta-i telefonic pe toata lumea ca ai cancer si esti pe moarte... Cel putin la topicurile legate de competitii ai bunul simt si nu te mai baga in seama, nu de alta, dar nu te recomanda nimeni : nici talentul, nici rezultatele ! :evil:

Sa nu cumva sa ma m-ai suni vreodata, mi-am spus punctul de vedere si gata....nu o sa te mai bag in seama de acum.
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Caracteristic Vladut ! :roll:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si pentru ca dimineata nu am avut timp sa scriu revin acum . Nu te juca cu vorbele d-le Vladutz si nici nu iti doresc sa treci prin ce am trecut eu cu sanatatea . Poate iti pare rau , dar ei bine nu ! - nu am cancer !! - am un ulcer gastric agresiv , mostenit genetic de la al batrin ! Si mai sufar si de parodontoza si de hemoroizi :wink: :lol: , asta ca sa terminam seria dezvaluirilor ....

Imaginea asta de copil tamp , pe care nu te poti supara orice iti spune , s-a cam expirat si eu unul nu te accept cind postezi public niste probleme pe care le-am spus intr-un mediu privat . Dar ma consolez cu ideea ca in morisca mintii tale , nu sunt nici primul si nici ultimul pe care il ataci la modul grosolan pe acest Forum , postind lucruri strict personale pe care la un anumit moment le-ai aflat in diferite conjuncturi .
Sa iti fie rusine ! Nu pentru ce ai scris ci pentru ca nu ai nici un respect fata de nimic - inclusiv o suferinta personala , momentana , a cuiva !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”