pana una alta, si cu logica si fara logica si cu litere si cu cifre, afirmatia ta ca s-a incalcat flagrat regulamentul in primele doua manse, nu are acoperire si, soc, tocmai regulamentara...

Moderator: gor965
Poate ne spui tu care articol din regulament a fost incalcat de Oana sau pe baza carui articol din regulament trebuia suspendat Badicaandrei vladeanu scrie: insa, m-am gandit la echipele de pe hobaia care au asistat la show-ul lui badica. ele nu cred ca se multumesc cu o postare si un avertisment. (nici cotelici nu s-a multumit cu avertismentul cand l-a aruncat acelasi personaj in apa)
lumea trebuie sa stie ca acest lucru s-a intmplat pt ca oana nu tine cont de regulament.
oanavictor scrie:Poate ne spui tu care articol din regulament a fost incalcat de Oana sau pe baza carui articol din regulament trebuia suspendat Badicaandrei vladeanu scrie: insa, m-am gandit la echipele de pe hobaia care au asistat la show-ul lui badica. ele nu cred ca se multumesc cu o postare si un avertisment. (nici cotelici nu s-a multumit cu avertismentul cand l-a aruncat acelasi personaj in apa)
lumea trebuie sa stie ca acest lucru s-a intmplat pt ca oana nu tine cont de regulament.![]()
![]()
ps Oana nu a votat![]()
badica a primit avertisment. el nu are nicio vina ca oana l-a lasat sa faca combinatiile respective. vinovati: oana si dobrescuoanavictor scrie:Care fapta este mai grava ??????????
1 Scandalul lui Badica ----acesta fiind provocat insinuindu-se o incalcare a regulamentului fantezista inainte de inceperea competitiei
2 Scandalul lui Mugur Ioan in timpul concursului [o fapta pedepsita de regulament ]plus abandonul in ziua urmatoare dupa ce a nadit o cantitate enorma de nada [a doua fapta pedepsita de regulament .
3 Desconsiderarea competitiei de catre Liviu Mihaescu prin neprezentarea la etapa desi a fost inscris in urma scandalului iscat chiar de el pe motiv ca APS Oltenia nu a mai prins loc la primele inscrieri ,fiind unul dintre principalii vinovati [alaturi de Sakal]pentru divizarea etapelor de la Hobaia si Darvari .Oare nu putea sa dea un telefon sa anunte ca nu poate sa vina![]()
poate mai erau concurenti doritori si nu sau putut inscrie pentru ca domnul Mihaescu nu a anuntat neparticiparea
![]()
De ce de ultimii doi nu pomeneste vladeanu privind incalcari ale regulamentului .........
amandoi apcr
Si cei care vor pescui data viitoare la Darvari vor beneficia de acelasi regulament ,deci nu va fi nimeni dezavantajatVladut Mateianu scrie:
PS In baza carui paragraf din regulament a hotarat V. Oana la Darvari la mansa I, ca concurentii pot pescui in fata pe o deschidere mult mai mare decat cea prevazuta in regulament. Asta in timp ce ceilalti pescari (prezenti la Hobaia)se chinuiau de zor sa pescuiasca in cei 8 metrii regulamentari.......
ei da, asta-i un exemplu demn de cascadorii rasului...sau poate nu sti ca in politia romana exista o sectie specializata pe crime, careia nu cred ca-i pasa deloc de regulamentele noastre.Vladut Mateianu scrie:In regulament nu scrie nici ca trebuie sanctionat un pescar care comite crima in timpul mansei.....