Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Re: Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Mesaj de cornel rosioru »

Sigur, Oana nici usturoi nu a mincat, nici gura nu-i miroase.

Continui sa dezinformezi. Comisia e formata din cei 6 organizatori + seful arbitrilor.
Concret: Oana + Martoiu un vot (Martoiu concureaza) ; Serbu + Dobrescu un vot (Serbu concureaza) ; Gabi Sandu un vot ; Iuga un vot ; Cotelici un vot ; Prichici un vot.
In total 6 organizatori + Zarguzon.
Dintre cei 6 s-a ales directorul de turneu, adica tu.
In comisie votezi ca organizator, altminteri comisia nu ar mai fi formata dintr-un nr. impar, iar ca director de turneu raspunzi de buna desfasurare a etapelor.
Deci, in comisie Oana nu voteza, iar ca director Oana declina raspunderea catre Zarguzon. Cine spune ca-i miroase gura a usturoi ?

Rolul lui Oana in turneu este acela de a primii eventualele abateri de la regulament si a le expune
COMISIEI TEHNICE DE DISCIPLINA SI ARBITRAJ
.

Asta e atributia directorului de turneu :lol: E un simplu intermediar : :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Ceva nu este in regula cu acesta comisie din punctul meu de vedere atat timp cat
o parte din componenta acesteia sunt si participanti; pana acum nu au fost de analizat
fapte care ar putea prin solutia data sa influenteze soarta unor echipe dar pe parcurs poate vor fi
(este ca si cum Banel ar trebui sa judece cate etape trebuie suspendat Danciulescu si raspunsul ar
fi unul singur - pe viata);

cornel rosioru
maestru emerit

Florentin Iuga scrie:Sincer sa fiu, ma sperie lupta de orgolii si tensiunile acumulate la varf. Ma astept dintr-o clipa in alta sa se rupa ceva si sa se duca draq tot efortul, nu atat al nostru ca organizatori cat al pescarilor participanti.
Doamne fereste de un faliment al trustului Realitatea, ca ramanem fara CN. :lol:
Florentin, nu este nici o lupta.
Eu, Andrei, Gogu si Sorin avem datoria sa atragem atentia asupra neregulilor acestui turneu din postura de observatori.
Atit si nimic mai mult.
Victor a incalcat regulamentele, s-a amestecat in treaba arbitrilor, a aprobat circul facut de Badica, a modificat etapele si irosit o groaza de bani iar tu numesti toate acestea orgolii?
Noi am tras un semnal de alarma, tocmai pt. a va proteja pe voi ca organizatori cit si pe pescari.
Oana poate face mai mult rau decit daca trustul Realitatea ar da faliment.
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

Zarguzon Adi scrie:Ceva nu este in regula cu acesta comisie din punctul meu de vedere atat timp cat
o parte din componenta acesteia sunt si participanti; pana acum nu au fost de analizat
fapte care ar putea prin solutia data sa influenteze soarta unor echipe dar pe parcurs poate vor fi
(este ca si cum Banel ar trebui sa judece cate etape trebuie suspendat Danciulescu si raspunsul ar
Corect pe Liviu Mihaiescu au vrut sa-l beleasca iar pe Badica sa-l avertizeze.
Partea din comisie care e implicata in concurs trebuia sa delege pe altcineva. Eu imi amintesc ca asa s-a stabilit.
Nu stiu daca acest lucru ar fi schimbat ceva. S-ar fi executat ordinul. :D
Cornel Rosioru ,

radu badica

Mesaj de radu badica »

Domnule Rosioru nu ma mai bagatzi atata in seama va rog atzi vb numai lucruri urate la adresa mea si nu e corect aceleasi lucruri pot sa le spun si eu despre dumneavoastra dar ma abtzin ....
Masura impotriva mea s-a luat deja va rog sa va vedetzi de treaba dumneavostra nu mai folositzi numele meu in context va rog.
In legatura cu ce s-a intamplat si ceea ce se numeste "circ" a fost doar vocea revoltata a unui concurent care dorea sa participe la o etapa de calificari dupa ce cu o seara inainte aflase ca nu mai are sponsor pt 2 echipe pentru toata competitzia. Mihai Pripon l-a sunat pe Adrian Zarguzon care a zis " echipa se DEFINITIVEAZA pe balta la inceperea competitziei si asa va ramane pe toata durata ei" Ce trebuia sa fac can costurile mele sunt 1000euro pe etapa pt 2 echipe? Sa nu ne prezentam sa ne d-ati suspendare cine stie catzi ani?
Apropo de recidiva in 2004 cu 2 saptamani inainte de plecarea acea pe care atzi mentzionata si cu care nu avetzi legatura domnule Rosioru am anuntzat lotul condus de Aurel Lupsanu ca nu pot merge in Portugalia la sedintza din magazinul Senzor urmand ca echipa Radu Badica + Mihai Pripon sa nu participe iar in urma calificarii urmatoarea echipa Adi Dulau + Cezar Bibu sa ne inlocuiasca. Acestia au spus ca nu pot veni iar urmatoarea echipa a fost Nae Badulescu+Maty sa vina. Dar membrii lotului au preferat sa il ia doar pe Mitzanu decat sa il ia pe Nae+Maty.
In legatura cu doamnele care au fost cu mine pe balta pana la ora de incepere a concursului sunt prietena soferului meu Stefan si verisoara lui daca mai facetzi afirmatzii gratuite si eronate in legatura cu aceste fete o sa se ocupe avocatul meu.

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

Prietene, eu am fost pe balta, nu te cunosc personal, dar daca fetele alea nu erau panarame, inseamna ca am trait de pomana 39 de anisori.... :D :D
Iar la ce limbaj ai avut pe balta si la cat ai amenintat, sa ne fereasca Dumnezeu, dar unul ca mine se va gandi de doua ori inainte daca sa participe la un cam. national :!:
mai ales daca va mai fi facut de mister oana. :oops:
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

radu badica

Mesaj de radu badica »

Ma scuzi nu sunt prieten cu tine!!!!
Nu te retzine nimeni sa faci afirmatzii dar cat aici e un server public orice afirmatzie poate fi denumita calomnie asa ca te rog sa fii mai atent.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

radu badica scrie:Domnule Rosioru nu ma mai bagatzi atata in seama va rog atzi vb numai lucruri urate la adresa mea si nu e corect aceleasi lucruri pot sa le spun si eu despre dumneavoastra dar ma abtzin ....
Masura impotriva mea s-a luat deja va rog sa va vedetzi de treaba dumneavostra nu mai folositzi numele meu in context va rog.
In legatura cu ce s-a intamplat si ceea ce se numeste "circ" a fost doar vocea revoltata a unui concurent care dorea sa participe la o etapa de calificari dupa ce cu o seara inainte aflase ca nu mai are sponsor pt 2 echipe pentru toata competitzia. Mihai Pripon l-a sunat pe Adrian Zarguzon care a zis " echipa se DEFINITIVEAZA pe balta la inceperea competitziei si asa va ramane pe toata durata ei" Ce trebuia sa fac can costurile mele sunt 1000euro pe etapa pt 2 echipe? Sa nu ne prezentam sa ne d-ati suspendare cine stie catzi ani?
Apropo de recidiva in 2004 cu 2 saptamani inainte de plecarea acea pe care atzi mentzionata si cu care nu avetzi legatura domnule Rosioru am anuntzat lotul condus de Aurel Lupsanu ca nu pot merge in Portugalia la sedintza din magazinul Senzor urmand ca echipa Radu Badica + Mihai Pripon sa nu participe iar in urma calificarii urmatoarea echipa Adi Dulau + Cezar Bibu sa ne inlocuiasca. Acestia au spus ca nu pot veni iar urmatoarea echipa a fost Nae Badulescu+Maty sa vina. Dar membrii lotului au preferat sa il ia doar pe Mitzanu decat sa il ia pe Nae+Maty.
In legatura cu doamnele care au fost cu mine pe balta pana la ora de incepere a concursului sunt prietena soferului meu Stefan si verisoara lui daca mai facetzi afirmatzii gratuite si eronate in legatura cu aceste fete o sa se ocupe avocatul meu.
Mihai Pripon nu a vorbit niciodata cu mine la telefon. Punctul meu de vedere ca nu aveai voie sa participi la mansa de la
Hobaia ti-a fost comunicat inaintea inceperii concursului. Deasemenea ti s-a comunicat ca este posibil sa pescuiesti degeaba la
Hobaia, cazul tau fiind analizat de CTDA dupa mansa de la Hobaia intrucat CTDA nu a putut lua o decizie pe loc( nu cunosc
motivele).

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Zarguzon Adi scrie:Ceva nu este in regula cu acesta comisie din punctul meu de vedere atat timp cat
Da,asa e :? :? ..sa nu faca parte din aceasta comisie nici presedinti de cluburi implicate in concurs, nici fosti componenti ai unui club de pescuit....Eventual apelam la un sobor de preoti, un stabor sau, de ce nu, asteptam niste extraterestri.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

cornel rosioru scrie:
Corect pe Liviu Mihaiescu au vrut sa-l beleasca iar pe Badica sa-l avertizeze.
Partea din comisie care e implicata in concurs trebuia sa delege pe altcineva. Eu imi amintesc ca asa s-a stabilit.
Nu stiu daca acest lucru ar fi schimbat ceva. S-ar fi executat ordinul. :D
Sunt sigur ca nu esti prost informat ci incerci doar sa creezi tensiuni!
S-a stabilit de la inceput ca LM -DM nu pot fi sanctionati si s-a pus problema unor masuri impotriva neprezentarilor doar incepand cu mansa a 3-a.
Nu cred ca ar conveni nici organizatorilor si nici celor care, dupa primele doua etape, se vor situa pe locurile 31,32 sau 33 daca vom avea la mansa a 3-a una , doua sau 3 echipe din primele 30 care se inscriu dar nu se prezinta.
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”