Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Mesaj de andrei vladeanu »

:lol: :lol:
ha ha
mai vedem noi...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

:lol: :lol: :lol:
ha, ha, ha, ha... abia astept, dar ceva tot am sati spun...turneul asta este al pescarilor, al cluburilor si al tarii, daca vrei neaparat sa folsim cuvinte mari, iar avp in calitate de catalizator, umbrela si taic nu poate judeca pe nimeni...exista foruri specializate pentru asa ceva si ma mir ca nu sti, doar lucrezi la publicatia in cauza si trebuie sa sti ce limite are.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:treaba asta cu sponsorul principal e preluata de la stapanul tau si este totalmente gresita.
hai sa te lamuresc inca o data. si stabilim si pozitiile.
AVP nu este sponsorul principal. nicidecum.
AVP este catalizatorul, publicatia sub umbrela careia se desfasoara competitia.
APCR a cedat dreptul de folosinta al brandului "campionatul national de pescuit la crap" catre AVP
AVP are un parteneriat cu AGVPS.
iar AVP a dat nastere turneului. AVP aloca spatiu in paginile sale etapelor turneului, cu premianti, sponsori, etc. face imagine competitiei. are si un parteneriat solid cu F&H.
AVP, publicatie aflata in trustul Realitatea - Catavencu vinde, la randul ei, evenimentul, pentru a face rost de cele necesare deplasarii. F&H, la fel.
prin urmare AVP nu este sponsor. este "taticul" turneului. clar?
Fals si minciuni ordinare ---------Initial am fost imbroboditi ca vezi doamne sponsorul principal este AVP ,altfel nu vad rostul venirii lui Malin Musatescu la intalnirile premergatoare inceperii competitiei ...........de'' catalizatori si de umbrele'' nu avem nevoie :!: asta ar fi culmea ,ca pe banii nostri, ,pe munca noastra ,pe nervii nostrii [organizatorii :!: :idea: ]sa fac vanzare revistei .Revista daca nu scrie despre competitie inseamna ca nu are ''obiect de activitate '',lumea cumpara revista pentru ca scrie despre competitii ,in acest mod descris de Vladeanu putea fi cel mult ''Partener media '' :!: :idea:
Eu stiu ca denumirea unei competitii o da sponsorul [cupa romaniei bergenbier ,liga 1 timisoreana ,etc.]
Asa ca Andrei ,te rog sa garantezi in numele revistei ca avp va pune la dispozitia lotului toate cele necesare deplasarii in Franta la campionatul mondial si nu sa inventeze vreo competitie neoficiala te miri unde :!: :!:
Altfel s-ar putea ca aceasta competitie care a debutat frumos sa se contramandeze si nu din vina noastra :!: :!: pentru ca acesti concurenti au nevoie de garantii materiale si nu de ''catalizatori ,umbrele ,tatici spirituali'' :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oana
lasa chestiunile astea mai complicate pt altii.
tu concentreaza-te pe regulament.
succes
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

si stai linistit ca vom asigura toate conditiile lotului, astfel incat sa nu le lipseasca in Franta decat un singur lucru (tu :D )
iar pt ca veni vorba de bani, vezi ca tu si sluga ta aveti de dat 300 milioane lei vechi. semnat si stampilat.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:oana
lasa chestiunile astea mai complicate pt altii.
tu concentreaza-te pe regulament.
succes
Vladeanu
Parerea mea este ca de acum inainte sa vorbesti doar in numele tau sau a clubului Senzor ,fara a mai amesteca revista AVP .

ps se aude ca firma senzor se apropie de faliment din cauza ta ,cumva urmaresti ca si revista sa pateasca acelasi lucru :!: :!:'' gura lumii sloboda ''
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

vorbesc in numele AVP. imi spui tu in ce nume sa vorbesc?
iar asta cu falimentu' e din ciclul aleia cu clasamentul din 2004, cand l-am "facut" pe cipica. :D
apropo, ti-ai adus aminte? :wink:
mincinos batran
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

dar haideti sa recapitulam
eu am afirmat dimineata ca a fost o greseala organizatorica faptul ca lui badica i s-a permis sa se mute dintr-o echipa in alta.
serbu mi-a zis la telefon: "cei care m-au sunat cu probleme d'astea, i-am trimis la zarguzon"
oana, nu. i-a permis el, de la sine putere.
in loc sa accepte critica, oana a ajuns la banii de deplasare, turneu avp, faliment senzor, etc

oana
de acum inainte, ori raspunzi punctual la probleme de interes general, ori te banez.
lumea e interesata de turneu, nu de tine. si nici de peroratiile tale.
atentie mare, te rog
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:si stai linistit ca vom asigura toate conditiile lotului, astfel incat sa nu le lipseasca in Franta decat un singur lucru (tu :D )
iar pt ca veni vorba de bani, vezi ca tu si sluga ta aveti de dat 300 milioane lei vechi. semnat si stampilat.
gata, am venit...tocmai am facut un dus... :D

@ andrei

daca mai continui cu aceasta jignire (sluga) am sa-ti prezint un scenariu adaptat dupa i. l. caragiale unde se vor regasi asemanarile dintre tine si pesonajul agamemnon dandanache din scrisoarea pierduta, de or sa rada de tine toti cititorii :D

anunt aici oficial ca, clubul sportiv clubul pescarilor isi rezerva dreptul sa incalce parafarea si semnarea acelei intelegeri de a da jumatate din incasari echipei nationale si hotareste sa dea jumatate din jumatate administratorului baltii hobaia pentru mansa a doua care nu a fost prevazuta in intelegere...mentionez ca reprezentantul avp si-a dat acordul verbal la aceasta incalcare a intelegerii

pentru incalcarea acestei intelegeri, c.s. clubul pescarilor suporta consecinteleluate in fata ctda si nicidecum in fata catalizatorului, umbrelei si taticului avp, care dupa parerea clubului trebuie sa-si vada de sponsorizare.

crezi ca ai facut destul circ pentru un mic orgoliu de al tau ??? daca da, atunci incheie, te rog frumos.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: Fals si minciuni ordinare ---------Initial am fost imbroboditi ca vezi doamne sponsorul principal este AVP ,altfel nu vad rostul venirii lui Malin Musatescu la intalnirile premergatoare inceperii competitiei ...........de'' catalizatori si de umbrele'' nu avem nevoie :!: :!:
ba tocmai de asta era nevoie. de cineva puternic care sa dea credibilitate competitiei!

oanavictor scrie: asta ar fi culmea ,ca pe banii nostri, ,pe munca noastra ,pe nervii nostrii [organizatorii :!: :idea: ]sa fac vanzare revistei .Revista daca nu scrie despre competitie inseamna ca nu are ''obiect de activitate '',lumea cumpara revista pentru ca scrie despre competitii ,in acest mod descris de Vladeanu putea fi cel mult ''Partener media '' :!: :idea:
Eu stiu ca denumirea unei competitii o da sponsorul [cupa romaniei bergenbier ,liga 1 timisoreana ,etc.] :!:
gresit!!! in exemplele pe care le dai, exista o asociere intre o competitie (cupa romaniei) si un sponsor (bergenbier). competitia este permanenta, sponsorul poate fi schimbat la expirarea contractului.
in cazul nostru vorbim de TURNEUL AVENTURI LA PESCUIT - CAMPIONATUL NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP.
juristii trustului REALITATEA - CATAVENCU au inregistrat deja brandul de mai sus la OSIM.
in ecuatia de mai sus exista, la fel ca in exemplul din fotbal, o parte constanta si una variabila.
cea constanta este TURNEUL.
cea variabila - organizatorii de etape, care se pot schimba de la an la an.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”