ha ha
mai vedem noi...
Moderator: gor965
Fals si minciuni ordinare ---------Initial am fost imbroboditi ca vezi doamne sponsorul principal este AVP ,altfel nu vad rostul venirii lui Malin Musatescu la intalnirile premergatoare inceperii competitiei ...........de'' catalizatori si de umbrele'' nu avem nevoieandrei vladeanu scrie:treaba asta cu sponsorul principal e preluata de la stapanul tau si este totalmente gresita.
hai sa te lamuresc inca o data. si stabilim si pozitiile.
AVP nu este sponsorul principal. nicidecum.
AVP este catalizatorul, publicatia sub umbrela careia se desfasoara competitia.
APCR a cedat dreptul de folosinta al brandului "campionatul national de pescuit la crap" catre AVP
AVP are un parteneriat cu AGVPS.
iar AVP a dat nastere turneului. AVP aloca spatiu in paginile sale etapelor turneului, cu premianti, sponsori, etc. face imagine competitiei. are si un parteneriat solid cu F&H.
AVP, publicatie aflata in trustul Realitatea - Catavencu vinde, la randul ei, evenimentul, pentru a face rost de cele necesare deplasarii. F&H, la fel.
prin urmare AVP nu este sponsor. este "taticul" turneului. clar?
Vladeanuandrei vladeanu scrie:oana
lasa chestiunile astea mai complicate pt altii.
tu concentreaza-te pe regulament.
succes
gata, am venit...tocmai am facut un dus...andrei vladeanu scrie:si stai linistit ca vom asigura toate conditiile lotului, astfel incat sa nu le lipseasca in Franta decat un singur lucru (tu)
iar pt ca veni vorba de bani, vezi ca tu si sluga ta aveti de dat 300 milioane lei vechi. semnat si stampilat.
ba tocmai de asta era nevoie. de cineva puternic care sa dea credibilitate competitiei!oanavictor scrie: Fals si minciuni ordinare ---------Initial am fost imbroboditi ca vezi doamne sponsorul principal este AVP ,altfel nu vad rostul venirii lui Malin Musatescu la intalnirile premergatoare inceperii competitiei ...........de'' catalizatori si de umbrele'' nu avem nevoie![]()
gresit!!! in exemplele pe care le dai, exista o asociere intre o competitie (cupa romaniei) si un sponsor (bergenbier). competitia este permanenta, sponsorul poate fi schimbat la expirarea contractului.oanavictor scrie: asta ar fi culmea ,ca pe banii nostri, ,pe munca noastra ,pe nervii nostrii [organizatorii![]()
]sa fac vanzare revistei .Revista daca nu scrie despre competitie inseamna ca nu are ''obiect de activitate '',lumea cumpara revista pentru ca scrie despre competitii ,in acest mod descris de Vladeanu putea fi cel mult ''Partener media ''
![]()
![]()
Eu stiu ca denumirea unei competitii o da sponsorul [cupa romaniei bergenbier ,liga 1 timisoreana ,etc.]