Moderator: gor965
de acasa, de acasa, dar probabil cu o zi sa doua inainte de plecare...oricum, zau, nu-i relevantandrei vladeanu scrie:trebuie sa-i dai de acasa, stai linistitcornelserbu scrie: normal, ca la orice competitie care se desfasoara pe echipe, se inscrie in competitie echipa, nu componentii (cred ca la campionatul mondial agvps inscrie ehipa romaniei, iar x, y, z...sunt nominalizati inaintea inceperii concursului)
o mascarada la care am participat si eu...nu, in niciun caz, dar asa cum ti-am mai spus, puteau foarte bine sa fie niste nume fictive...tu nu-ntelegi ca toti am gresit cu cate ceva...e primul turneu de o asa amploare, lasa timpul sa rezolve toate greselie, care pana la urma fac parte din firea umana.andrei vladeanu scrie:nu este nevoie de nicio instanta
ci doar de sinceritate.
din cele spuse de tine mai sus, tragerea la sorti televizata cu martori a fost o mascarada?
pt ca acolo s-au tras la sorti NUME si nu echipe!
inca o data. vreau ca lumea sa se lamureasca, nu insist de dragul senzationalului.cornelserbu scrie:hai s-o lasam asa cum a cazut, caci alfel nu vom termina niciodata...tu aduci niste argumente, eu aduc altele si n-avem inca o instanta care sa spuna ca unele-s mai bune decat altele...regulamentul este interpretabil si asta nu este vina nimanui.
daca vom merge la makonca in loc de franta, vom fi judecati de pescari si opinia publicacornelserbu scrie:cred ca gresesti putin...nu-mi aduc aminte sa se fi dus clubul pescarilor la avp sa se roage de ei sa-l lase sa organizeze o etapa din cadrul turneului...clubul pescarilor s-a oferit sa organizeze aceasta etapa la insistentele unor pescari din afara clubului, asa ca nu vad de ce instanta ar fi avp...eu cred ca pe avp ar fi mai bine s-o intereseze de unde face rost de sponsorizarea pentru lotul national pe care a promis-onu de alta, dar ar fi pacat sa ajungem ca la rapitori si sa mergem la maconca in loc de franta
in cazul asta, stau linistit, nu am incalcat regulamentul cu nimicandrei vladeanu scrie:daca nu organzati bine si in spiritul regulamentului etapele veti fi judecati de AVP.
andrei vladeanu scrie:treaba asta cu sponsorul principal e preluata de la stapanul tau si este totalmente gresita.
hai sa te lamuresc inca o data. si stabilim si pozitiile.
AVP nu este sponsorul principal. nicidecum.
AVP este catalizatorul, publicatia sub umbrela careia se desfasoara competitia.
APCR a cedat dreptul de folosinta al brandului "campionatul national de pescuit la crap" catre AVP
AVP are un parteneriat cu AGVPS.
iar AVP a dat nastere turneului. AVP aloca spatiu in paginile sale etapelor turneului, cu premianti, sponsori, etc. face imagine competitiei. are si un parteneriat solid cu F&H.
AVP, publicatie aflata in trustul Realitatea - Catavencu vinde, la randul ei, evenimentul, pentru a face rost de cele necesare deplasarii. F&H, la fel.
prin urmare AVP nu este sponsor. este "taticul" turneului. clar?