Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Sedinta CDTA - TAVP CN Pescuit la Crap 2009

Mesaj de cornelserbu »

pai, mai andrei, regulamentul nu spune sa definitivez listele ci doar sa inchei inscrierile cu 15 zile inainte de inceperea turneului

la mine inscrierile s-au incheiat cu o luna jumate inainte de inceperea turneului

eu personal asa am interpretat regulamentul, am inscris 60 de echipe de doi pescari cetateni romani sau straini (regulamentul nu prevede ca trbuia sa-i nominalizez, astea au fost niste cerinte ale unora care in prima faza ramasesera pe dinafara, care apoi s-au inscris si au uitat ca s-au inscris...si asa mai departe...), iar la inceputul primei manse, razvan dobrescu a facut apelul exact asa cum s-au inscris echipele

orice echipa putea sa se inscrie sub nume fictive, eu n-am cerut nimanui sa se legitimeze la inscriere

hai s-o lasam asa cum a cazut, caci alfel nu vom termina niciodata...tu aduci niste argumente, eu aduc altele si n-avem inca o instanta care sa spuna ca unele-s mai bune decat altele...regulamentul este interpretabil si asta nu este vina nimanui.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

nu este nevoie de nicio instanta
ci doar de sinceritate.
din cele spuse de tine mai sus, tragerea la sorti televizata cu martori a fost o mascarada?
pt ca acolo s-au tras la sorti NUME si nu echipe!
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie: normal, ca la orice competitie care se desfasoara pe echipe, se inscrie in competitie echipa, nu componentii (cred ca la campionatul mondial agvps inscrie ehipa romaniei, iar x, y, z...sunt nominalizati inaintea inceperii concursului)
trebuie sa-i dai de acasa, stai linistit
de acasa, de acasa, dar probabil cu o zi sa doua inainte de plecare...oricum, zau, nu-i relevant
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:nu este nevoie de nicio instanta
ci doar de sinceritate.
din cele spuse de tine mai sus, tragerea la sorti televizata cu martori a fost o mascarada?
pt ca acolo s-au tras la sorti NUME si nu echipe!
o mascarada la care am participat si eu...nu, in niciun caz, dar asa cum ti-am mai spus, puteau foarte bine sa fie niste nume fictive...tu nu-ntelegi ca toti am gresit cu cate ceva...e primul turneu de o asa amploare, lasa timpul sa rezolve toate greselie, care pana la urma fac parte din firea umana.

iti dau cuvantul de onoare ca sunt sincer, chia si atunci cand spun de nume fictive, cred ca esti constient ca am inscris nume pe care le auzeam pentru prima oara.
Ultima oară modificat Dum Iun 28, 2009 18:32 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:hai s-o lasam asa cum a cazut, caci alfel nu vom termina niciodata...tu aduci niste argumente, eu aduc altele si n-avem inca o instanta care sa spuna ca unele-s mai bune decat altele...regulamentul este interpretabil si asta nu este vina nimanui.
inca o data. vreau ca lumea sa se lamureasca, nu insist de dragul senzationalului.

cat despre instanta, o avem. ea se numeste AVP si va judeca la finalul turneului daca organizatorii si-au facut sau nu treaba.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cred ca gresesti putin...nu-mi aduc aminte sa se fi dus clubul pescarilor la avp sa se roage de ei sa-l lase sa organizeze o etapa din cadrul turneului...clubul pescarilor s-a oferit sa organizeze aceasta etapa la insistentele unor pescari din afara clubului, asa ca nu vad de ce instanta ar fi avp...eu cred ca pe avp ar fi mai bine s-o intereseze de unde face rost de sponsorizarea pentru lotul national pe care a promis-o :wink: nu de alta, dar ar fi pacat sa ajungem ca la rapitori si sa mergem la maconca in loc de franta :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornelserbu scrie:cred ca gresesti putin...nu-mi aduc aminte sa se fi dus clubul pescarilor la avp sa se roage de ei sa-l lase sa organizeze o etapa din cadrul turneului...clubul pescarilor s-a oferit sa organizeze aceasta etapa la insistentele unor pescari din afara clubului, asa ca nu vad de ce instanta ar fi avp...eu cred ca pe avp ar fi mai bine s-o intereseze de unde face rost de sponsorizarea pentru lotul national pe care a promis-o :wink: nu de alta, dar ar fi pacat sa ajungem ca la rapitori si sa mergem la maconca in loc de franta :wink:
daca vom merge la makonca in loc de franta, vom fi judecati de pescari si opinia publica

daca nu organzati bine si in spiritul regulamentului etapele veti fi judecati de AVP.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:daca nu organzati bine si in spiritul regulamentului etapele veti fi judecati de AVP.
in cazul asta, stau linistit, nu am incalcat regulamentul cu nimic :D

cat priveste judecatorul avp, suna exagerat...ca sa ajungi la calitatea de judecator nu este deajus sa fi sponsor principal :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

treaba asta cu sponsorul principal e preluata de la stapanul tau si este totalmente gresita.
hai sa te lamuresc inca o data. si stabilim si pozitiile.
AVP nu este sponsorul principal. nicidecum.
AVP este catalizatorul, publicatia sub umbrela careia se desfasoara competitia.
APCR a cedat dreptul de folosinta al brandului "campionatul national de pescuit la crap" catre AVP
AVP are un parteneriat cu AGVPS.
iar AVP a dat nastere turneului. AVP aloca spatiu in paginile sale etapelor turneului, cu premianti, sponsori, etc. face imagine competitiei. are si un parteneriat solid cu F&H.
AVP, publicatie aflata in trustul Realitatea - Catavencu vinde, la randul ei, evenimentul, pentru a face rost de cele necesare deplasarii. F&H, la fel.
prin urmare AVP nu este sponsor. este "taticul" turneului. clar?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:treaba asta cu sponsorul principal e preluata de la stapanul tau si este totalmente gresita.
hai sa te lamuresc inca o data. si stabilim si pozitiile.
AVP nu este sponsorul principal. nicidecum.
AVP este catalizatorul, publicatia sub umbrela careia se desfasoara competitia.
APCR a cedat dreptul de folosinta al brandului "campionatul national de pescuit la crap" catre AVP
AVP are un parteneriat cu AGVPS.
iar AVP a dat nastere turneului. AVP aloca spatiu in paginile sale etapelor turneului, cu premianti, sponsori, etc. face imagine competitiei. are si un parteneriat solid cu F&H.
AVP, publicatie aflata in trustul Realitatea - Catavencu vinde, la randul ei, evenimentul, pentru a face rost de cele necesare deplasarii. F&H, la fel.
prin urmare AVP nu este sponsor. este "taticul" turneului. clar?

:lol: :lol: :lol: te stiu baiat destept, d-aia sunt sigur ca nici tu nu crezi potlologhia asta pompoasa pe care ai expus-o... :lol: :lol: :lol:

spune-mi te rog, nu cumva ai gresit ??? in loc de tatic nu era mai bine tatuca... :lol: :lol: :lol:

iti spun eu, avp nu este altceva decat sponsor principal (sa speram)...restul de prerogative hilare, i le dai tu ca sa dea bine cititori...

hai sa fim seriosi, andrei si sa ne vedem toti lungul nasului

turneul asta n-are tata, n-are mama...e nascut de o matusa :lol: :lol: :lol:

catalizator, umbrela, tatic... :lol: :lol: :lol: esti scump... :D

din 2004 se fac calificari fara catalizator, fara umbrela si fara tatic...parca erai si tu bagat, ba chiar te-ai calificat de fiecare data si ai adus medalii...cum dracului ai reusit fara "catalizator" ??? :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Dum Iun 28, 2009 19:30 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”