Bogdan Dragan scrie:Adi...nu la chestia aia ma refeream...au aparut niste chestii care nu s-au discutat la sedinta...un exemplu bun ar fi asumarea participarii la un concurs privat pe banii nostrii (celor care se califica), cu minim 3 echipe, in Ungaria, dar mai sunt ai altele. Te rog sa imi spui cand am discutat noi asta la sedinta?
Iti multumesc pentru aprecieri si iti confirm ca respectul este reciproc, dar deja se ajungea prea departe si nu am mai suportat.
P.S. jumate din viata, nu un sfert

Bogdan...asa cum am spus eu am curajul sa recunosc si nu ma ascund dupa deget niciodata.
DA, nu s-a discutat despre asa ceva in cadrul sedintei din data de 08.11.2016,
(mai spun inca odata pentru toata lumea de pe forum ca sa se stie exact, a fost o sedinta deschisa de informare si propuneri exact cum scrie pe ordinea de zi a sedintei, urmand ulterior in urma anlizei sedintei sa se stabileasca setul de propuneri trimis catre cluburi) iti spun eu aceasta propunere a venit tot din partea unui club de pescuit si asa cum au fost si alte propuneri venite si postate ca ele sa fie votate spre aprobare asa a fost pusa si asta. Nu era nimic obligatoriu, daca se vota
NU la aceasta propunere era
NU.
Eu tot ce pot sa iti garantez este, ca tot ce se va vota corect si va fi perfect legal, asa se va intampla.
Daca se va intampla altfel decat vointa majoritatii, eu voi fi primul care voi reactiona. Dar te rog inca odata ca sa terminam cu circoteca asta hai sa votam acolo unde trebuie si cand trebuie.