Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
george tomescu

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de george tomescu »

Vladut Mateianu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Dupa ultimele postari stau si ma intreb in ce cont se va face plata taxei anul viitor ? Cine isi asuma rolul de organizator, pasibil cu actionare in judecata de catre orice club caruia i se pare (sau are dreptate) ca regulamentul nu a fost respectat.....
Ca sa nu mai zic ca arbitrii nu au fost platiti cu factura si chitanta....Apropo, domnii de la Aps care ati semnat memoriul, cum fac cluburile platitoare taxa arbitraj anul acesta sa primeasca factura si chitanta ?
:x :?: :?:
Vladut, in numele cui intrebi?
In nume personal sau in numele reprezentatilor organizatorului agvps, care nu prea fac diferenta dintre un memoriu si niste propuneri? Si care "dau din casa" documente, in loc sa le centralizeze si sa prezinte situatia, asa cum s-au angajat? (ca sa nu mai repet si eu ca jumatate din acel comunicat nu avea legatura cu discutiile din sedinta)
Tu nu vezi ca intrebarile trebuiesc puse in sedinta?

Hai sa avem o zi frumoasa!!!
CS APS

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

George, semnatura voastra apare pe acest memoriu care nu prea propune, mai mult dicteaza, ca cn sa fie la corbu, cu datele schimbate fata de ce s-a votat pana acum. Memoriul sustine si controlul lui Orhei,
care stim toti bine ca a fost corect. La fel de bine stim si cum a platit arbitrajul....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cel mai simplu era sa se raspunda la mail ,sa se adune propunerile si gata votul ........asa pare ceva nelalocul lui .....ceva de taina cu intalniri conspirative la cafenea ......un puci pus la cale destul de prost !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

romanraul

Mesaj de romanraul »

Nu fac fata sa citesc cat se posteaza aici.... Nimic concret.... Aberatii...
Se vorbeste de Este si Vest de Sud etc... Cei din Ardeal vor Ungaria.... cei din CT si Bucuresti vor Corbu etc.... Se spune ca asta e motivul pentru care nu vin cluburi noi... Pentru ca unii fac discutii la cafea si decid...
GRESIT oameni buni. Este dezinformare.
Noi suntem club nou din Moldova asa ca e aprox lafel Corbu sau Ungaria.... Dar ne-am dorit sa mergem la CN si AM VENIT LA SEDINTA AGVPS am pierdut o zi intreaga cu tot cu drumul dar am venit si mi-am spus punctul de vedere. NU AM VAZUT cluburi din Ardeal noi sa vina sa fie interesate si sa zica in sedinta da frate vreau in Ungaria....
Daca erau interesate veneau nu sunt si punct.
Nici noi nu am fost invitati la cafea dar ce s-a vorbit acolo s-a informat clar fiecare club inclusiv noi... Nimeni nu ne-a impus nimic...
Numai dezinformari... una se vb alta se face... alta apare pe crapmania.
Cine vrea la CN sa vina la sedinta si sa vb ce si cum vrea cine nu e liber sa il urmareasca pe net....
Numai bine
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Vladut Mateianu scrie:Cineva cerea mai devreme dovezi. Iata cum stau datele problemei, cum pun problema cluburile semnatare ale urmatorului comunicat :

Propunerea echipelor privind Campionatul AGVPS 2017, criteriu de selectie pentru Campionatul Mondial.

1. Locul de desfasurare - Corbu Lake

2. Semifinala 25 - 28 mai; finala 15-18 iunie

3. In mansa semifinala/eliminatorie din care se califica 6 echipe pentru finala
daca participa un numar de echipe mai mare sau egal cu 14 se vor face sub-sectoare, dupa sistemul CIPS.

4. Arbitraj - Gabi Calota (arbitru sef) cu echipa sa, iar deciziile importante
se vor lua de un consiliu format din 5 manageri (trasi la sorti), dupa modelul CIPS.

5. Competitia va fi fiscalizata legal.

6. In ceea ce priveste delegatul AGVPS la Campionatul Mondial precum si rolul
sefului subcomisiei de crap in desfasurarea concursului national din 2017 ne
rezervam dreptul sa asteptam raspunsul la memoriul inaintat AGVPS referitor
la cheltuielile evenimentului similar din 2016. Dupa ce ni se va prezenta,
cu documente legale, cum au fost cheltuiti banii anul acesta ne vom pronunta.

Catre,Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor din RomaniaIn atentia d-lui Neculai SELARU, director general d-lui Teodor BENTU, presedinte comisia de competitii d-lui Oliviu ORHEI, presedinte subcomisia de pescuit la crapMEMORIUAvand in vedere ca anul acesta, pentru Campionatul AGVPS de pescuit la crap -criteriu de stabilire a echipei nationale in vederea Campionatului Mondial, echipeleparticipante au achitat in contul institutiei d-voastra urmatoarele sume:- etapa 1 - 12 echipe x 1550 lei (100 lei platiti pe balta) + 1000 lei CI Carp Club = 19.600 lei- etapa 2 - 6 echipe x 2810 lei = 16.860 leiTOTAL - 36.460 leiAtasam dovezile platilor facute in contul institutiei d-voastra.Cu mentiunea ca sumele de mai sus au fost stabilite in subcomisia de pescuit la crappentru acoperirea integrala a costurilor competitiei.In sedinta din data de 8 noiembrie 2017 am fost informati verbal de seful subcomisieica banii au fost cheltuiti in totalitate, cu documentejustificative legale, pe organizare, arbitraj si teste anti-doping. Va solicitam respectuos sa binevoiti a ne prezenta justificarea legala a tuturorcheltuielilor, pentru a sti cum au fost folositi integral banii pe care i-am platit.De asemenea, dorim sa ne fie emise facturi pe sumele platite, pentru a putea justifica,la randul nostru, banii scosi din conturile cluburilor.Cu deosebita consideratie,Bogdan Dragan (CS Champions Carp Club)Andrei Vladeanu (Vulturul)Dragos Sinca (WLC Carp Club)Stefan Fasie (CC Corbu)Teodor Stefan Nitu (Club Tomis Carp)Vali Martoiu (Energy Brasov)George Tomescu (CS APS)Vlad Jegan (Planet Carp)Victor Oana (Pelicanul)

Semneaza :

Asociatia Club Sportiv CHAMPIONS Carp Club
A.V.P.S. Vulturul (The One Team - Vulturul)
ASOCIATIA CS WLC CARP CLUB
Club Crap Corbu CCC
Club Tomis Carp Constanta
Asociatia “Club Sportiv Green Lake”
ENERGY CARP – Brasov
Club Fair Play Fishing
Asociatia Enjoy Fishing Club – Focsani
AGVPS Neamt (CS Planet Carp)
Club Sportiv APS
Friends Carp Team
Asociatia "KAN-VIS" - Rm. Valcea
C.S.OLTENIA FISHING
Cs Oltenia Fishing nu a semnat acest document, cum eronat au anuntat initiatorii memoriului.
Astept explicatii, poate nu or fi singurii....

Ps. Si atentie celor noi la ce semnati, sa nu platiti apoi taxa de participare d3 10.000 lei/etapa...fond ptr echipa nationala ! :D
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

romanraul scrie:Nu fac fata sa citesc cat se posteaza aici.... Nimic concret.... Aberatii...
Se vorbeste de Este si Vest de Sud etc... Cei din Ardeal vor Ungaria.... cei din CT si Bucuresti vor Corbu etc.... Se spune ca asta e motivul pentru care nu vin cluburi noi... Pentru ca unii fac discutii la cafea si decid...
GRESIT oameni buni. Este dezinformare.
Noi suntem club nou din Moldova asa ca e aprox lafel Corbu sau Ungaria.... Dar ne-am dorit sa mergem la CN si AM VENIT LA SEDINTA AGVPS am pierdut o zi intreaga cu tot cu drumul dar am venit si mi-am spus punctul de vedere. NU AM VAZUT cluburi din Ardeal noi sa vina sa fie interesate si sa zica in sedinta da frate vreau in Ungaria....
Daca erau interesate veneau nu sunt si punct.
Nici noi nu am fost invitati la cafea dar ce s-a vorbit acolo s-a informat clar fiecare club inclusiv noi... Nimeni nu ne-a impus nimic...
Numai dezinformari... una se vb alta se face... alta apare pe crapmania.
Cine vrea la CN sa vina la sedinta si sa vb ce si cum vrea cine nu e liber sa il urmareasca pe net....
Numai bine
Concret Raul, ai semnat memoriul prin care se cere corbu, modificarea datelor votate la sedinta si controlul lui orhei ? Da sau nu ?
CS SENZOR

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Vladut Mateianu scrie:George, semnatura voastra apare pe acest memoriu care nu prea propune, mai mult dicteaza, ca cn sa fie la corbu, cu datele schimbate fata de ce s-a votat pana acum. Memoriul sustine si controlul lui Orhei,
care stim toti bine ca a fost corect. La fel de bine stim si cum a platit arbitrajul....
Vladut, daca tot ti-au dat dnii. Orhei si Visan un document care era adresat conducerii AGVPS / Subcomisia de crap, te rog sa citesti cu atentie si fara interpretari personale: este PROPUNERE.

La fel si despre date: este tot o propunere
Cat despre controlul lui Orhei ... :lol: :lol: :lol:

Daca stii cum a platit arbitrajul ... nu inteleg ce as putea sa iti raspund eu.
Repet ce am zis si alta sedinta, mai la inceputul anului: Clubul Sportiv APS nu are legatura cu Gabi Calota.
Daca pot sa te lamuresc cu ceva despre club, cu mare placere ...
CS APS

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Vladut... eu personal te admir pentru ca atunci cand ai un obiectiv sau interes te tii de el pana renunta adversarul. Nu cred ca am vazut un om mai perseverent ca tine. Totusi adversarul acum nu este doar unul, este o uniune de cluburi care "lucreaza" bine. Cred ca va fi greu sa ii dezbini indiferent de metode.... Ramane de vazut!

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Ma uitam acum la categoria campionatul national, si la o scurta privire de ansamblu, si ptr cn16 si pentru cn15 s-au creat la fel de multe (la unele mai multe, la altele mai putine...depinde dar multe oricum) vizualizari ca pentru cn17. Doar topicul cu si despre Popescu a fost un record in materie de vizualizari....dar cred ca va fi depasit de topicul cu cn17. Trafic sa fie tata! SMART...jos palaria pentru ideea asta!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Ma bucur ca apreciezi Dane. Sa nu te mire daca maine la sedinta voi veni cu niste propuneri semnate de mai multe cluburi MEMBRE AGVPS.Citeste comunicatul lui Popescu si vezi daca cluburile care INCA nu sunt membre in federatie(chiar daca au actele depuse) au drept de vot.
La fel, sa nu te mire daca din cei care ii crezi langa tine azi, maine vor vota altceva.....
Asteapta.
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”