Ps. Parere personala

Moderator: gor965
Dane, nu o iau ca pe un repros, si stii prea bine ca nu am nimic cu tine, dar trebuia sa scoti in evidenta toate lucrurile astea ieri la sedinta, ca din motivul asta apar tot felul de discutii dupa ce se voteaza ceva si ne apucam sa ne ciufulim pe aici pe forum. Eu stiu ca tu ieri ti-ai sustinut punctul de vedere, dar nu mai cred faptul ca restul de 18 cluburi au facut coalitie sa voteze DA la unison...Dan Mitranescu scrie:O iei ca repros Adi si nu este cazul. Te periam putin, daca nu ai observat.![]()
A trebuit sa scot in evidenta "inca un aspect" , ca sa pot sa il discut.
Comisia aia nu "judeca" asa cum apare in text , ci "voteaza", iar solutionarea problemei se face cu votul "celor 5".
S-a "bandajat" putin treaba cu plicul, chipurile ca daca nu se stiu persoanele care intra in comisie, ele nu pot sa fie influentate, dar s-a trecut foarte "degajat" peste faptul ca in finala sa bagi 5 plicuri cu manageri si sa nu stii care sunt aceia, este imposibil. Este strigator la cer cata atentie s-a acordat subiectului si cam cum "se voteaza" la noi .
Asa ca la acest moment, o coalitie de 3 cluburi ajunse in finala ( nu cred sa existe asa ceva, dar zic si eu ...) poate sa intervina decisiv in soarta campionatului.
P.S. unii vin cu lectia invatata de acasa, ... iar altii voteaza.Ca la sedinta, o sa fie si la CN.
Adi, lucruri de importanta acestora nu se voteaza pe fuga, asa cum a fost ieri.Adi Forest scrie: Dane, nu o iau ca pe un repros, si stii prea bine ca nu am nimic cu tine, dar trebuia sa scoti in evidenta toate lucrurile astea ieri la sedinta, ca din motivul asta apar tot felul de discutii dupa ce se voteaza ceva si ne apucam sa ne ciufulim pe aici pe forum. Eu stiu ca tu ieri ti-ai sustinut punctul de vedere, dar nu mai cred faptul ca restul de 18 cluburi au facut coalitie sa voteze DA la unison...
Si apropo de ce e imposibil in finala sa bagi 5 plicuri daca sunt 6 manageri ??? Ala unu poate sa conteze....!!!
Dan Mitranescu scrie: ......................
In finala, ala care este judecat nu participa cu reprezentant la vot. Asa s-a discutat.
Deci obligatoriu raman ceilalti 5. Oare care sunt aia ?!
![]()
![]()
![]()
Ori am luat-o eu razna, ori nu stiu ce sa mai zic.
Cum sa-i pui pe unii care au venit sa ma bata, sa decida daca sa ma lege de maini sau nu ?
Cum unul care participa la o competitie, sa decida pentru cei cu care se lupta?
Nu inteleg.
![]()
![]()
![]()
Daca erau de discutat alte probleme decat cele din regulament, da.
Dar sa dai drept de vot concurentilor pe interpretarea regulamentului, in timpul desfasurarii competitiei , mi se pare o mare greseala.
![]()
![]()
![]()
Nu stii cand s-a discutat sau care sunt aia cinci ?Adi Forest scrie:Dan Mitranescu scrie: ......................
In finala, ala care este judecat nu participa cu reprezentant la vot. Asa s-a discutat.
Deci obligatoriu raman ceilalti 5. Oare care sunt aia ?!
![]()
![]()
![]()