Moderator: gor965
te rog frumos sa nul mai faci pe prietenul meu Stanila puscarie ca tu sti mai bine cine este PUSCARIEandrei vladeanu scrie:domnule petcu,
va explic inca o data.
echipamentul de prezentare (oficial) se imbraca de catre lotul national la acreditare, deschidere (prezentare & imn national) si bufetul de inceput. de asemnenea, la festivitatea de premiere si dineu.
in rest, in standuri, pesccarii stau imbrcati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca.
nu am timp, dar pot cauta fotografii din 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 si 2009 cu pescari la prezentari si in standuri. veti vedea ca situatia este similara.
aveti o problema cu gabi sandu - pe care il numiti gura stramba (pt ca o sa-l bateti d-voastra) si doriti 50 de milioane de la el? sunati-l si rezolvati-va problema.
sau cu stanila c-tin, pe care nu dati 2 lei, si pe care nu pregetati sa-l jigniti in orice ocazie, apostrofandu-l puscarie? de asemenea, va pot spune unde-l gasiti pt. a-i putea aplica o corectie fizica, atat de draga d-voastra.
credeti ca nu s-a respectat contractul pe care l-am semnat? puteti sa actionati apcr in judecata.
sau cel mai bine, sa ma bateti si pe mine.
faceti intr-un fel, dar terminati circul, panarama si tiganiile. va rog frumos.
Eu ! Eu il iau pe Stanila de nevasta la Sarulesti ! Asta inseamna ca trebuie sa te iau si pe tine ?Pasa scrie: CINE SE IA CU STANILA SE IA CU MINE SA VAD DACA IL TINE
Multumesc oricum pentru raspuns!Vladut Mateianu scrie:Victorash, discutia este mult mai complexa decat pare. In primul rand vreau sa te anunt ca eu consider ca anul acesta lotul Planet Crap Piatra Neamt au fost cei mai buni in CN. Si , repet, consider ca meritau sa castige.
Faptul ca nu au respectat anumite clauze contractuale (si anume expunerea echipamentului) nu imi dau mie dreptul sa-i judec. Noi, Senzor, i-am ajutat cu tot ce am putut fara sa avem nicio pretentie, deci cred ca ar fi bine ca mai intai sa discuti cu conducatorul delegatiei(reprezentantul APCR) si apoi sa tragi concluziile si sa vezi ce este de facut.....
Din propria experienta am observat ca luindu-ma doar dupa barfe si telefoane(multe date doar cu scopul de a crea discutii ! - probabil ca acum isi freaca mainile de bucurie ca au reusit sa te inerveze !) de multe ori am gresit. De aceea, iti recomand ca mai intai sa discuti PERSONAL cu Stanila si Sandu, iar apoi poti trage singur concluziile si poti lua masurile necesare.
Dle daca ati fi in locul meu nu cred ca ati vorbii si gindii in acest fel!!!!!ciprian_galic scrie:Domnule Petcu,
consider ca echipamentul pe care l-am avut este unul din cele mai frumoase si de calitate in comparatie cu celelalte natiuni. Chiar am apreciat impreuna acest lucru in timpul dineului de deschidere. Drept urmare am considerat sa-l pastrez (si sa nu-l schimb, ca altii, cu cel sud african, englez, etc) si sa-l port cu mandrie de-acum incolo. Deci ... nu l-am purtat in ploaie, nu l-am manjit cu nade, dipuri si alte maglavaisuri, tocmai pentru a avea la finalul competitiei un echipament CURAT si care sa ma reprezinte. N-am avut nevasta cu mine care sa-mi spele hainele murdare.
Dar, cu cat citesc postarile dumneavoastra (caracteristice) de mai sus, cu atat mai mult ma faceti sa ma gandesc daca am sa-l mai port sau nu. Eu unul as dori.
Felix, nu cred ca este un club in tara care nu si-ar dori o "jigodie" ca tine in echipa![]()
Apropo .... "jigodia" si Cristi Ibanescu sunt la volanul dubei cu materialele lotului national si mai au inca multi km de parcurs pana acasa .... in timp ce unii butoneaza la adresa lui.
O sa ma iau eu Pasa cu Stanila daca nu-mi returneaza cei 50.000 000 lei pe care i-am dat pentru exclusivitate!!!!!Pasa scrie:te rog frumos sa nul mai faci pe prietenul meu Stanila puscarie ca tu sti mai bine cine este PUSCARIEandrei vladeanu scrie:domnule petcu,
va explic inca o data.
echipamentul de prezentare (oficial) se imbraca de catre lotul national la acreditare, deschidere (prezentare & imn national) si bufetul de inceput. de asemnenea, la festivitatea de premiere si dineu.
in rest, in standuri, pesccarii stau imbrcati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca.
nu am timp, dar pot cauta fotografii din 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 si 2009 cu pescari la prezentari si in standuri. veti vedea ca situatia este similara.
aveti o problema cu gabi sandu - pe care il numiti gura stramba (pt ca o sa-l bateti d-voastra) si doriti 50 de milioane de la el? sunati-l si rezolvati-va problema.
sau cu stanila c-tin, pe care nu dati 2 lei, si pe care nu pregetati sa-l jigniti in orice ocazie, apostrofandu-l puscarie? de asemenea, va pot spune unde-l gasiti pt. a-i putea aplica o corectie fizica, atat de draga d-voastra.
credeti ca nu s-a respectat contractul pe care l-am semnat? puteti sa actionati apcr in judecata.
sau cel mai bine, sa ma bateti si pe mine.
faceti intr-un fel, dar terminati circul, panarama si tiganiile. va rog frumos.
GABI SANDU sau gura de lup cum ii zici tu chiar este ESCROC
CINE SE IA CU STANILA SE IA CU MINE SA VAD DACA IL TINE
[Asta cu "Credeti cumva ca un om poate sa stea imbracat o saptamana in aceleasi haine si apoi sa mearga la festivitatea de sfarsit cu ele murdare?",este "o copilarie" si nu constitue un argument, care sa-ti dea dreptul in asa fel,ca tu sa-ti bati joc si sa folosesti pentru LN alt echipament pe care sint inscriptionati alti sponsori!!!! De ce nu ati folosit un alt echipament in stand pe care sa nu fie inscriptionat nici un sponsor ? !!!!!!!! Crezi ca daca pe M.V.2 ne-ai prostit poti sa faci asta in continuare?gabisandu scrie:Domnule Petcu. V-a raspuns la intrebarile dvs Andrei. Daca aveti nemultumiri legate de eforturile noastre de a va multumi aveti calea justitiei sau a corectiei fizice. Credeti cumva ca un om poate sa stea imbracat o saptamana in aceleasi haine si apoi sa mearga la festivitatea de sfarsit cu ele murdare?
P.S. - In loc sa stau pe balta si sa-mi vad de treaba alergam sa aduc de la hotel echipamentul baietilor ca sa-l puna pe ei cand faceau poze. Iar dvs nu apreciati efortul dimpotriva continuati sa ne jigniti.
Pentru mine nu are nici o relevanta ce spui tu!!!!! Te intreb inca o data: De ce nu a purtat LN in stand bluzele (jaghetele) care apartin echipamentului LN sponsorizat de catre mine si a purtat o alte bluze pe care sint inscriptionati sponsorii tai?gabisandu scrie:Domnule Petcu toate natiunile au avut aceleasi conditii nu am fost noi defavorizati in nici-un fel. Cele scrise mai sus sunt doar nemultumiri personale legate de organizare. Nu am comentat nimic legat de cantitatea de pesti. Asa ca nu-mi intoarceti vorbele. Noi atat am stiut atat am facut acolo. Ce spun eu este doar ca la capitolul organizare au fost cu mult sub organizarea de anul trecut cat si a etapelor organizate in Romania.