Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:domnule petcu,
va explic inca o data.
echipamentul de prezentare (oficial) se imbraca de catre lotul national la acreditare, deschidere (prezentare & imn national) si bufetul de inceput. de asemnenea, la festivitatea de premiere si dineu.
in rest, in standuri, pesccarii stau imbrcati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca.
nu am timp, dar pot cauta fotografii din 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 si 2009 cu pescari la prezentari si in standuri. veti vedea ca situatia este similara.
aveti o problema cu gabi sandu - pe care il numiti gura stramba (pt ca o sa-l bateti d-voastra) si doriti 50 de milioane de la el? sunati-l si rezolvati-va problema.
sau cu stanila c-tin, pe care nu dati 2 lei, si pe care nu pregetati sa-l jigniti in orice ocazie, apostrofandu-l puscarie? de asemenea, va pot spune unde-l gasiti pt. a-i putea aplica o corectie fizica, atat de draga d-voastra.
credeti ca nu s-a respectat contractul pe care l-am semnat? puteti sa actionati apcr in judecata.
sau cel mai bine, sa ma bateti si pe mine.
faceti intr-un fel, dar terminati circul, panarama si tiganiile. va rog frumos.
Adica s-anteleg ca daca din LN al Romaniei la fotbal,la volei, etc ar fi facut din sportivii unui singur club (lucru care ar fi total gresit.......),dupa parerea ta si a lui Valoare,cei din LN ar trebuii sa apara imbracati la festivitatea de deschidere si la festivitatea de premiere in echipamentul LN,iar pe teren(locul unde sedesfasoara competiitia) sa apara in echipamentul clubului respectiv(steaua,dinamo etc) ?gabisandu scrie:Inca odata, a raspuns Andrei.
AV: victorash
1. inainte ca stanila sa faca pozele respective am avut imagini de la festivitatea de deschidere. acolo s-a purtat echipamentul oficial. la fel o sa fie si la premiere.
deci nu e vorba de dres busuiocul
2. echipmamentul de stand este cu totul altceva si apartine clubului care s-a calificat.
andrei vladeanu scrie:victorash,
in cele 28 de randuri de mai sus ai scris cam toate dialogurile noastre avute vreodata. trebuiau 30 si prindeai tot.
ai uitat de ala care o tragea pe nevasta aluilalt la tine pe balta si de faptul ca pe bluze nu trebuia sa apara chiroiu 4 si carping ()
in rest, cam asta ne-am spus de-alungul timpului, intr-adevar, iar ca un barbat adevarat ai tinut sa afle toate lumea.
rapunsul meu e unul singur
esti smecher si inteligent, asa cum zici. cel mai.
Poi,"mai repet inca o data"andrei vladeanu scrie:victorash,
".............iar ca un barbat adevarat ai tinut sa afle toate lumea."