Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Remus Munteanu

Re: Concluzii 2

Mesaj de Remus Munteanu »

Domnule Petcu,plecand de la nemultumirea dvs. legata de echipamentul lotului ati ajuns sa criticati rezultatele unor pescari...Nu stiu daca sunteti in masura sa o faceti din calitatea de admin. de balta...ca din punct de vedere aL PESCUITULUI nu prea ati avut rezultate remarcabile...Asta e...Speram ca la anul la CM rezultatele sa fie superioare; poate va participa noul club pe care doriti sa-l infiintati si atunci vom vedea ce va fi...Oricum sa-r putea sa nu-i mai aveti adversari pe PLANET CARP in Campionatul national ca sa nu mai producem nici o tziganeala p-aici pe forum...

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: CM Anglia 2010-discutii si comentarii

Mesaj de Victoras Petcu »

andrei vladeanu scrie:domnule petcu,
va explic inca o data.
echipamentul de prezentare (oficial) se imbraca de catre lotul national la acreditare, deschidere (prezentare & imn national) si bufetul de inceput. de asemnenea, la festivitatea de premiere si dineu.
in rest, in standuri, pesccarii stau imbrcati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca.
nu am timp, dar pot cauta fotografii din 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 si 2009 cu pescari la prezentari si in standuri. veti vedea ca situatia este similara.

aveti o problema cu gabi sandu - pe care il numiti gura stramba (pt ca o sa-l bateti d-voastra) si doriti 50 de milioane de la el? sunati-l si rezolvati-va problema.

sau cu stanila c-tin, pe care nu dati 2 lei, si pe care nu pregetati sa-l jigniti in orice ocazie, apostrofandu-l puscarie? de asemenea, va pot spune unde-l gasiti pt. a-i putea aplica o corectie fizica, atat de draga d-voastra.

credeti ca nu s-a respectat contractul pe care l-am semnat? puteti sa actionati apcr in judecata.

sau cel mai bine, sa ma bateti si pe mine.

faceti intr-un fel, dar terminati circul, panarama si tiganiile. va rog frumos.

Valoare,eu te-am ocolit si nu am vrut sa te bag in aceasta discutie,dar daca tu ai inceput si vrei sa fi "pisica",adica sa cazi mereu in picioare,deoarece eu tie ti-am dat banii,am sa continuii prin citeva intrebari:

-Cine mi-a cerut in primavara pe dig la M.V.2,la sfirsitul unui concurs,banii de sponsorizare 100.000.000 lei!!!!!!
-Cine a spus ca nu este nevoie sa achit banii in acel moment,cind am vrut sa ai achit ca este prea devreme si este de ajuns ca sa semnez un contract de sponsorizare in saptamina ce urma ,cind mi se va prezenta siglele care vor apare pe echipamentul LN?
-Cine i-a spus lui Costel Stanila "te-a prins Stanila" in momentul in care Costel Stanila insista ca sa ai dau banii si ei i-am spus"puscarie de ce insisti atit ca sa-ti dau tie banii si sa nu cumpar eu echipamentul"nu cumva ca iti revine bonus din acesti bani 10%?
-Cine imi spunea ori de cite ori era in preajma Costel Stanila sa ma iau de el si sa ai spun "Puscarie?
-Cine mi-a dat tel si mi-a spus cu putin inainte de "Finala CN,"unii" din APCR nu sint de acord ca pentru suma de 100 000 000 lei sa apara pe echipament sigla "Moara Vlasiei 2" pentru ca atunci la sedinta din ianuarie ,eu nu am specificat acest lucre si ca daca vreau ca LN sa apara imbracat la CM cu echipamentul sponsorizat de catre mine pe care sa se vada sigla Moara Vlasiei 2,trebuie sa mai achit inca 100.000.000 lei,pentru ca altfel cei din lot o sa lipeasca "scoci" peste sigla M.V.2 in asa fel incit sigla cu M.V.2 sa nu se pota vedea?
-Cine mi-a spus in momentul cind am zis ca nu mai dau nici un ban peste cei 100.000.000 lei ,ca am intr-un fel dreptate ca si lui i se pare cam mult sa mai achit inca 100 000 000 lei,pentru sigla,dar el nu are ce face ca nu de el depinde dar o sa vorbeasca cu"ei" si o sa faca tot posibilul ca sa mai negocieze pentru mine?
-Cine m-a sunat imediat si mi-a spus ca a aranjat cu "ei" si a facut tot posibilul ca sa reds cele 100.000.000 lei la suma de 50.000.000 lei
-Cine mi-a spus ca "sa o las asa(adica sa mai achit inca 50.000.000 lei) ca e bine,iar eu am fost de acord cu conditia ca pentru cei 50.000.000 lei pe care ai dau in plus vreau exclusivitate?
-Cine m-a asigurat ca daca achit acei 50.000.000 lei in plus o sa am exclusivitate?
-Cine mi-a dat tel si mi-a spus m-a intrebat dupa aceea daca poata sa apara pe echipament si numele revistei "Super Pescar" si eu i-am raspuns ca DA si in cazul ca are sponsori (firme) care nu au legatura cu pescuitul poata sa si ele! -Cine a spus ca daca vrea poata sa treaca si firma "Senzor" poate sa o treaca?
-Cine a spus ca nu o sa treaca firma "Senzor"pentru a nu creea polemicii?
-Cine "alerga" cu o zi inainte dupa mine pe balta M.V.2 sa-i dau banii 150 000 000 lei ca altfel nu mai organizeaza finala,pentru ca sint "unii" care au spus ca daca nu cistiga finala "AVPS SOIMUL"eu nu o sa mai dau nici un ban?
-Cine mi-a spus tot atunci ca a zis gabi sandu,ca in timpul finalei sa nu fie pe malul opus noaptea nici un paznic(probabil ca atunci se gindea la ceea ce a facut el pe Lates)?

In acea zi,pina la urma ai spus macar sa semnez contractul de sponsorizare(care nu are nici o valoare juridica) ca sa le poti"scoate ochii"la aceii" unii!!!!Am semnat contractul dupa cum stii fara sa-l citesc desii tu ai spus ca sa-l citesc si ti-am spus ca am incredere in tine!!!!!!!

Acum o ultima intrebare:

-Cine s-a tinut si cine nu s-a tinut de cuvint?

Valoare iti reamintesc ceea ce ti-am spus de fata cu cei care se aflau la sedinta din ianuarie de la AGVPS: "VALOARE,DE DEPARTE ESTI CEL MAI SMECHER SI MAI INTELIGENT DINTRE TOTI CEI DIN APCR SI CEI DE FATA NU TREBUIE SA SE SUPERE PENTRU CA ACESTA ESTE ADEVARUL,DAR VALOARE SA STII CA NU ESTI MAI SMECHER SI MAI INTELIGENT DECIT MINE SI NICI TU NU TREBUIE SA TE SUPERI !!!!! :D La plecare cind eram linga masina cu Dan Marinita,ai venit si ai spus: "M-AI FACUT DE RUSINE IN FATA LA ASTIA!!!!!"Eu ti-am raspuns:" NU AM FACUT NIMIC VALOARE,AM SPUS DECIT ADEVARUL!!!!! :wink:

Daca tu ai vrut ca sa arati ca esti "pisica"............!!!!! Eu am vrut ca prin aceste intrebari sa afle toti cei care citesc care este adevarul in ceea ce ma priveste :wink: Astept raspunsurile tale!!!!! :oops:

[/b]
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Re: Concluzii 2

gabisandu scrie:Inca odata, a raspuns Andrei.

AV: victorash
1. inainte ca stanila sa faca pozele respective am avut imagini de la festivitatea de deschidere. acolo s-a purtat echipamentul oficial. la fel o sa fie si la premiere.
deci nu e vorba de dres busuiocul
2. echipmamentul de stand este cu totul altceva si apartine clubului care s-a calificat.
Adica s-anteleg ca daca din LN al Romaniei la fotbal,la volei, etc ar fi facut din sportivii unui singur club (lucru care ar fi total gresit.......),dupa parerea ta si a lui Valoare,cei din LN ar trebuii sa apara imbracati la festivitatea de deschidere si la festivitatea de premiere in echipamentul LN,iar pe teren(locul unde sedesfasoara competiitia) sa apara in echipamentul clubului respectiv(steaua,dinamo etc) ?
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

victorash,
in cele 28 de randuri de mai sus ai scris cam toate dialogurile noastre avute vreodata. trebuiau 30 si prindeai tot.
ai uitat de ala care o tragea pe nevasta aluilalt la tine pe balta si de faptul ca pe bluze nu trebuia sa apara chiroiu 4 si carping ( :D )
in rest, cam asta ne-am spus de-alungul timpului, intr-adevar, iar ca un barbat adevarat ai tinut sa afle toate lumea.

rapunsul meu e unul singur
esti smecher si inteligent, asa cum zici. cel mai.
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

andrei vladeanu scrie:victorash,
in cele 28 de randuri de mai sus ai scris cam toate dialogurile noastre avute vreodata. trebuiau 30 si prindeai tot.
ai uitat de ala care o tragea pe nevasta aluilalt la tine pe balta si de faptul ca pe bluze nu trebuia sa apara chiroiu 4 si carping ( :D )
in rest, cam asta ne-am spus de-alungul timpului, intr-adevar, iar ca un barbat adevarat ai tinut sa afle toate lumea.

rapunsul meu e unul singur
esti smecher si inteligent, asa cum zici. cel mai.

Multumesc!!!!!!

In alta ordine de ideii,tu ce ai fi vrut,sa fiu ca "acela"......."si f...t si batut si cu banii luati? Cine a inceput smechere? Nu tu?

"domnule petcu,
va explic inca o data.
echipamentul de prezentare (oficial) se imbraca de catre lotul national la acreditare, deschidere (prezentare & imn national) si bufetul de inceput. de asemnenea, la festivitatea de premiere si dineu.
in rest, in standuri, pesccarii stau imbrcati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca.
nu am timp, dar pot cauta fotografii din 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 si 2009 cu pescari la prezentari si in standuri. veti vedea ca situatia este similara.

aveti o problema cu gabi sandu - pe care il numiti gura stramba (pt ca o sa-l bateti d-voastra) si doriti 50 de milioane de la el? sunati-l si rezolvati-va problema.

sau cu stanila c-tin, pe care nu dati 2 lei, si pe care nu pregetati sa-l jigniti in orice ocazie, apostrofandu-l puscarie? de asemenea, va pot spune unde-l gasiti pt. a-i putea aplica o corectie fizica, atat de draga d-voastra.

credeti ca nu s-a respectat contractul pe care l-am semnat? puteti sa actionati apcr in judecata.

sau cel mai bine, sa ma bateti si pe mine.

faceti intr-un fel, dar terminati circul, panarama si tiganiile. va rog frumos"

Simbata dupa ce ti-am adus la cunostiinta ca cei din LN pescuiesc cu alte geci nu cu cele care au fost sponsorizate de mine,ai spus ca de unde am aflat,iar eu ti-am spus ca din "revista lu'peste!!!!!De ce nu mi-ai spus cele scrise mai sus si ai zis ca il suni pe Stanila sa vezi ce se intimpla acolo!!!! Mai tirziu m-ai sunat si m-ai intrebat daca m-am uitat pe site si daca am vazut pozele pe care le-ai postat tu cu 5 min in urma!!!! Am spus ca nu,dar sa nu inchizi tel ca ma aflu linga calculator si intru imediat sa le vad!!!! Am intrat si ti-am spus ca le vad!!!! Tu mi-ai intrebat daca imi place si eu am spus ca da!!!!!Mai departe mi-ai spus ca sa rezolvat problema,ca i-ai telefonat lui Stanila si l-ai intrebat ca ce face acolo,doarme!!!!! Ai mai spus ca Stanila ti-a spus sa-mi spui ca isi cere scuze!!!!!

Valoare,"nu te mai ascunde dupa deget"!!!!! Cind am fost de acord sa mai dau inca 50 000 000 lei dar sa am exclusivitate,tu de fata cu Costel Stanila,m-ai intrebat: "Dar pe echipamentul de stand (tricou,short etc)poate sa mai fie inscriptionata si o alta sigla?" Eu ti-am raspuns ca NU!!!!!! Tu ai fost de acord si ai zis ca "bine nu o sa mai apara in afara de Moara Vlasiei2 si Romania!!!! De ce nu ai spus atunci: " in standuri, pesccarii stau imbrcati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca"?
Nu as fi facut nici un fel de discutie,daca LN ar fi purtat in stand gecile de la echipamentul sponsorizat de mine si nu ar fi purtat alte geci cu alti sponsori!!!! Daca nu au vrut sa poarte gecile de la echipamentul dat de mine(ca sa nu le murdareasca) de ce nu au purtat alte geci pe care sa nu fie trecun nici un sponsor?De ce nu le-ati cumparat la echipament cite 2 geci,pentru ca din 150 000 000 lei,ati fi putut usor sa cumparati 2 rinduri de echipament!!!! Totul a fost premeditat in ceea ce priveste al doilea rind de geci!!!!! Asa ca nu mai debita lucruri care il fac sa rida si pa un copil!!!!! :oops:

"in cele 28 de randuri de mai sus ai scris cam toate dialogurile noastre avute vreodata. trebuiau 30 si prindeai tot"

Nu te mai da mare,ca daca vrei mai iti scriu despre discutiile noastre inca de cel putin 3 ori fata de cit am scris,numai din discutiile avute pe telefon!!!!!Asa esti tu,iti place sa te dai mare(dar nu ai cu ce!!!!!)si sa jignesti!!!!

"aveti o problema cu gabi sandu - pe care il numiti gura stramba (pt ca o sa-l bateti d-voastra) si doriti 50 de milioane de la el? sunati-l si rezolvati-va problema."

Eu cu tine am vorbit,cu tine am negociat,tu ai garantat pentru exclusivitate pe tot timpul desfasurarii CM si tie ti-am dat 50 000 000 lei pentru exclusivitate!!!!!Descurcate tu cu Costel Stanila si Gabi Sandu care nu au ascultat de indicatiile tale!!!!! Tu esti vinovat de ce sa intimplat!!!!! :oops: Mai repet inca o data,simbata dupa ce ti-am adus la cunostiinta ca cei din LN pescuiesc cu alte geci nu cu cele care au fost sponsorizate de mine,ai spus ca de unde am aflat,iar eu ti-am spus ca din "revista lu'peste!!!!!Ai zis ca il suni pe Stanila sa vezi ce se intimpla acolo!!!! Mai tirziu m-ai sunat si m-ai intrebat daca m-am uitat pe site si daca am vazut pozele pe care le-ai postat tu cu 5 min in urma!!!! Am spus ca nu,dar sa nu inchizi tel ca ma aflu linga calculator si intru imediat sa le vad!!!! Am intrat si ti-am spus ca le vad!!!! Tu mi-ai intrebat daca imi place si eu am spus ca da!!!!!Mai departe mi-ai spus ca sa rezolvat problema,ca i-ai telefonat lui Stanila si l-ai intrebat ca ce face acolo,doarme!!!!! Ai mai spus ca Stanila ti-a spus sa-mi spui ca isi cere scuze!!!!!Asa ca ma opresc aici astept sa-mi spui cind imi restitui cele 50.000.000 lei :oops:

Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

"andrei vladeanu scrie:
victorash,

......... si de faptul ca pe bluze nu trebuia sa apara chiroiu 4 si carping "

Valoare,am omis fara sa vreau sa raspund si la aceasta afirmatie a ta si raspund acum:

M-ai sunat si mi-ai spus ca trebuie sa mai platesc in afara de cele 100.000.000 lei promise de mine pentru echipamentul sportiv al LN,inca 100 000 000 lei,daca doresc ca sa-mi apara sigla cu Moara Vlasiei 2 pe echipament,deoarece s-au ridicat la sedinta "unii" si au spus ca daca vreau sa-mi fac reclama sa platesc,pentru ca eu nu am specificat la sedinta din ianuarie ca o sa inscriptionez pe echipament sigla " Moara Vlasiei 2"!!!!! Eu am spus ca in momentul cind am promis ca o sa cumpar echipament sportiv LN,in valoare de 100 000 000 lei nu m-am gindit ca o sa se puna astfel problema de catre "unii" !!!!! Adica cum? Vine un sponsor si ofera balta gratuit si echipament in valoare de 100 000 000 lei si nu are dreptul sa isi treaca sigla pe echipament,ca asa vor "unii"? In acel moment cind am promis ca o sa cumpar echipament sportiv pentru LN in valoare de 100 000 000 lei,am gindit ca o sa ma duc sa-l cumpar de la firma "NIKE" cu un reprezentant al APCR-lui,dupa care o sa-l duc la inscriptionare!!!!!!Ca m-ai "aburit" tu si Stanila sa nu cumpar eu echipamentul de la "Nike"si m-ati convins ca sa-l cumpere Stanila de la "hummel" ca are el cunostiinte la acea firma si cu banii care ai dau eu la firma "NIKE" el o sa cumpere mult mai mult echipament de la "hummel" pe urma,asta este o alta mincare de peste!!!!! Am fost de acord si gata,dar mentionez ca ne-am inteles ca sa merg si eu,cind va fi dus echipamentul la inscriptionat!!!!!!Despre acest lucru ar mai fi de discutat,dar ma opresc aici deocamndata!!!!!!Sa revenim la "oile noastre"!!!!Ai mentionat ca trebuie sa mai platesc 100 000 000 lei ca sa apara sigla M.V.2,deoarece printre acei "unii" care au propus aceata suma au fost dl Rudeanu, dl Vali Vesa si George Alexandru,ultimii doi au spus ca daca nu platesc in plus inca 100 000 000 lei pentru sigla M.V.2 ei sint de acord sa plateasca cei 100 000 000 lei (Vali Vesa = 40 000 000 lei si George Alexandru = 60 000 000 lei)pentru echipamentul sportiv si nu au pretentia ca pe echipament sa apara nici o sigla de a lor!!!!!! De aceea dupa ce am fost de acord sa mai platesc inca 50 000 000 lei pentru exclusivitate,am spus ca daca vor dorii cei de la "Chiroiu 4" si "Carping"sa fie inscriptionata pe echipamentul sponsorizat de mine "sigla" lor,sint de acord cu conditia sa plateasca cite 100 000 000 lei fiecare,daca nu sa nu fie trecuta nici o sigla de a lor !!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

andrei vladeanu scrie:victorash,

".............iar ca un barbat adevarat ai tinut sa afle toate lumea."
Poi,"mai repet inca o data"

Dupa ce ca din cauza ta s-a intimplat ceea ce s-a intimplat in Anglia,tot tu sari cu gura mare? Eu nu am nimic de ascuns si totus am tacut pina cind am vazut ca daca tac,sint luat drep fraier!!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

O dovada ca nu am vrut ca sa te bag in aceasta discutie,cu toate ce tu esti cel mai vinovat in ceea ce ma priveste pe mine!!!!! :oops:

"faptul ca nu a onorat un contract este doar treaba APCR-ului"

-APCR-ul cred ca in privinta mea s-a orientat dupa Bogdan!!!!!Spun asta ca si APCR-ul mi-a promis ceva si s-a facut altceva!!!!! Daca la Bogdan a fost vorba de 60.000.000 lei ,la mine este vorba de mai putin,adica 50 000 000 lei!!!!! Sper insa sa rezolv aceasta problema in primul rind cu Costel Stanila si pe urma cu gabi sandu!!!!!!

Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Se vede clar pe acest site,ca daca nu faci parte din APCR,utilizatorii se abtin sa-si spuna punctul lor de vedere,atunci cind este vorba de un membru al APCR in cazul de fata dl Andrei Vladeanu presedintele APCR, sau atunci cind il fac il fac prin msg private!!!!!Acest lucru sa insemne ca le este frica sau ce?

Exemplu:

Subiectul mesajului: echipamentul nationalei
Expeditor: planet1c
Data expediere: Mar Oct 12, 2010 6:59 am
Destinatar: petcuvicto

buna ziua dle Petcu

in primul rand imi cer scuze ca nu ma prezint, dar in situatia actuala conflictuala este de inteles.
Cu toata stima pentru munca depusa de dumneavoastra si investitiile in publicitate va atrag atentia ca nu numai Gabi Sandu este de vina pentru echipamentul nationalei. Nu uitati ca acelasi lucru s-a intamplat anul trecut cand in loc de sigla pvtv de pe echipamentul nationalei a aparut sigla senzor, pe banii platiti de pvtv pt echipament. De vina atunci si banuiesc ca si acum a fost Dl Valoare pe care il stimati Ds atata...el a fost singurul in masura sa decida ce echipament are LN, ce sponsori apar pe bluze tricouri. el e presedintele apcr si pe el ar trebui sa-l trageti la raspundere...fara nici o frica, sunt si altii care va vor sustine publicitar..nu numai acest site caruia ii platiti si bannere publicitare.
cu respect
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Valoare,trebuie sa recunosti ca daca nu aveam dreptate eu si ai fi avut tu, nu ar mai fi fost asa liniste pe aici!!!!! :wink:
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”