Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:,EU PERSONAL VOI FACE O PETITIE CATRE APCR PENTRU A AFLA CE SA FACUT CU BANII CLUBULUI PELICANUL ,CLUB PARTICIPANT SI COTIZANT LA COMPETITIA DIN 2010 .
uite aici raspunsul la petitie

clubul pelicanul a platit 1500 de euro pentru un intreg campionat organizat de cluburile APCR si pentru a avea cheltuielile asigurate in cazul in care devenea echipa nationala si pleca in anglia.

p.s. cand cotizezi la loto (un exemplu), daca vei castiga loteria iti va da premiul anuntat (excursie in egipt), iar daca vei pierde vei astepta tragerea urmatoare. nu vei face petitii sa vezi ce s-a intamplat cu banii tai. e de bun simt.
The One Team

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

oanavictor scrie:George ,ai adus ceva :!:
da

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

cornelserbu scrie:
boilies carp team scrie:Cornele, daca n-a participat la cn nu poate omul sa-si dea cu parerea????
scumpul meu "prieten" tite george, omul nu si-a dat cu parerea, a aruncat o "teapa" la adresa ligii, dar stiu ca tie ti-e greu sa intelegi astfel de subtilitati :D
Nu-mi dau seama daca esti tu sau George Nicolescu, aveti aceiasi ochelari :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:,EU PERSONAL VOI FACE O PETITIE CATRE APCR PENTRU A AFLA CE SA FACUT CU BANII CLUBULUI PELICANUL ,CLUB PARTICIPANT SI COTIZANT LA COMPETITIA DIN 2010 .
uite aici raspunsul la petitie

clubul pelicanul a platit 1500 de euro pentru un intreg campionat organizat de cluburile APCR si pentru a avea cheltuielile asigurate in cazul in care devenea echipa nationala si pleca in anglia.

p.s. cand cotizezi la loto (un exemplu), daca vei castiga loteria iti va da premiul anuntat (excursie in egipt), iar daca vei pierde vei astepta tragerea urmatoare. nu vei face petitii sa vezi ce s-a intamplat cu banii tai. e de bun simt.
LOTERIA ROMANA ESTE OBLIGATA DE LEGE SA FACA BILANTURILE PUBLICE .
EU TE SFATUIESC AMICAL SA NU MAI INCERCI SA ABURESTI PROBLEMA BANILOR .
AU FOST FOARTE MULTI ANUL ACESTA COMPARATIV CU ANUL TRECUT ,IAR DACA ANUL TRECUT .......AU FOST FURATI 2500 DIN 16.000...........AI FACE FOARTE BINE SA GRABESTI PUBLICAREA DECONTULUI .
APROPO DE CEI 2500 DE EURO ........O FETITA BOLNAVA I-I ASTEAPTA .........NU CRED CA AI NEVOIE PERSONALA DE EI ,PENTRU CA SUNT PE APCR-UL VECHI :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

au fost bani anul asta pt ca s-a muncit mult si profesionist.
in AG a asociatiei am sa ridic problema donarii banilor recuperati de la rosioru, bani care se afla in contul apcr.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:au fost bani anul asta pt ca s-a muncit mult si profesionist.
alooooo, domnu' vladeanu, s-a lucrat mult si anul trecut si tot cu profesionalism, dar s-a gasit un nemernic de sponsor pe care ni l-ai impus matale si care in loc de bani, ne-a dat m..e :oops: :oops: :oops:

daca avp dadea 8.000 cum a promis, ar fi dat si aptv 8.000 si se faceau 16.000 de euroi, plus 2.500 pe care i-a furat rosioru, plus ce s-a cheltuit...tare mi-e ca s-a lucrat mai mult si mai profesionist anul trecut, dar s-a furat ca-n codru si s-a mintit si mai si.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie: ...in AG a asociatiei am sa ridic problema donarii banilor recuperati de la rosioru, bani care se afla in contul apcr.
Andrei, o sa fie prea tarziu...

Am vorbit din nou cu medicii de la INI Hannover şi următoarea programare o avem pe data de 26.10.2010, dar putem merge numai dacă strângem cei 50.000 Euro necesari operaţiei.

Azi e 20.10... :(
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Vali Vesa scrie:
andrei vladeanu scrie: ...in AG a asociatiei am sa ridic problema donarii banilor recuperati de la rosioru, bani care se afla in contul apcr.

Am vorbit din nou cu medicii de la INI Hannover şi următoarea programare o avem pe data de 26.10.2010, dar putem merge numai dacă strângem cei 50.000 Euro necesari operaţiei.

Ce a patit clubul ovidius de solicita asa ceva???????????

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

boilies carp team scrie:
Vali Vesa scrie:

Ce a patit clubul ovidius de solicita asa ceva???????????

Frate.... $$$$$$$$$$$$$$$$$ :lol: :lol: :lol: :lol:

Post Editat -> Gor965
Limbaj trivial !
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,vi la MV ca fluierash? :oops: :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”