Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
florian
Puncte: 0

Re: Subcomisia de pescuit la crap, din cadrul AGVPS - 02.03.

Mesaj de florian »

pharaoh scrie:Apropo` de sistemul cu 1 mansa calificare - 1 mansa semifinala - 1 finala, care, desi e cel mai bun si echilibrat, vad ca e cel mai contestat de majoritatea cluburilor din cauza costurilor, as dori sa il sustin cu urmatoarea argumentatie: la momentul hotararii de a se inscrie la acest CN, presupun ca fiecare club si-a facut un calcul financiar pentru doua posibile etape (una fiind finala). La momentul actual, cu 34 de echipe, sistemul de mai sus ar presupune 3 etape (deci cost suplimentar) doar pentru 6 loturi, cele calificate in finala. Presupunand ca e calificat in cele 6 unul din loturile care din cauza costurilor pot sustine doar doua etape: Daca ai ajuns in cele 6 dupa doua manse eliminatorii inseamna ca esti bun. Mai inseamna o sansa foarte mare si corecta macar la podium national, daca nu titlul cel mare. Merita toate astea un efort financiar suplimentar? Eu zic ca da. Altfel...cel mult doua etape, probabil haotice ca si predictibilitate si echilibru, o iluzorie prezenta intr-o finala sau un titlu foarte probabil pus ulterior sub semnul bulanului sau diverselor aranjamente favorizate de sistemul de doar doua manse. Gresesc undeva?
Sunt mai multi factori care trebuiesc luati in calcul pentru o etapa in plus, nu doar efortul financiar suplimentar.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Vladut Mateianu scrie: Vor fi clar 2 manse de calificari, dar OBLIGATORIU o finala si atat ! :twisted:
Păi toată lumea a plătit pentru o manşă de calificare şi o eventuală finală, maxim două prezenţe la Corbu.
Problema pe care se insistă este dacă finala se va ţine cu 6 echipe - propunerea iniţială 33% din cele 18 echipe care au emanat pv-ul din 24.11.16 sau cu 6-17%, 8-23%, 10-29%, 12-35% loturi din cele 34 de loturi înscrise. :wink:

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

pharaoh scrie:Apropo` de sistemul cu 1 mansa calificare - 1 mansa semifinala - 1 finala, care, desi e cel mai bun si echilibrat, vad ca e cel mai contestat de majoritatea cluburilor .....
Ai terminat pensiunile şi terasele? Dar tu chiar vrei să ne mutăm la Constanţa? :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

pharaoh scrie:Gresesc undeva?
pai, cam da...faci estmari financiare si chiar"sentimentale" pe banii altora
Cornel Serbu
Friends Carp Team

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

cornelserbu scrie:
pharaoh scrie:Gresesc undeva?
pai, cam da...faci estmari financiare si chiar"sentimentale" pe banii altora
Eh, daca gresesc, ignorati postarea. Ramane varianta doi.
Lucian SV scrie:
pharaoh scrie:Apropo` de sistemul cu 1 mansa calificare - 1 mansa semifinala - 1 finala, care, desi e cel mai bun si echilibrat, vad ca e cel mai contestat de majoritatea cluburilor .....
Ai terminat pensiunile şi terasele? Dar tu chiar vrei să ne mutăm la Constanţa? :D
N-am cum sa scap de banuiala de subiectivism. Probabil, undeva in subconstient, acesta exista :)
Marius Sârbu

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

pharaoh scrie: N-am cum sa scap de banuiala de subiectivism. Probabil, undeva in subconstient, acesta exista :)
Dar aşa ca fapt divers ţi-a trecut prin cap să te pui în locul nostru? Să te văd pe tine atunci cum ai gândi când joci tot timpul în deplasare! :wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

pharaoh scrie:Eh, daca gresesc, ignorati postarea. Ramane varianta doi.
pe subiectul asta nu pot ignora nicio postare si pe urma, ai intrebat daca gresesti, iar eu ti-am raspuns
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

pharaoh scrie:....... Mai inseamna o sansa foarte mare si corecta macar la podium national, daca nu titlul cel mare. Merita toate astea un efort financiar suplimentar? Eu zic ca da.. Gresesc undeva?

Merita sa ai Mercedes ultimul model ? Eu zic ca da. Merita s-o ai pe Pamela Anderson macar 5 minute ? Eu zic ca da. Multi ar vrea asta, dar nu au timp...ptr efortul financiar ! :)))
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Just Fish

Mesaj de Just Fish »

Nu va dați seama ce înseamnă 2 etape+semifinala+ finală ?! :roll: mai pentru cei care vin cu 2 loturi ?! Câtă cheltuiala ?!
Anton Adrian
CCC Club Crap Corbu
Campion National 2017
Vicecampion Mondial 2017

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Vladut Mateianu scrie:
Merita sa ai Mercedes ultimul model ? Eu zic ca da. Merita s-o ai pe Pamela Anderson macar 5 minute ? Eu zic ca da. Multi ar vrea asta, dar nu au timp...ptr efortul financiar ! :)))
Aia cu Meţanul ai nimerit-o, dar să ştii că mai mulţi nu umblă cu mătuşi! :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”