ca de obicei, evitati sa raspundeti la intrebarile directe. totusi, din raspunsul dvs inteleg ca:Stefan Popescu scrie:Sunt suficiente datele pe care le deține federația. Pentru manipularea datelor cu caracter personal, federatia nu este abilitată să le facă publice.nicuB scrie:inclin sa cred ca federatia nu-si construieste credibilitatea nici macar pe site-ul oficial.Stefan Popescu scrie:Federația nu-și construiește credibilitatea pe acest forum.
PS Federația folosește arbitrii atestați și înscriși în Corpul federal de arbitrii.
va rog sa imi raspundeti, fara a face bascalie, la urmatoarele intrebari:
1. unde s-au tinut fazele preliminare ale concursului de feeder si de stationar;
2. cate cluburi s-au inscris la aceste preliminarii;
3. cate cluburi au ajuns in finala si ce palmares au finalistii de la feeder.
Ar fi interesant sa puneti o lista cu finalistii de la feeder care sa cuprinda urmatoarele:
a) nume si prenume;
b) varsta;
c) palmares competitional.
va rog sa imi raspundeti punctual.
multumesc
1. nu s-au tinut nici un fel de calificari;
2. in finala au participat niste amatori, fara nicio legatura cu proba la care au participat;
3. nu dati curs intrebarii mele referitoare la varsta si palmares deoarece ati afirmat de nenumarate ori ca viitorul este al tinerilor talentati, iar in finala de feeder cel putin o parte din ei nu au fost nici tineri nici talentati.
ma opresc aici, nu vreau sa fiu rautacios si nici nu doresc sa intru in polemici interminabile, nici cu dvs nici cu altcineva.
ati facut federatia. felicitari! dar........mai e mult pana departe. in momentul de fata aveti in federatie, poate, 10% pescari de valoare, restul sunt de umplutura, nu au si nici nu vor avea vreodata legatura cu marea performanta.
P.S. date cu caracter personal: CNP, serie CI, adresa, etc