Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
nicuB
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de nicuB »

Stefan Popescu scrie:
nicuB scrie:
Stefan Popescu scrie:Federația nu-și construiește credibilitatea pe acest forum.
PS Federația folosește arbitrii atestați și înscriși în Corpul federal de arbitrii.
inclin sa cred ca federatia nu-si construieste credibilitatea nici macar pe site-ul oficial.
va rog sa imi raspundeti, fara a face bascalie, la urmatoarele intrebari:

1. unde s-au tinut fazele preliminare ale concursului de feeder si de stationar;
2. cate cluburi s-au inscris la aceste preliminarii;
3. cate cluburi au ajuns in finala si ce palmares au finalistii de la feeder.

Ar fi interesant sa puneti o lista cu finalistii de la feeder care sa cuprinda urmatoarele:
a) nume si prenume;
b) varsta;
c) palmares competitional.

va rog sa imi raspundeti punctual.

multumesc
Sunt suficiente datele pe care le deține federația. Pentru manipularea datelor cu caracter personal, federatia nu este abilitată să le facă publice.
ca de obicei, evitati sa raspundeti la intrebarile directe. totusi, din raspunsul dvs inteleg ca:

1. nu s-au tinut nici un fel de calificari;
2. in finala au participat niste amatori, fara nicio legatura cu proba la care au participat;
3. nu dati curs intrebarii mele referitoare la varsta si palmares deoarece ati afirmat de nenumarate ori ca viitorul este al tinerilor talentati, iar in finala de feeder cel putin o parte din ei nu au fost nici tineri nici talentati.

ma opresc aici, nu vreau sa fiu rautacios si nici nu doresc sa intru in polemici interminabile, nici cu dvs nici cu altcineva.
ati facut federatia. felicitari! dar........mai e mult pana departe. in momentul de fata aveti in federatie, poate, 10% pescari de valoare, restul sunt de umplutura, nu au si nici nu vor avea vreodata legatura cu marea performanta.

P.S. date cu caracter personal: CNP, serie CI, adresa, etc

Dragoi Adrian

Mesaj de Dragoi Adrian »

doamne ce terminat pe viata...romania tara tuturor posibilitatilor...
ce date cu caracter personal terminatule??? nume, prenume ?
ti-au cerut baietii CNP, grupa sanguina, pin-ul de la carduri?

Tot latri pe aici ca nu te intereseaza de noi dar cred ca faci bale la qr si la gura daca nu postezi ce mai visezi peste noapte. Fa-ti dracului un bine si dispari cum ai aparut ca nu ai sa reusesti nimic fara obiectul functionarii "federatiei" adica PESCARII DE COMPETITIE care fac asta de peste 10-15 ani.
CARP MANIACS TEAM

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Incercarea esuata a AGPS de a se transforma, prin lege, in federatie sportiva.

Comisia pentru invatamant. stiinta, tineret si sport supune spre dezbaterea si aprobarea plenului
Senatului raportul de respingere a propunerii legislative privind completarea Legii Sportului. Este vorba de
recunoasterea, prin lege, ca structura sportiva, a AGVPS din Romania si asimilarea acesteia federatiilor
sportive nationale.

CLICK aici!
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Dragoi Adrian

Mesaj de Dragoi Adrian »

si acum toti pescarii vor da fuga la portile "federatiei" :))
CARP MANIACS TEAM

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Stefan Popescu scrie:Potolițivă fiilor!
http://www.pv**.**/pescuit/exclusiv-incercarea-esuata-a-agvps-de-a-se-transforma-prin-lege-in-federatie-sportiva.html
Agramatule, vezi cum iti place sa provoci?! Traiesc cu senzatia ca iti place sa te injure lumea, in loc sa-ti petreci batranetea intr-un mod constructiv(pentru tine, lasa-ne cu vrajeala ta cu Federeatia lu' peste prajit), eventual pe balta cu o undita in mana - asta daca stii sa pescuiesti, si ai vreo legatura cu aceasta pasiune, dar nu..tu stai si poluezi forumurile cu toate dejectiile tale.
Nea fane, ca nu meriti sa te "domnesc"..eu in calitate de fost/actual tanar pescar, care a participat la cateva competitii alaturi de oamenii pe care tu continui sa ii jignesti, nu-mi doresc sa fac parte dintr-un club/asociatie/federatie unde tu esti presedinte/conducator, pentru ca esti BOLNAV.

Ca sa ti-o zic pe romaneste, mai du-te-n pixul nostru, si tu si tot neamul tau, de oameni nepetrecuti!

P.S: stiu ca nu spun nimic nou cu postarea mea, insa vroiam sa ma exteriorizez..citesc de prea mult toate ineptiile.
Pescar de rând

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Serban scrie:
Stefan Popescu scrie: Sunt suficiente datele pe care le deține federația. Pentru manipularea datelor cu caracter personal, federatia nu este abilitată să le facă publice.
Un fel de "ştiu, dar nu vă spun! sâc-sâc!"
N-ai inteles. Toti pestii, nada, carligu si apa care participa la sezatorile cacaracterului au CNP, mail si serie de buletin.
Ce sa va fac..niste ignoranti :lol:

@ AV
Se mai face Campionatul National de la Sarulesti? Vreau sa-l sponsorizez pe cacaracter sa participe.Sa primieasca si el o diploma si apoi sa se dea singur in judecata :lol:

nicuB

Mesaj de nicuB »

andrei vladeanu scrie:Incercarea esuata a AGPS de a se transforma, prin lege, in federatie sportiva.

Comisia pentru invatamant. stiinta, tineret si sport supune spre dezbaterea si aprobarea plenului
Senatului raportul de respingere a propunerii legislative privind completarea Legii Sportului. Este vorba de
recunoasterea, prin lege, ca structura sportiva, a AGVPS din Romania si asimilarea acesteia federatiilor
sportive nationale.

CLICK aici!
Andrei, am citit toate topicurile dedicate subiectului Popescu/federatie vs agvps. nu ma nici un parti-pris, nici cu agvps nici cu federatia. deci, ca sa spun asa, am citit relaxat.
te intreb pe tine, Andrei Vladeanu - pescar de competite: esti de acord cu modalitatea de selectie a finalistilor la proba de feeder (sa nu spui ca nu stii sau nu te intereseaza)?
crezi ca asta e viitorul pescuitului de competitie?
la proba de feeder au fost concurenti care n-au nici o legatura cu acest stil. crezi ca aducand niste cvasi-amatori direct intr-o finala nationala federatia a procedat corect/moral/legal?

multumesc

Stefan Popescu
pescar de competitie

Fiule,
La competițiile de pescuit sportiv organizate de federație, participă doar pescarii sportivi legitimați de federație, la solicitarea cluburilor sportive afiliate. Te simți cumva nedreptățit?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”